Automotive vacatures via uitzendbureau | Haldu Groep

Bekijk nu onze 120 vacatures

Automotive Banen Automotive Nederland

Automotive vacatures via uitzendbureau

Wel eens gekeken naar automotive vacatures via een uitzendbureau? Haldu Groep is hét uitzendbureau voor automotive banen. Ben jij op zoek naar een baan in de automotive? Dan kunnen wij je absoluut helpen. Wij leveren vakmannen aan eersteklas opdrachtgevers in de automotive, bouw en techniek.

Heb jij interesse in werken in de automotive branche? Bekijk dan ons aanbod en vind de baan die aansluit op jouw wensen!

Bekijk alle automotive vacatures

Automotive Banen Automotive Nederland

Onze voordelen

Zodra je voor Haldu Groep gaat werken, ben je verzekerd van de volgende voordelen:

  • Vast contract. Werkzekerheid voor onbepaalde tijd!
  • Goed salaris. Elke week op jouw bankrekening!
  • Wekelijkse betaling. Altijd stipt op tijd!
  • Persoonlijke begeleiding. Onze werkcoaches staan altijd voor je klaar!

Contact

Wil je meer informatie over een vacature? Of wil je weten wat Haldu Groep voor je kan betekenen? Je kunt altijd bellen naar 024 – 397 7536. Stuur je liever een e-mail? Geen probleem, dat kan naar info@haldugroep.nl.

Whatsapp met ons

Voeg +31 (0)6 831 718 99 toe en stuur ons een appje.

Automotive Banen Automotive Nederland

Onze werkwijze

Haldu Groep is een familiebedrijf dat persoonlijke begeleiding en collegialiteit hoog in het vaandel heeft staan. In ruil voor jouw talent, inzet en vakmanschap geeft jouw persoonlijke werkcoach bij Haldu Groep jou de aandacht en begeleiding die je verdient. Vanaf jouw sollicitatie op een van onze vacatures tot aan de start van jouw werk op het project van een van onze opdrachtgevers en vér daarna. Want wij zijn er voor personeel. Altijd. Dus ook voor jou!

Wij helpen jou aan een baan bij onze opdrachtgevers in de bouw, techniek en automotive. Zo kun jij met Haldu Groep jouw ambities waar maken. We luisteren naar je, evalueren de samenwerking en pakken jouw verbeterpunten altijd op. Tevredenheid in alle opzichten! Want dat is waar de Haldu Helden met passie en energie voor werken. Hoe we dat doen, lees je hier.

Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.