Vacatures utiliteitsbouw Drenthe| Haldu Groep

Vacatures utiliteitsbouw Drenthe

Wil je onmiddellijk toegang tot vele vacatures utiliteitsbouw in Drenthe? Haldu is hét detacheringsbureau voor de bouw, techniek en automotive. Wij zorgen ervoor dat je aan de slag kunt bij eersteklas werkgevers die altijd wel een functie voor je beschikbaar hebben. Zoek je een baan als metselaar, opperman of timmerman? Bekijk ons aanbod dan snel en vind de functie die perfect aansluit op jouw talent.

De beste A-merk organisaties in de utiliteitsbouw

Bij Haldu selecteren we professionals die we bij echte topbedrijven aan het werk zetten. In de utiliteitsbouw werken regel je dus het snelst en slimst bij Haldu Groep. Bij de vacatures in deze branche leggen we de focus vooral op functies als betontimmerman, ruwbouw timmerman, stelleur, opperman, metselaar, gevelmonteur, daktimmerman, bouwplaatsopruimer en afbouw timmerman. De communicatie verloopt vlot en duidelijk doordat je rechtstreeks contact hebt met je eigen werkcoach. Wij zorgen ervoor dat je je salaris elke week stipt op tijd ontvangt en we leiden je ook nog eens op tot erkend vakman. Het feit dat je voor A-merk bedrijven werkt, staat weer goed op je cv!

Altijd goed geregeld

Haldu helpt je graag bij het ontwikkelen van je talent en ambitie. Wij bieden een professioneel platform om daar mee aan de slag te gaan. Onze samenwerking met jou evalueren we en indien je verbeterpunten aangeeft, pakken we dit direct op. Wij zijn er voor ons personeel. Ben je enthousiast geworden na het bekijken van onze vacatures utiliteitsbouw in Drenthe? Wacht niet langer en solliciteer meteen. Nadat we je sollicitatie hebben doorgestuurd zal er zo snel mogelijk contact met je worden opgenomen. Heb je een vraag over één van onze vacatures of wil je meer weten over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op, wij staan je graag te woord.

BAM

“Uiterst tevreden over de samenwerking en bereikbaarheid. Ze zorgen ervoor dat de juiste man op de juiste werk komt te staan.”

BAM, Hans Janssen

Ufkes Apeldoorn

“Als ik het vergelijk met de rest, toont Haldu Groep een grote mate van betrokkenheid. Zij weten wat ze naar de bouw sturen en wat onze werkzaamheden zijn. Ook het personeel van Haldu Groep dat op onze werken loopt, ...

Ufkes Apeldoorn, Sjoerd Bremer

Koopmans

“Snel en doelmatig.”

Koopmans, Erik Elzink

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.