Skip to main content

Welkom bij de Haldu Groep

Ooit begonnen in een klein pand dat deed denken aan een kippenschuur. Nu uitgegroeid tot dé meest betrouwbare partner in het uitzenden van vakkrachten in de bouw, techniek en automotive door heel Nederland. Bij ons familiebedrijf werken ruim 400 vakkrachten en 40 kantoormedewerkers en wekelijks verwelkomen we nieuwe familieleden. Mogen we jou binnenkort ook verwelkomen? Sinds onze oprichting in 1999 hebben we één belangrijk doel: Wij zijn er voor personeel.

null
null

Wij zijn er voor personeel

null
null

Hilti gereedschap

Jij krijgt draadloos gereedschap van Hilti in bruikleen.
null
null

Safe Start

Onze Project Instructors starten jou veilig op.
null
null

Vaste contactpersoon

Voor al jouw vragen koppelen we jou aan een van onze ervaren HR Coördinators.
null
null

Grote opdrachtgevers

Wij plaatsen jou op de grootste projecten in bouw, techniek en automotive.
null
null

Altijd werk

Wij hebben altijd projecten dicht bij jou in de buurt.
null
null

Geen VCA?

Heb je nog geen VCA? Wij regelen het voor je.
null
null

Auto nodig?

Geen probleem, deze kun je makkelijk bij ons huren.
null
null

Gecertificeerd

Wij zijn tot in de vingertoppen gecertificeerd.

Even voorstellen

Ooit begonnen in een klein pand dat deed denken aan een kippenschuur. Nu uitgegroeid tot dé meest betrouwbare partner in het uitzenden van vakkrachten in de bouw, techniek en automotive door heel Nederland. Bij ons familiebedrijf werken ruim 400 vakkrachten en 40 kantoormedewerkers en wekelijks verwelkomen we nieuwe familieleden. Mogen we jou binnenkort ook verwelkomen?

Sinds onze oprichting in 1999 hebben we één belangrijk doel: Wij zijn er voor personeel.

Geschiedenis

Vanaf 1999 tot nu

0

Oprichting van 'Halkers Groesbeek B.V.'

In 1999 wordt met de oprichting van ‘Halkers Groesbeek B.V.’ de basis gelegd voor wat nu Haldu Groep is. Een familiebedrijf dat begon in een klein pand dat deed denken aan een kippenschuur en zich richtte op het werven van dakdekkers en afbouw. Halkers is opgericht door Hans van Hal, de vader van de huidige CEO Danny van Hal en man van bestuurder CFO/COO Angelique van Hal.

0

Angelique komt bij Halkers werken

In 2002 wist Hans van Hal Angelique Meertens enthousiast te maken om voor hem te komen werken. In eerste instantie was dit alleen voor de zaterdagen. Maar dit was zeker niet zomaar een zaterdagbaantje, want Angelique zorgde op deze dag voor de verloning van de uitzendkrachten. Halkers groeide; dit resulteerde in meer verloningen, maar tegelijkertijd te weinig tijd om alle verloningen in één zaterdag uit te keren. Uiteindelijk besloot Angelique dan ook om doordeweeks bij Haldu Groep aan de slag te gaan. Zo ging het balletje rollen.

0

Oprichting Duoflex Bouwondersteuning B.V.

In 2003 wordt Duoflex Bouwondersteuning B.V. opgericht door Caspar Jansen. Duoflex richt zich op het werven van personeel in de bouw.

0

Oprichting Gromada B.V.

In 2007 wordt Gromada B.V. opgericht door Danny van Hal. Gromada richt zich op het werven van personeel in de techniek.

0

Fusie van de bedrijven

In 2010 bundelden de trotse eigenaren / directeuren Hans van Hal, Caspar Jansen en Danny van Hal hun bedrijven Halkers, Gromada en Duoflex waardoor de naam Haldu Groep is ontstaan. Door deze fusie richt Haldu Groep zich nu volledig op de bouw en techniek.

0

Verhuizing naar de Hulsbroek 30

In juni 2013 verhuist Haldu Groep naar een groot professioneel pand aan de Hulsbroek 30 op het industrieterrein in Groesbeek. Het pand werd officieel geopend door de burgemeester.

Februari
0

Haldu Groep neemt Flexaforte over

In februari neemt Haldu Groep het Nijmeegse bedrijf Flexaforte over. Door deze overname richt Haldu Groep zich naast de bouw en techniek nu ook op de automotive.

Maart
0

Haldu Groep neemt Welcam Personal over

In maart 2013 heeft Haldu Groep Welcam Personal uit Kleve, Duitsland overgenomen. Door de overname optimaliseerde Haldu Groep de relatie met haar opdrachtgevers in Nederland en Duitsland door hen nu en in de toekomst te bedienen met betrouwbaar uitzendpersoneel voor de technische sector.

0

Haldu Groep lanceert magazine ‘hallo’

In 2015 lanceert Haldu Groep het magazine ‘hallo’. Deze publicatie markeert een nieuwe fase in het inmiddels vijfjarige bestaan na de fusie in 2010.

April
0

Haldu Groep organiseert 'Dag van de werknemer'

In 2016 organiseert Haldu Groep voor de eerste keer de ‘Dag van de medewerker’.

0

Hans van Hal doet stapje terug

In 2018 treedt Hans van Hal af als directeur van Haldu Groep en is hij geleidelijk aan een andere rol gaan spelen als adviseur en debiteurenbeheerder.

Juni
0

Belgische IMPACT krijgt meerderheidsbelang in Haldu Groep

De Belgische uitzendorganisatie Impact heeft een meerderheidsbelang genomen in Haldu Groep.

December
0

Caspar Jansen gaat met pensioen

In december 2019 gaat Caspar Jansen met pensioen en stopt bij de Haldu Groep.

Februari
0

Haldu Groep neemt DeGraaf over

In 2020 heeft Haldu Groep een overeenstemming bereikt met DeGraaf rond de overname van een aantal standalone activiteiten op het gebied van het uitzenden van technisch personeel in Nederland, met name de elektrotechniek-, werktuigbouw-, installatietechniek-, metaal- en industrieafdelingen.

Oktober
0

Angelique van Hal benoemd tot Algemeen directeur van Haldu Groep

In oktober 2020 is Angelique van Hal benoemd tot bestuurder CFO/COO. Samen met Danny van Hal (CEO) en Hans van Hal (adviseur) vormen zij de directie van Haldu Groep.

December
0

Hans van Hal krijgt eigen boulevard

Ter ere van zijn 69-jarige verjaardag krijgt Hans van Hal zijn eigen boulevard / straatnaambord als cadeau aangeboden van de Haldu Groep medewerkers. Deze hangt nu mooi in de bedrijfshal van Haldu Groep.

0

Haldu Groep volledig onafhankelijk van het elektriciteitsnetwerk

Door de plaatsing van 88 zonnepanelen is het kantoor van Haldu Groep in Groesbeek volledig onafhankelijk van het elektriciteitsnetwerk.

Januari
0

Oprichting Haldu ZZP Services

Vanaf januari 2024 richt Haldu Groep zich ook op ZZP bemiddeling. Hiervoor is er een aparte website gelanceerd die te bezoeken is onder het volgende adres: www.halduzzp.nl