Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Solliciteren via WhatsApp

By 13/01/2022juli 24th, 2023No Comments
Home Solliciteren via WhatsApp

Solliciteren via WhatsApp

13/01/2022 | Leestijd: 2 minuten

Als je zoekt naar een nieuwe baan, zijn de mogelijkheden vaak eindeloos. Je bekijkt vacatures op websites van uitzendbureaus, vacaturewebsites of social media. Is de inhoud van de vacature niet helemaal duidelijk of heb je een inhoudelijke vraag, dan kun je deze vragen steeds vaker via WhatsApp stellen. Zo ook bij Haldu Groep.

Want het zal je maar gebeuren. Je ziet de ideale vacature, leest deze door en er schieten enkele vragen door je hoofd. Maar je bent op dat moment op je werk, onderweg of niet in de gelegenheid om te bellen. Wat doe je dan?

Je kan een mail sturen of je wacht met bellen totdat je wél in de gelegenheid bent. Maar wat nou als je vergeet te mailen of te bellen? Dan kan het zomaar zijn dat je helemaal niet meer solliciteert. Dit willen we natuurlijk niet op ons geweten hebben. Daarom zijn we nu ook bereikbaar via WhatsApp!

Hoe dan?

Bij alle vacatures op onze website zie je het bekende, groene WhatsApp icoontje staan. Als je daar op klikt, word je automatisch doorgestuurd naar WhatsApp en kun je direct het gesprek met een van onze recruiters aangaan. Als je dit op jouw computer doet, krijg je de mogelijkheid om via een QR-code in te loggen op jouw persoonlijke WhatsApp web-omgeving.

Tal van mogelijkheden

WhatsApp biedt tal van mogelijkheden. Je staat niet alleen sneller in contact met een recruiter om jouw vraag te stellen, je kunt via WhatsApp natuurlijk ook direct jouw cv versturen. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je deze op je telefoon hebt staan. Daarnaast biedt WhatsApp de mogelijkheid om een videocall te houden. Handig in tijden van thuis werken en onnodig reizen.

Digitaal maar toch dichtbij

Het contact via WhatsApp is een extra service die we bieden zodat Haldu Groep digitaal altijd bereikbaar is op een manier die bij jou past. Onze recruiters staan tijdens kantooruren klaar om jouw vragen te beantwoorden. Wil je toch liever iemand persoonlijk spreken? Dat kan natuurlijk ook nog steeds! We zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur. Telefonisch kun je ons bereiken via 024 – 397 7536 en per e-mail op cv@haldugroep.nl.