Ons team | Haldu Groep

Ons team

Ons team

Heb je een vraag? Ons team (bestaande uit nationale en internationale specialisten) staat altijd voor je klaar.

Werving & Selectie

Donna Kaal
Donna Kaal

Werkcoach

Donna werkt al vanaf het begin bij Haldu Groep. Een bron van ervaring voor haar collega’s en een vertrouwenspersoon voor onze Haldu Helden. Dat merk je aan alles!

Natasja Otten
Natasja Otten

Werkcoach

Natasja is de nieuwste aanwinst voor het team van jobcoaches. Ze heeft in het verleden in de Cliëntenraad van het UWV gezeten, dus deze dame weet van aanpakken.

Bianca Farcau
Bianca Farcau

Werkcoach Roemenië

Deze kleine stuiterbal is begonnen als recruiter, maar maakte vrij snel de overstap naar het team van Werkcoaches. Daar staat zij nu dag en nacht klaar voor onze Roemeense vakmannen.

Beata Golik
Beata Golik

Werkcoach Polen

Samen met Magdalena staat Beata altijd klaar voor onze Poolse vakmannen. Een pittige klus, maar Beata staat haar mannetje en voert haar werk met verve uit.

Magdalena Brylowska
Magdalena Brylowska

Werkcoach Polen

Magdalena vormt samen met Beata het Poolse blok bij onze werkcoaches. Deze Poolse dame laat zich de kaas niet van het brood eten, maar gaat wel voor haar vakmannen door het vuur.

Erika Egelie
Erika Egelie

Werkcoach

Erika is hét bewijs van de mogelijkheden binnen Haldu Groep. Ze was stagiaire op de afdeling Inkoop, is na haar opleiding bij ons komen werken als receptioniste en is nu werkcoach.

Barbara Pattikawa
Barbara Pattikawa

Werkcoach Hongarije

Barbara is een aanwinst voor onze werkcoaches. Ze brengt rust en ervaring met zich mee, maar kan ook uit de voeten met verschillende talen. Zo zal Barbara zich voornamelijk bekommeren over onze Hongaarse vakmannen.

Quirine van Loon
Quirine van Loon

Werkcoach Haldu|DeGraaf

Quirine is de werkcoach voor al ons technische personeel. Het maakt niet uit of je nou uit Groningen, Nijmegen, Maastricht of Rotterdam komt. Via onderstaande gegevens kun je Quirine altijd bereiken.

Verkoop en Ondersteuning

Robbert Muller
Robbert Muller

Accountmanager

Robbert is iemand die geen uitdaging uit de weg gaat. Hij steekt al zijn tijd en energie in zijn werk om op die manier de beste resultaten te halen. Zijn bouwkundige achtergrond helpt hem daar zeker bij.

Robin van Gemert
Robin van Gemert

Accountmanager

Door zijn oplossingsgerichte houding is Robin een belangrijk onderdeel van het verkoopteam. Hij streeft ernaar om zo snel mogelijk, en soms met een knipoog, te handelen, zodat de klant altijd op de hoogte is over de stand van zaken.

Konrad Maciorowski
Konrad Maciorowski

Accountmanager

Konrad richt zich als accountmanager dagelijks op het bereiken van twee doelen: een passende plaatsing van onze vakmannen en een prettige samenwerking met de opdrachtgever. Een taak die hem goed afgaat!

Luuk van de Wert
Luuk van de Wert

Accountmanager

Luuk werkt sinds december 2018 voor Haldu Groep en brengt jeugdig enthousiasme naar het team van account managers. Deze Ossenaar is keigoed in het aangaan van nieuwe en het onderhouden van bestaande relaties.

Rick Steenis
Rick Steenis

Accountmanager

Rick is onze nieuwste accountmanager die met zijn kennis, ervaring en enthousiasme onze opdrachtgevers en Haldu Helden bij elkaar brengt. Met zijn energie werkhouding gaat hij dolgraag nieuwe uitdagingen aan.

Michel Dilmeç
Michel Dilmeç

Senior consultant Haldu|DeGraaf

Michel is senior consultant bij Haldu|DeGraaf en werkt samen met recruiter Johnny vanuit onze vestiging in Hengelo. Op zoek naar technisch personeel? Via onderstaande gegevens kun je Michel bereiken.

Sander Velthuijsen
Sander Velthuijsen

Senior consultant Haldu|DeGraaf

Sander is senior consultant bij Haldu|DeGraaf en werkt samen met Johan Dop vanuit onze vestiging in Heerhugowaard. Op zoek naar technisch personeel? Via onderstaande gegevens kun je Sander bereiken.

Johan Dijkhuizen
Johan Dijkhuizen

Senior consultant Haldu|DeGraaf

Johan is senior consultant bij Haldu|DeGraaf en werkt samen met Renke, Quirine en Martin vanuit onze vestiging in Groningen. Op zoek naar technisch personeel? Via onderstaande gegevens kun je Johan bereiken.

Johan Dop
Johan Dop

Senior consultant Haldu|DeGraaf

Johan is senior consultant bij Haldu|DeGraaf en werkt samen met Sander Velthuijsen vanuit onze vestiging in Heerhugowaard. Op zoek naar technisch personeel? Via onderstaande gegevens kun je Sander bereiken.

Renke Lentz
Renke Lentz

Senior consultant Haldu|DeGraaf

Renke is senior consultant bij Haldu|DeGraaf en werkt samen met Johan, Quirine en Martin vanuit onze vestiging in Groningen. Op zoek naar technisch personeel? Via onderstaande gegevens kun je Renke bereiken.

Administratie

Eelco Derksen
Eelco Derksen

Controller

Eelco is onze financiële man. Na een kort uitstapje is hij terug en samen met Marleen zorgt hij ervoor dat alle financiële obstakels ontweken worden. Gelukkig is Eelco een begenadigd mountainbiker.

Marleen Bergervoet
Marleen Bergervoet

Assistent controller

Marleen is onze assistent controller en werkt net zo accuraat en oplossingsgericht als Eelco. Ze staat altijd klaar voor collega’s die financiële of andere lastige vraagstukken hebben. Het noaberschap van een échte Achterhoekse.

Tilly Ariëns
Tilly Ariëns

Hoofd salarisadministratie

Tilly is de dirigent van het administratieorkest. Samen zorgen zij ervoor dat al onze Haldu Helden hun salaris wekelijks stipt op tijd krijgen. Zo komt de jarenlange ervaring van het spelen in een fanfare ook van pas op de werkvloer.

Steffie Janshen
Steffie Janshen

Salarisadministrateur

Steffie is assistent salarisadministrateur. Ze is professioneel volleybalster geweest en met deze mentaliteit bestiert ze ook de afdeling. Opgeven komt niet in haar woordenboek voor.

Renate Snellink-Lammers
Renate Snellink-Lammers

Salarisadministrateur

Renate is een van de assistenten van Tilly. Deze Francofiel is medeverantwoordelijk voor de wekelijkse betaling van alle lonen. Daarnaast zorgt ze voor de facturatie aan onze klanten.

Demi Nillessen
Demi Nillessen

Salarisadministrateur

Ook Demi maakt deel uit van het team van Tilly. Dankzij de nauwkeurigheid en stiptheid van haar werk, is Demi een persoon waarop wij altijd met z’n allen kunnen rekenen.

Interne organisatie

Angelique van Hal
Angelique van Hal

Office manager

De regelnicht van onze organisatie in de meest positieve zin van het woord. Zowel privé als zakelijk is zij de steun en toeverlaat van Hans. Waar anderen nadenken over een mogelijk probleem, heeft zij de oplossing al voor handen.

Britt van Doorn
Britt van Doorn

HR-medewerker

Britt is ooit begonnen als werkcoach, maar is nu de rechterhand van Angelique. Ze houdt zich onder andere bezig met ziekmeldingen en het bijbehorende ziekengeld, vragen over pensioen en cao-inhoudelijke vragen.

Sharon Kesseler
Sharon Kesseler

HR-medewerker

Sharon is terug op het oude nest! Na een klein uitstapje kruipt het bloed toch waar het niet gaan kan en is Sharon weer terug bij Haldu Groep en versterkt ze met haar kennis en ervaring onze interne organisatie.

Willeke Koldewijn
Willeke Koldewijn

Backoffice medewerkster

Willeke is de spin in ons administratieve web. Het ene moment helpt ze mee met het factureren, het andere moment maakt ze opdrachtbevestigingen. Onze Wil is goud waard!

Inge de Schouwer
Inge de Schouwer

Huisvestingsmedewerker

Inge is onze routinier op de afdeling Huisvesting. Elke week voltooit ze samen met Carmen weer de grote huisvestingspuzzel en bieden zij onderdak aan al onze vakmannen.

Carmen Thijssen
Carmen Thijssen

Huisvestingsmedewerker

Carmen heeft jaren als werkcoach gewerkt, maar is inmiddels een zeer gewaardeerde collega op de afdeling Huisvesting. Haar motto? Niet lullen, maar poetsen.

Marleen Kokke
Marleen Kokke

Frontoffice medewerker

De kans is groot dat, als je naar Haldu Groep belt, je Marleen aan de telefoon krijgt. Ze heeft veel ervaring opgedaan bij een grote, landelijke hotelketen. Die ervaring zet ze nu in voor ons!

Lars van Bergen
Lars van Bergen

Content specialist

Samen met zijn collega Johan zorgt hij voor de optimale conversie van sollicitant naar Haldu Held. Doordeweeks een creatieve taaltovenaar, in het weekend een epische gitaargod.

Johan Rubrech
Johan Rubrech

Online marketeer

Met Johan heeft Haldu Groep veel kennis en ervaring in huis gehaald. Net als zijn collega Lars is Johan ook een creatieveling, maar dan vooral aan de achterkant van onze websites.

Buitendienst

Nick Hendriks
Nick Hendriks

Medewerker buitendienst

Nick is de benjamin van de buitendienst. Hij staat net als zijn collega’s elke ochtend voor dag en dauw op de diverse projecten om onze vakmannen van een goede opstart te voorzien.

Tom van Alfen
Tom van Alfen

Medewerker buitendienst

Tom is onze veiligheidskundige en schrijver van het boek ‘Safe Start’. Dankzij Tom kunnen onze vakmannen nóg veiliger werken op de projecten van onze opdrachtgevers.

William Westdorp
William Westdorp

Medewerker buitendienst

William heeft jaren als timmerman voor Haldu Groep gewerkt, maar is in 2016 toegetreden tot onze buitendienst. Sinds die tijd is William een steun en toeverlaat voor onze Haldu Helden.

Xander Verhoeven
Xander Verhoeven

Medewerker buitendienst

Xander laat elke ochtend zijn vrolijke gezicht op onze projecten zien. Met een lach start hij nieuwe werknemers op, levert hij gereedschap én is hij een vraagbaak voor onze Haldu Helden.

Martin Sterken
Martin Sterken

V&G coördinator Haldu|DeGraaf

Martin is ooit begonnen als elektromonteur en gebruikt zijn praktijkkennis sinds 2005 als praktijkbegeleider. Daarnaast is Martin ook V&G coördinator voor Haldu|DeGraaf.

Recruitment

Claudia van Bergen
Claudia van Bergen

Recruitment Manager

Als Recruitment Manager is het aan Claudia de taak om met haar team zoveel mogelijk vakmannen te werven voor Haldu Groep. Door haar jarenlange ervaring is dat geen enkel probleem.

Nick de Graaf
Nick de Graaf

Recruiter

Nick is onze enthousiaste recruiter die met dezelfde passie vakmannen werft als dat hij PEC Zwolle aanmoedigt. Dat laatste nemen we hem niet kwalijk.

Florentina Tirziu
Florentina Tirziu

Recruiter Roemenië/Spanje

Florentina is onze recruiter voor zowel de Roemeense als de Spaanse markt. Ze heeft gewoond en gewerkt in Spanje en die ervaring gebruikt ze nu voor ons!

Johnny van Duiven
Johnny van Duiven

Recruiter Haldu|DeGraaf

Johnny is de recruiter voor al ons technische personeel. Meestal werkzaam vanuit onze vestiging in Hengelo, maar soms ook vanuit Groesbeek. Via onderstaande gegevens kun je Johnny bereiken.

Directie

Danny van Hal
Danny van Hal

Directeur

In 2013 nam Danny de aandelen van zijn vader Hans over. Sinds die tijd wordt er keihard gewerkt aan de opmars van Haldu Groep. Danny kan dit natuurlijk niet alleen en wordt hierin dan ook geholpen door het hele Haldu-team.

Hans van Hal
Hans van Hal

Oud-directeur

Hans is als oud-directeur de meest waardevolle persoon binnen Haldu Groep. Zijn kennis en ervaring is, letterlijk, grenzeloos. Iedereen binnen Haldu Groep maakt daar dan ook zo veel als mogelijk gebruik van!

Ewout Visser
Ewout Visser

Operationeel directeur Haldu|DeGraaf

Ewout is een Haldu-man pur sang. De ervaring die hij in de loop der jaren bij ons als accountmanager heeft opgedaan, brengt hij nu voor onze nieuwe collega’s van Haldu|DeGraaf in de praktijk.