Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Lokaal recruiten in Gdansk

By 22/07/2021juli 24th, 2023No Comments
Home Lokaal recruiten in Gdansk

Lokaal recruiten in Gdansk

22/07/2021 | Leestijd: 2 minuten

Sinds de overname door Impact, heeft Haldu Groep ook de beschikking over een kantoor in Gdansk, Polen. Daar zitten ervaren collega’s die zowel onze branche als de lokale en regionale arbeidsmarkt goed kennen. Onze Recruitment Manager Claudia van Bergen bracht onlangs een bezoek aan het kantoor in Gdansk.

Samenwerking tussen Haldu Groep en Impact Polen was er al, maar na een lastige en onzekere periode door COVID-19 was de tijd daar om de handen weer intensief ineen te slaan. “We kunnen nog steeds een hoop van elkaar leren”, vertelt Claudia. “We hoeven natuurlijk het wiel niet opnieuw uit te vinden, maar we moeten absoluut de handen ineenslaan. Dit doen we onder andere door meer betrokkenheid bij elkaars werk te creëren en kennis en ervaring op het gebied van communicatie en diverse werkwijzen met elkaar te delen.”

Nieuwe kansen door aanvullende profielen

Zoals gezegd hebben onze collega’s in Polen een uitgebreide kennis van de lokale en regionale arbeidsmarkt. Claudia: “Zij weten wat er reilt en zeilt en houden ons ook continu op de hoogte van de actuele stand van zaken in Polen. Dat varieert tussen kandidaten, nieuwe kansen en zelfs corona-updates. Daarnaast bieden zij ons ook nieuwe inzichten, zaken wij waar wij niet over nadenken of anders tegenaan kijken.” Zo denken de collega’s in Gdansk mee met Haldu Groep over nieuwe kansen en aanvullende beroepsprofielen binnen de branches waarin wij opereren. “Maar het werkt óók de andere kant op”, vertelt Claudia. “Op het moment dat een van onze klanten een bijzonder vraagstuk heeft op personeelsgebied, zijn wij nu in de gelegenheid om aan die vraag te voldoen. Op deze manier wint iedereen!”

Mooie uitdagingen

Deze aanvullende beroepsprofielen zorgen ook voor een mooie uitdaging voor de recruiters en accountmanagers van Haldu Groep. “Dit biedt hele mooie kansen”, beaamt Claudia. “Door de aanvullende profielen moeten we op zoek naar nieuwe kandidaten en wordt een beroep gedaan op de creativiteit van mijn collega’s. Maar ook voor onze accountmanagers biedt dit mooie mogelijkheden. Zij kunnen hierdoor op zoek naar nieuwe potentiële klanten. Gevolg hiervan is dat onze collega’s in Gdansk lokaal en regionaal weer op zoek kunnen naar aankomende Haldu Helden. Als je dit alles dan bij elkaar optelt, kom je tot het totale dienstverleningspakket dat Haldu Groep wil aanbieden.”