Automotive vacatures | Haldu Groep

Bekijk nu onze 120 vacatures

Automotive Banen Automotive Nederland

Automotive vacatures

Heb je ervaring in de automotive branche en zoek je een uitdagende baan bij een topwerkgever? Maak dan kennis met Haldu Groep. We hebben speciaal voor talent zoals jij de beste automotive vacatures op een rijtje gezet. Wij zijn dé uitzendorganisatie voor de bouw, techniek en automotive. Zoek je een baan als autotechnicus, allround monteur, autospuiter of schademonteur? Wij hebben het allemaal voor je. Haldu Groep beschikt over een groot netwerk A-merk opdrachtgevers.

Ben jij een echte vakspecialist die graag aan de slag wil? Bekijk hier onze vacatures in de automotive.

Bekijk alle automotive vacatures

Automotive Banen Automotive Nederland

Onze voordelen

Zodra je voor Haldu Groep aan de slag gaat, ben je verzekerd van de volgende voordelen:

  • Vast contract. Werkzekerheid voor onbepaalde tijd.
  • Goed salaris. Elke week op jouw bankrekening!
  • Wekelijkse betaling. Altijd stipt op tijd!
  • Persoonlijke begeleiding. Welkom bij de Haldu-familie!

Contact

Wil je meer informatie over een vacature? Of wil je weten wat Haldu Groep voor je kan betekenen? Je kunt altijd bellen naar 024 – 397 7536. Stuur je liever een e-mail? Geen probleem, dat kan naar info@haldugroep.nl.

Whatsapp met ons

Voeg +31 (0)6 831 718 99 toe en stuur ons een appje.

Automotive Banen Automotive Nederland

Onze werkwijze

Haldu Groep is een bedrijf dat persoonlijke begeleiding en collegialiteit hoog in het vaandel heeft staan. In ruil voor jouw talent, inzet en vakmanschap geeft jouw persoonlijke werkcoach bij Haldu Groep jou de aandacht en begeleiding die je verdient. Van je sollicitatie tot aan de start van het werk op het project van de opdrachtgever en vér daarna. Want wij zijn er voor personeel. Altijd. Dus ook voor jou!

Wij helpen jou aan een baan bij onze opdrachtgevers in de bouw, techniek en automotive. Zo kun jij met Haldu Groep jouw ambities waar maken. We luisteren naar je, evalueren de samenwerking en pakken jouw verbeterpunten altijd op. Tevredenheid in alle opzichten! Want dat is waar de Haldu Helden met passie en energie voor werken. Hoe we dat doen, lees je hier.

Onze referenties

Elmar Services

“Haldu Groep is flexibel, transparant en meedenkend. Daarnaast bieden zij brede inzetbaarheid in verschillende sectoren.”

Elmar Services, Soufian Massaoudi

Autobedrijf Thoonen

“Wij werken sinds februari 2014 met Haldu Groep en zijn zeer tevreden over deze samenwerking. De communicatie is helder en direct. Regelmatig contact middels persoonlijk bezoek en/of telefoon. De Duitse monteur die sindsdien in onze werkplaats werkt heeft een ...

Autobedrijf Thoonen, Jurgen van Son

PON

“Met enig regelmaat huren wij uitzendkrachten in. Haldu Groep is voor ons altijd heel flexibel en regelt hun dienstverlening richting ons Technical Service Center heel goed.”

PON, Paul Ruitenberg