Bouw vacatures | Haldu Groep

Bouw vacatures

Ben je op zoek naar werk in de bouwsector? Bekijk dan snel onze bouw vacatures. Hier vind je een ruim aanbod verwante banen. Continu zijn we op zoek naar specialisten als schilders, timmermannen, dakdekkers, stelleurs, metselaars en gevelmonteurs. Wil jij je talent verder ontwikkelen? Ga dan aan de slag voor Haldu Groep. Wij hebben contact met eersteklas opdrachtgevers die altijd wel een geschikte functie voor je beschikbaar hebben. Wij zijn hét detacheringsbureau voor de bouw, techniek en automotive. Vraag en aanbod brengen wij zo goed mogelijk bij elkaar.

Veel soorten bouw vacatures

Haldu is 100% gecertificeerd, biedt 100% begeleiding en is 100% professioneel en persoonlijk. Onze missie is om de beste vakmensen te koppelen aan de beste werkgevers. Dagelijks zijn wij bezig om de profielen van werkzoekende in kaart te brengen en de best mogelijke combinatie tussen werknemer en werkgever te vinden. In ruil voor je talent en inzet geven wij je een eigen werkcoach waarmee je altijd kunt communiceren en die je ondersteuning biedt tijdens het solliciteren en het starten van je baan. Elke week ontvang je keurig op tijd je salaris en wordt je opgeleid tot erkend vakman. De werkervaring bij A-merk bedrijven staat goed op je cv! Bij ons ben je aan het juiste adres voor veel verschillende soorten vacatures in de bouwsector, zodat er altijd een functie tussen zit die perfect op jouw wensen en vaardigheden aansluit.

Bekijk alle vacatures

Heb je tussen onze bouw vacatures een functie gezien die je aanspreekt? Reageer direct of neem contact met ons op. Naast vacatures in de bouw vind je bij ons ook een ruim aanbod vacatures in techniek en automotive. Bekijk ons aanbod op je gemak en vind een baan die bij je past. Heb je vragen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Kropman Installatietechniek

“Tot op heden bleek het voor ons lastig om goed invulling te geven aan de SROI eis in diverse projecten. In het project ‘Theater en Wereld van Ontmoeting’ in Emmen zijn we met Haldu Groep in zee gegaan om ...

Kropman Installatietechniek, Barbara Patotzka

Dura Vermeer

“Haldu Groep, een betrouwbare partner voor de inzet van flexibele arbeid die meedenkt in ons totale arbeidsproces.”

Dura Vermeer, Philip Dam

Binx Smartility

“Haldu Groep is een professionele organisatie. Ze blinken uit met goed personeel en snelle oplossingen. Haldu’s motto: u vraagt en Haldu draait.”

Binx Smartility, Marc Corbeek

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven