Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Onze nieuwe website is live!

By 18/05/2022juli 24th, 2023No Comments
Home Onze nieuwe website is live!

Onze nieuwe website is live!

18/05/2022 | Leestijd: 2 minuten

Het is zover! Na een periode van hard werken, is onze nieuwe website live. En wat zijn wij hier enorm trots op. Onze website heeft een nieuwe jas gekregen, waardoor wij meteen voorbereid zijn op de toekomst. Toekomstbestendig én geheel mobielvriendelijk.

En niet alleen is het uiterlijk van de website een stuk professioneler geworden, maar door de nieuwe functionaliteiten van de website kunnen onze beheerders ook een stuk efficiënter te werk gaan. The best of both worlds! We kunnen hierdoor sneller vacatures plaatsen en dit betekent sneller dé juiste baan voor jou. Maar ook kunnen wij efficiënter online switchen tussen land én eenvoudiger websites voor nieuwe talen uitrollen.

De eyecatcher van de website moet toch wel de homepage zijn. Aan de hand van een video nemen wij jou mee in de wereld van Haldu Groep. Van bouw naar techniek. Van medewerker naar opdrachtgever. Alles komt in deze video aanbod. Ook zijn er verbeteringen doorgevoerd in het sollicitatieformulier en is de teampagina opnieuw ingestoken. Op deze nieuwe teampagina stelen onze kantoorhonden Hugo en Duca de show. Want met hun nieuwe voorstelpagina’s toveren zij bij menig lezer een lach op hun gezicht. En niet alleen is de teampagina verfraaid met nieuwe teksten: de hele website is tekstinhoudelijk op de schop genomen. Overzichtelijker, pakkender én dit alles met een subtiele doorschemering naar de kernwaarden van Haldu Groep.

Het goede nieuws is dat Haldu Groep blijft ontwikkelen. Zo schaven wij bij waar nodig, maar ook staat een volgend groot project al te trappelen om opgepakt te worden. Binnenkort meer hierover! Houd onze socials dus goed in de gaten.

Benieuwd naar onze nieuwe website? Klik dan hier en geef jezelf een rondleiding!