Vacatures timmerman Utrecht | Haldu Groep

Vacatures timmerman Utrecht

Wil jij als timmerman aan de slag voor A-merk opdrachtgevers? Het kan bij Haldu Groep. Haldu Groep heeft contact met eersteklas opdrachtgevers in de bouw, afbouw, techniek en automotive industrie. Dit betekent dat wij rechtstreeks toegang hebben tot vele vacatures, waaronder vacatures voor timmerman in Utrecht. Wil jij graag in Utrecht aan het werk als timmerman? Reageer dan vandaag op één van onze vacatures en wie weet zien we jou binnenkort voor een kennismakingsgesprek.

Werken voor Haldu Groep

Haldu Groep is continu op zoek naar nieuw talent dat hun vakmanschap en inzet wil delen met grote opdrachtgevers van Haldu Groep. Als detacheerbureau brengen wij werkzoekende vakmensen samen met eersteklas opdrachtgevers die graag enthousiaste vakmensen inzetten voor hun projecten. Ben jij enthousiast en lijkt het je wat om namens Haldu Groep voor een vaststaand aantal uren per week aan de slag te gaan voor een opdrachtgever? Dan krijg je een persoonlijke werkcoach toegewezen en gaan we ervoor zorgen dat jij degene bent die bij het project aan de slag mag. Wij zijn er voor personeel.

De zorg van Haldu Groep

Wij zorgen graag goed voor ons personeel en daarom krijg je van ons het volgende als je voor Haldu Groep aan het werk gaat:

  • Persoonlijke begeleiding: Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project, wij geven je de begeleiding die jou zekerheid geeft en op de juiste manier ondersteund.
  • Stipte betaling: Elke week ontvang je precies op tijd je geld.
  • Opleiding tot vakman: Haldu leidt je op tot erkend vakman en biedt je de kans je te blijven ontwikkelen.
  • De beste opdrachtgevers: Namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven. Onze opdrachtgevers staan goed op jouw cv!

Spreekt werken voor Haldu Groep je aan? Bekijk dan direct ons aanbod vacatures voor timmerman in Utrecht. Liever ergens anders dan in Utrecht aan het werk? Op onze website staan nog veel meer vacatures, ook voor vele andere beroepen.

Trebbe

“Haldu Groep probeert altijd onze vraag in te vullen en waar te maken. Ook belangrijk: ze geven altijd op tijd aan als het niet lukt.”

Trebbe, Martijn van Beek

Kropman Installatietechniek

“Tot op heden bleek het voor ons lastig om goed invulling te geven aan de SROI eis in diverse projecten. In het project ‘Theater en Wereld van Ontmoeting’ in Emmen zijn we met Haldu Groep in zee gegaan om ...

Kropman Installatietechniek, Barbara Patotzka

Trebbe

“Haldu Groep probeert altijd de juiste mensen op de juiste plek te krijgen.”

Trebbe, G. Huizing

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven