Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Terugblik op een veilig 2023: Haldu Groep zet in op een veilig, gelukkig, en gezond 2024!

Home Terugblik op een veilig 2023: Haldu Groep zet in op een veilig, gelukkig, en gezond 2024!

Terugblik op een veilig 2023: Haldu Groep zet in op een veilig, gelukkig, en gezond 2024!

19/12/2023 | Leestijd: 2 minuten

De feestdagen staan weer voor de deur. Nog een paar dagen werken en dan kunnen we gaan genieten van een welverdiende vakantie. Terugkijkend op 2023 kunnen we concluderen dat inspanning waar het gaat om veilig en gezond werken loont. We hebben als Haldu Groep een `Veilig jaar` achter ons.

Wie denkt dat we hierdoor rustig achterover leunend 2024 in gaan, heeft het mis. Ook in 2024 staat veilig en gezond werken weer bovenaan de agenda. Wij willen als Haldu Groep weer voorop lopen als het gaat om veiligheid en gezondheid van onze vakkrachten.

Maar eerst genieten van de feestdagen. Feestdagen waarin mensen samen zijn, waarin mensen oprecht aandacht hebben voor elkaar, begrip en waardering uitspreken, elkaar helpen en steunen waar nodig. Waar we elkaar een gelukkig en gezond nieuwjaar wensen. Een moment ook waarop mensen behoefte krijgen iets te doen voor elkaar of voor een ander. Het ontstaan van een kerstgedachte.

Terwijl ik dit artikel schrijf bedenk ik me ineens: Zou het niet fantastisch zijn als we de kerstgedachte het hele jaar door kunnen vasthouden? Zou de bouwsector niet weer een stukje veiliger worden als we het hele jaar oprecht aandacht hebben voor elkaar? Elkaar motiveren om veilig en gezond te werken en elkaar aanspreken op onveilig gedrag? Zou de bouwsector niet veiliger worden als we elkaar helpen en steunen waar nodig en ons bewust zijn van de verantwoordelijkheid die we naar elkaar hebben? Zou het niet fantastisch zijn als we allemaal onze inspanningen leveren om onze nieuwjaarswens uit te laten komen, en we er daadwerkelijk een gelukkig en gezond jaar van gaan maken?

Als Haldu Groep gaan wij er in 2024 alles aan doen om deze gedachte vast te houden. Wij zullen de inspanningen leveren om er een veilig, gelukkig en gezond 2024 van te maken!

Rest mij iedereen hele fijne feestdagen en een veilig en gezond nieuwjaar te wensen.

Tom van Alfen
Safety Manager