Over ons

Wij zijn er voor personeel

Haldu Groep: bruggenbouwer tussen werknemers en werkgevers. Vinden, binden en verbinden van vraag en aanbod.

Ontzorging
We bieden flexibel inzetbare vaklieden in de bouw, techniek en automotive

Partner
Focus ligt niet alleen op de vakman, maar op het uitzendproces als geheel.

Efficiënt en effectief
Wij geven gehoor aan de wens van onze opdrachtgevers om invulling te geven aan de flexibele schil.

automonteur

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog op de agenda van onze opdrachtgevers en dus ook voor Haldu Groep. MVO is doorgegroeid van plan naar praktijk. Een concreet voorbeeld hiervan is Social Return. Haldu Groep is actief met een uniek fenomeen binnen MVO genaamd Social return. Een concept waarvan meerdere doelgroepen profiteren: opdrachtgevers in de bouw en techniek en automotive, de overheid én arbeidskrachten met een afstand tot de arbeidsmarkt.

NAAR MVO

Tot in de vingertoppen gecertificeerd

Als opdrachtgever wilt u met een gerust hart inlenen. Veiligheid en betrouwbaarheid voor alles. Daarom zijn wij volledig gecertificeerd conform alle vigerende normen. Voor opdrachtgevers in bouw, techniek en automotive dé waarborg dat fiscaal-juridisch een samenwerking met Haldu Groep nooit en te nimmer leidt tot een nader onderzoek of naheffing van de fiscus. Kortom, uitzenden conform de Nederlandse wet- en regelgeving waardoor u echt veilig en betrouwbaar kunt inlenen bij Haldu Groep.

NAAR CERTIFICATIE

Haldu team staat voor je klaar

Bij werving en selectie van vakmensen voor de bouw, techniek en automotive draait alles om een persoonlijk en professioneel contact met het team van Haldu Groep. Dit Haldu team bestaat uit een grote verscheidenheid aan specialisten. Hier presenteren wij ons in vogelvlucht. Klik op de contactpersoon van jouw voorkeur en je ziet direct de rechtstreekse contactgegevens.

Zakelijk advies nodig?

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden