Skip to main content

Wij zijn Haldu Groep

Wij zijn betrokken bij personeel,
tot in de vingertoppen gecertificeerd,
ondernemen maatschappelijk verantwoord
én hebben ‘de persoon’ altijd in ons achterhoofd
Lees verder

Ons personeel is ons kapitaal

Wij zijn enorm trots op onze vakmensen! Wij willen dan ook alleen het allerbeste voor hen. Als vakspecialist binnen Haldu Groep –liever gezegd Haldu Held– worden belangen behartigd. Onze professionals maken simpelweg ons bedrijf, dus wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Ben jij een werklustige vakspecialist die een gereedschapskoffer vol vakkennis én praktijkervaring met zich meebrengt? Duik dan eens in ons breed aanbod vacatures. Wie weet beschikken wij over jouw droombaan! Geef jij de invulling?

Tot in de vingertoppen gecertificeerd

Als opdrachtgever wil je met een gerust hart kunnen inlenen. Dat komt goed uit! Want bij Haldu Groep gaat veiligheid en betrouwbaarheid voor alles. Daarom zijn wij volledig gecertificeerd conform alle vigerende normen. Voor opdrachtgevers in bouw, techniek en automotive dé waarborg dat fiscaal-juridisch een samenwerking met Haldu Groep nooit en te nimmer leidt tot een nader onderzoek of naheffing van de fiscus. Kortom, uitzenden conform de Nederlandse wet- en regelgeving waardoor jij echt veilig en betrouwbaar kunt inlenen bij Haldu Groep.

Wij ondernemen: maatschappelijk én verantwoord

Maatschappelijk én verantwoord: zo onderneemt Haldu Groep. Een onderwerp dat hoog op onze agenda staat. Wij geven dan ook de voorkeur aan samenwerken met partijen die dezelfde visie hebben als Haldu Groep én dus ook maatschappelijk verantwoord ondernemen. MVO begon voor ons als plan, maar tegenwoordig zit dit verweven in onze identiteit. Wij brengen het letterlijk in praktijk! Een concreet voorbeeld hiervan is Social Return. Arbeidskrachten met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen zo de kans om hun kwaliteiten te laten zien. Een concept waarvan meerdere doelgroepen profiteren: de opdrachtgever, overheid én de arbeidskrachten zelf.

Ons hechte team: daar kun je op bouwen

Wij bellen als een mail niet volstaat. We komen langs als een belletje de vraag niet beantwoordt. Haldu Groep blijft simpelweg zichtbaar. Met ons hechte team is een duurzame relatie gegarandeerd. Op ons kun je bouwen!