Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Ronald McDonald Huis kleurt mee!

By 28/03/2022juli 24th, 2023No Comments
Home Ronald McDonald Huis kleurt mee!

Ronald McDonald Huis kleurt mee!

28/03/2022 | Leestijd: 2 minuten

Een nieuwe traditie is in het leven geroepen bij Haldu Groep! Daarom worden tijdens Pasen de kleurrijkste potloden uit de lades gehaald, want alle kinderen van ons personeel kleuren mee met dé allereerste editie van de Haldu-kleurplatenwedstrijd. Geheel in paasstijl natuurlijk! Zo mogen de kinderen een Paashaas met een gigantisch Paasei inkleuren.

Waarom wij dit doen? Om een lach op het gezicht van de kinderen te toveren. En als betrokken kamersponsor van het Ronald McDonald Huis dachten wij niet alleen aan de kinderen van ons personeel, maar ook aan de kinderen die verblijven in het Ronald McDonald Huis. Want als wij het verblijf van deze kinderen dragelijker kunnen maken, dan doet Haldu Groep dit! “We steunen ook graag de kinderen die in het Ronald McDonald Huis verblijven. Ik heb zelf kinderen en hoop er nooit te hoeven verblijven, maar wat een mooi initiatief is het. De kleurplatenactie organiseren we voor het eerst, hopelijk wordt het een mooie traditie!”, vertelt onze directeur Danny van Hal.

Jullie kunnen je voorstellen dat wij erg benieuwd zijn naar de kleurrijke creaties van de kinderen. Er zijn dan ook prijzen verbonden aan de mooiste kleurplaten!