Werken via een uitzendbureau: 8 redenen om het wél te doen - Haldu Groep

Werken via een uitzendbureau: 8 redenen om het wél te doen

Leestijd: 2 minuten

Bij werken via een uitzendbureau denken mensen vaak aan tijdelijk werk tegen weinig salaris. Maar wist je dat je via Haldu Groep ook langdurig bij dezelfde werkgever aan het werk kan? Lees hieronder 8 redenen om juist wél via een uitzendbureau aan het werk te gaan!

  1. Veel werk

In tijden van crisis daalt het aantal vaste banen vaak flink, terwijl het aantal tijdelijke banen juist groeit. Maar tijdelijk werk is niet meer zo tijdelijk als het lijkt: er is veel werk voor langere duur en je kunt een vast contract krijgen.

  1. Toon motivatie

Werk hebben is beter dan geen werk hebben. Je bent het misschien niet gewend om tijdelijk werk te hebben, maar je ben in ieder geval bezig. Ook voorkom je grote gaten op je cv. Laat je meteen zien dat je wil werken en gemotiveerd bent.

  1. Maak jezelf onmisbaar

Als je ergens tijdelijk werkt, is de kans op een vaste aanstelling groter. Als je goed werk levert en je positief met je collega’s omgaat, word je vanzelf onmisbaar.

  1. Specialisatie

Werken via een uitzendbureau dat is gespecialiseerd in een specifieke branche kan ervoor zorgen dat jouw baan aansluit op jouw opleiding. Zo blijf je aan de slag binnen hetzelfde vakgebied en bouw je jouw kennis en ervaring alleen maar uit.

  1. Carrièrekeuzes

Geen idee wat jouw volgende stap op de arbeidsmarkt wordt? Dan kan werken via een uitzendbureau je helpen om de volgende stap in je carrière te nemen.

  1. Nieuwe skills

Je kunt een tijdelijk baan gebruiken om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen of een overstap te maken naar een nieuwe sector waar je nog niet eerder gewerkt hebben. Dus leer die nieuwe skills.

  1. Carrièrekeuzes (2)

Een nieuwe carrièrewending kan je aanvankelijk afschrikken. Maar een bedrijf dat later jouw cv ziet, zal juist onder de indruk zijn van je besluit om in een andere sector te werken.

  1. Praktijkervaring

Iets om handen hebben is goed voor mensen. Ongeacht hoe jong of oud je bent, een tijdelijke baan kan goed van pas komen. Net je diploma gehaald? Dan kan je veel praktijkervaring opdoen.

Ontvang gratis nieuws en informatie

Vul het formulier in en je ontvangt gratis nieuws en informatie in je mailbox.

Contactgegevens

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.