Skip to main content

Haldu Groep is hét uitzendbureau voor automotive banen. Ben jij op zoek naar een baan in de automotive? Wij kunnen je absoluut helpen. Haldu Groep heeft rechtstreeks contact met veel eersteklas opdrachtgevers in de automotive, bouw en techniek. Haldu Groep koppelt ervaring aan jeugdig enthousiasme én de gezonde ambitie om te winnen. Hiermee wordt het fundament gelegd voor een duurzame samenwerking met alle betrokkenen. Heb jij interesse in werken in de automotive branche? Bekijk dan ons aanbod en vind de baan die aansluit op jouw wensen!

Voordelen van werken voor Haldu

Werken bij Haldu betekent werken bij een professionele en ambitieuze organisatie. Wij brengen via ons digitale platform werkgevers en vakmensen bij elkaar. Zo bezorgen we onze opdrachtgevers (werkgevers) nieuwe, enthousiaste medewerkers en we helpen jou als werkzoekende aan werk dat bij je past.Wanneer je ervoor kiest om voor Haldu Groep aan het werk te gaan, dan profiteer je van een aantal voordelen van ons als jouw werkgever. Wij willen graag dat jij je talenten kunt blijven ontwikkelen en dat je op een prettige manier kan werken. Daarom bieden we jou:

  • Een opleiding tot vakman: Haldu leidt je op tot erkend vakman.
  • Persoonlijke begeleiding: Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.
  • De beste opdrachtgevers: Namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven. Goed voor je cv!
  • Stipte betaling: Elke week precies op tijd je geld.

Wij bieden jou als uitzendbureau in de automotive graag zekerheid met bovenstaande. In ruil daarvoor verwachten wij van jou inzet, talent en vakmanschap. Heb je interesse? Reageer dan direct op één van onze vacatures voor automotive functies!