Automotive vacatures | Haldu Groep

Automotive vacatures

Heb je ervaring in de autobranche en zoek je een uitdagende baan bij een topwerkgever? Maak kennis met Haldu Groep. We hebben speciaal voor talent zoals jij de beste automotive vacatures op een rijtje gezet. Wij zijn hét detacheringsbureau voor de bouw, techniek en automotive. Zoek je een baan als autospuiter, herstelmonteur, schademonteur of allround monteur? Wij hebben het allemaal voor je. Haldu beschikt over een groot netwerk A-merk opdrachtgevers. Ben jij een echte vakspecialist die graag aan de slag wil? Bekijk onze vacatures automotive dan snel online.

Onze voordelen

Zodra je voor Haldu aan de slag gaat ben je verzekerd van de volgende voordelen:

  • Persoonlijke begeleiding. Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.
  • Stipte betaling. Elke week precies op tijd je geld.
  • Opleiding tot vakman. Haldu leidt je op tot erkend vakman.
  • De beste opdrachtgevers. Namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven. Goed voor je cv!

Hoe werkt het?

Onze automotive vacatures vind je door de klikken op de link “Bekijk vacatures”. Selecteer automotive en de provincie waarin je werk zoekt. Alle beschikbare functies verschijnen binnen enkele seconde op je scherm. Haldu gaat altijd op zoek naar de beste match tussen werkgever en werknemer. Zo weten we zeker dat er duurzame samenwerkingsverbanden ontstaa waar alle partijen profijt van hebben. Ons team zorgt er dus altijd voor dat jij op een plek terechtkomt waar je je helemaal thuis voelt. Heb je een vraag over een functie of wil je meer weten over onze werkwijze? Bel of mail ons gerust, we staan je graag te woord.

Trebbe

“Een groep mensen waarmee ik goed kan overleggen en waarmee een klik is. Een goed georganiseerd bedrijf, hoewel wij ook aan elkaar moeten wennen, maar waarmee wij een goed proefproject hebben gedraaid. Met de raamovereenkomst zien wij de toekomst ...

Trebbe, Christian Schuurman

Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis

“De communicatie met Haldu Groep was voldoende gecoördineerd zodat een goede samenwerking vlot verliep. Al met al tevreden over Haldu Groep.”

Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis, Alex Blekkenhorst

Ufkes Apeldoorn

“Als ik het vergelijk met de rest, toont Haldu Groep een grote mate van betrokkenheid. Zij weten wat ze naar de bouw sturen en wat onze werkzaamheden zijn. Ook het personeel van Haldu Groep dat op onze werken loopt, ...

Ufkes Apeldoorn, Sjoerd Bremer

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven