Vacatures schilder Noord-Brabant| Haldugroep.nl

Vacatures schilder Noord-Brabant

Ben jij op zoek naar vacatures voor schilder in Noord-Brabant? Voor vacatures voor schilder in Noord-Brabant bij topwerkgevers ben je bij Haldu Groep aan het juiste adres! In ruil voor jouw talent als schilder bieden wij jou diverse vacatures bij topwerkgevers, de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen én je krijgt persoonlijke begeleiding tijdens je werk. Wil je direct online solliciteren? Bekijk dan onze online vacatures voor schilder in Noord-Brabant en wie weet vind jij wel jouw droombaan bij Haldu Groep!

Over Haldu Groep

Haldu Groep is werkzaam als detacheerder in de bouw-, techniek- en automotive branche. Door het rechtstreekse contact met topbedrijven beschikken wij over een uitgebreid en recent overzicht van vacatures voor schilder in Noord-Brabant. Het uiterst gemotiveerde management van Haldu Groep hoopt in de komende jaren uit te groeien tot een landelijk opererende speler in de markt voor bouw, technische en automotive professionals. Wil jij aan de slag voor een professionele organisatie? Kies dan voor de vacatures voor schilder in Noord-Brabant van Haldu Groep!

Vacatures schilder Noord-Brabant

Wij van Haldu Groep vinden een prettige samenwerking ontzettend belangrijk. Door de persoonlijke begeleiding en het rechtstreekse contact met de werkgever zorgen wij ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn en houden we rekening met de wensen en eisen van alle partijen. Wat zijn nog meer de voordelen van de vacatures voor schilder in Noord-Brabant van Haldu Groep?

De voordelen van Haldu Groep voor je op een rijtje:

  • Persoonlijke begeleiding: Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.
  • Stipte betaling: Elke week precies op tijd je geld.
  • Opleiding tot vakman: Haldu leidt je op tot erkend vakman.
  • De béste opdrachtgevers: Namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven. Goed voor je cv!

Solliciteer direct op diverse vacatures voor schilder in Noord-Brabant

Ga jij als schilder aan de slag voor een eersteklas bedrijf? Bekijk hier de diverse vacatures voor schilder in Noord-Brabant en solliciteer direct online!

Ufkes Apeldoorn

“Als ik het vergelijk met de rest, toont Haldu Groep een grote mate van betrokkenheid. Zij weten wat ze naar de bouw sturen en wat onze werkzaamheden zijn. Ook het personeel van Haldu Groep dat op onze werken loopt, ...

Ufkes Apeldoorn, Sjoerd Bremer

BAM

“Uiterst tevreden over de samenwerking en bereikbaarheid. Ze zorgen ervoor dat de juiste man op de juiste werk komt te staan.”

BAM, Hans Janssen

Trebbe

“Haldu Groep probeert altijd onze vraag in te vullen en waar te maken. Ook belangrijk: ze geven altijd op tijd aan als het niet lukt.”

Trebbe, Martijn van Beek

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.