Woning verhuren | Haldu Groep

Woning verhuren

Woning verhuren

U wilt tijdelijk uw huis of appartement verhuren omdat u bijvoorbeeld voor langere tijd op reis gaat. U wilt dan uiteraard samenwerken met een betrouwbare partij aan wie u uw woning kunt verhuren. Denk dan eens aan Haldu Groep. Wij zijn een stabiele uitzendorganisatie in de bouw en techniek en wij zijn continu op zoek naar woningen voor onze vakmannen. Omdat onze uitzendkrachten hard werken, verdienen zij een nette en verzorgde woning waar zij tot rust kunnen komen.

Voor lange tijd op reis of vakantie?

Verhuur uw woning aan Haldu Groep!

Verzorging contracten en betalingen

Al jaren regelen wij woningen voor onze, vaak buitenlandse, uitzendkrachten. Aan ervaring ontbreekt het ons dan ook niet! Daarom kunt u er van op aan dat wij u tijdens het gehele huurproces goed begeleiden. Dit houdt in dat wij voor u het huurcontract opstellen en desgewenst de facturatie voor u regelen. Wij garanderen tijdige betalingen en gas, water en licht worden al dan niet tijdelijk op onze naam gezet, zodat de facturen rechtstreeks door ons worden betaald.

Periodieke controles

Wij voeren regelmatig controles uit in onze woningen om er zeker van te zijn dat de bewoners zich aan onze regels houden en de woningen in goede staat blijven. Bovendien hoeft u zich dan ook geen zorgen te maken over uw buren. Middels een duidelijke brochure, inclusief persoonlijke contactgegevens van één van onze collega’s van de afdeling Huisvesting, brengen wij hen op de hoogte van de komst van onze vakmannen. Mochten er vragen of calamiteiten zijn, dan kunnen zij contact opnemen met onze collega.

Al onze huisvestingen dragen het SNF keurmerk.

Contact

Heeft u een huis of appartement dat voor langere tijd leegstaat of heeft u andere woonruimte die u wilt verhuren? Of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door het formulier in te vullen of te bellen met onze huisvestingsmedewerkers Carmen Thijssen en Inge de Schouwer. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 024 397 7536.

  • Ja, ik wil mijn woning verhuren

ERA Contour

“Dankzij de professionele aanpak van Haldu Groep worden wij echt ontzorgd, ook als het gaat om de terbeschikkingstelling van arbeidskrachten in het kader van social return.”

ERA Contour, Arno Versteeg

Autobedrijf Thoonen

“Wij werken sinds februari 2014 met Haldu Groep en zijn zeer tevreden over deze samenwerking. De communicatie is helder en direct. Regelmatig contact middels persoonlijk bezoek en/of telefoon. De Duitse monteur die sindsdien in onze werkplaats werkt heeft een ...

Autobedrijf Thoonen, Jurgen van Son

PON

“Met enig regelmaat huren wij uitzendkrachten in. Haldu Groep is voor ons altijd heel flexibel en regelt hun dienstverlening richting ons Technical Service Center heel goed.”

PON, Paul Ruitenberg

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.