Vacatures in de bouw Groningen | Haldu Groep

Vacatures bouw Groningen

Ben je woonachtig in Groningen en ben je op zoek naar een baan in de bouw bij jou in de omgeving? Je kunt bij Haldu Groep online diverse vacatures in de bouw in Groningen vinden. Haldu Groep is een detacheerder die jeugdig enthousiasme met een gezonde dosis ambitie zoekt voor de invulling van vele bouwfuncties. Wij zijn vrijwel altijd namens grote bouwopdrachtgevers op zoek naar nieuw talent. Heb jij talent en verstand van iets in de bouw? Reageer bij interesse dan op onze vacatures in de bouw in Groningen. Wie weet heten we jou binnenkort welkom voor een kennismakingsgesprek!

Waarom voor Haldu Groep werken?

Wanneer je ervoor kiest om voor Haldu Groep aan het werk te gaan, dan geniet je van een aantal voordelen van ons als werkgever. Haldu biedt heel veel bouwvacatures, waardoor je bij Haldu snel aan het werk bent. Wij selecteren de beste vakmensen en koppelen die aan de beste opdrachtgevers. We laten je vervolgens niet aan je lot over, maar begeleiden je in je werkproces. Van sollicitatie tot aan de start van je werk op de bouw en ver daarna. Die begeleiding behoud je zolang je bij ons werkt. Wij bieden jou en onze klanten graag zekerheid, dus we proberen het werkproces voor jou zo prettig mogelijk te maken. Bij ons is er ook zeker ruimte voor eigen inbreng en ervaring! Dus wacht niet langer en bekijk alle vacatures in de bouw in Groningen en omgeving.

Alles goed geregeld

Haldu Groep regelt het volgende voor jou als je voor ons gaat werken:

  • Persoonlijke begeleiding: Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.
  • Stipte betaling: Elke week precies op tijd je geld.
  • Opleiding tot vakman: Haldu leidt je op tot erkend vakman.
  • De beste opdrachtgevers: Namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven. Goed voor je cv!

Trebbe

“Een groep mensen waarmee ik goed kan overleggen en waarmee een klik is. Een goed georganiseerd bedrijf, hoewel wij ook aan elkaar moeten wennen, maar waarmee wij een goed proefproject hebben gedraaid. Met de raamovereenkomst zien wij de toekomst ...

Trebbe, Christian Schuurman

ERA Contour

“Als ik aan Haldu Groep denk, dan denk ik aan een stabiele en betrouwbare partner.”

ERA Contour, Wesley Teunisse

Koopmans

“Snel en doelmatig.”

Koopmans, Erik Elzink

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.