De avonturen van Sterre Timmermans

Sterre is trainee en draait mee op de verschillende afdelingen bij Haldu Groep. Wat zij daar soms meemaakt is met geen pen te beschrijven. Dat levert smeuïge verhalen op die wij de buitenwacht niet willen onthouden! Elke maand verschijnt er een nieuw avontuur van Sterre.
Beleef haar avonturen

Sterre Timmerman artikelen

Elke maand verschijnt er een nieuw avontuur van Sterre.

Straks zien al onze Haldu collega’s er weer buik…ehhh…puik uit!

Iedereen is een beetje ijdel, toch? En dat mag best. Zelf sta ik met mijn profielfoto op Facebook ietsje onherkenbaar. Niet omdat ik mij ergens voor schaam, maar het aantal vriendschapsverzoeken van onbekende mannen neemt wel heel erg toe sinds ik deze column schrijf!

Haldu’s: een taaltje dat je alleen op de bouw leert!

We werken bij Haldu Groep vanuit het mooie Groesbeek en we spreken hier met een heerlijk zachte tongval. Neem alleen al de G van Groesbeek; die komt er bij ons boterzacht en zuidelijk uit.

BHV bij Haldu stond één keertje voor Bier Hulp Verlener!

Bij Haldu Groep melden er zich allerlei types. Rijp en groen. Plus uiteraard de échte vakmannen waar Haldu in Oost-Europa zo naar op zoek is.

Je eigen 'gereedschap' laten zien? Dat houd je maar mooi bij je!

Haldu Groep, met al z’n vele betrokken medewerkers, is net een mini-maatschappij. We hebben collega’s en vaklieden in allerlei soorten en maten.

Stapelgek op elkaar? Maar niet stapelgek op het stapelbed!

Beste trouwe lezers, wat ben ik blij dat de corona-regels (nagenoeg) zijn losgelaten. Met elkaar kunnen we na lange tijd weer van het échte leven genieten!

Mag corona straks zelf ook ‘op vakantie’…’t liefst voorgoed?

Zoals jullie aan mijn eerdere columns merkten, pik ik in de wandelgangen genoeg leuke onderwerpen op voor mijn ‘inside-columns’ over het wel en wee van Haldu Groep.

Vuurwerk mocht niet, maar Sterre(tjes) wel!

Volg je mijn columns over al mijn spannende avonturen bij Haldu Groep ook al? Top! Mijn trouwe lezers verras ik aan het einde van dit jaar graag met een dubbele column!

Haldu Groep heeft z’n eigen Joop Zoetemelk

Nou, ik heb het gewéten om te besluiten met iedereen mijn belevenissen bij Haldu Groep te delen in een column! Van veel likes tot zelfs verzoeken om een date.

Twee vaklieden in één ledikant? Haldu maakt het mee!

Heb je mijn eerste column gemist over die wonderlijke nieuwe vakman uit Roemenië? Zijn eerste werkdag begon voor hem wel heel bizar. Nieuwsgierig?

Iets kwijt? Joost mag het weten!

Mijn bijnaam bij Haldu Groep? ‘Sterre Stage!’ Klinkt zo lekker. Eén keer roepen en ik sta met mijn twee snelle benen aan je bureau.

Wie vertrouw jij op z’n blauwe ogen?

Hi, ik ben Sterre en 28 jaar. Mijn hobby’s? Mijn gloednieuwe Labrador pup! Weet je, ik heb al best wel wat mooie jobs gehad. Maar de uitzendbranche?