Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

HOERA, kantoorhonden Hugo en Duca gepromoveerd!

By 24/05/2022juli 24th, 2023No Comments
Home HOERA, kantoorhonden Hugo en Duca gepromoveerd!

HOERA, kantoorhonden Hugo en Duca gepromoveerd!

24/05/2022 | Leestijd: 2 minuten

Wat zijn ze goed bezig: onze trouwe viervoeters oftewel kantoorhonden Hugo en Duca. Binnen ons Haldu-kantoor zijn ze van onschatbare waarde. Zelf staan ze er misschien niet zo bij stil, maar zonder hen zou de werksfeer binnen Haldu Groep toch een tikkeltje anders zijn. Waarom? Nou zij houden ons team in balans én dit doen ze door er simpelweg te zijn.

Hugo brengt werkgeluk

Neem bijvoorbeeld onze Hugo. Hij is altijd vrolijk en zorgt daarom ook voor de nodige positieve energie op de werkvloer. Het is een échte allemansvriend, want iedereen vindt Hugo aardig en vice versa! Hugo brengt werkgeluk. Onze gedisciplineerde vriend is dan gelukkig ook fulltime aanwezig op kantoor. Altijd in voor een knuffel of een snelle aai over de bol. Een verbinder. We kunnen dan ook niet anders dan Hugo hiervoor belonen.

Relax, Duca is in de buurt

Maar dat is niet alles, want onze relaxte Duca bewaart de rust op ons kantoor. Hij is de rust zelve. Een vlaag van kalmte. Duca maakt zich niet meer zo snel druk én dit inspireert ons allemaal om soms even onze voet van het gaspedaal te halen. Of om af en toe even ‘Go with the flow’ te gaan. Onszelf terug te trekken én even goed te luisteren: net als onze vriend Duca. En aan kennis geen gebrek, want Duca is onze vraagbaak als het gaat om voeding. Hij heeft hier simpelweg een neusje voor.

Een podium voor Hugo en Duca: promotie!

Hugo en Duca zijn het perfecte voorbeeld van Yin en Yang. Gewoon een perfect team! Een inspiratiebron voor Haldu Groep, want dit is het bewijs van een perfect op elkaar inspelend team. Zij vervullen belangrijke rollen waar volgens ons wel een ‘label’ aan gehangen mag worden. En juist daarom maken Hugo en Duca promotie. Zij zijn niet zomaar meer onze kantoorhonden, maar zij vervullen de volgende functies:

  • Hugo is gepromoveerd van kantoorhond naar Junior Happiness Developer
  • Duca is gepromoveerd van kantoorhond naar Senior Stress Manager

Gefeliciteerd, jullie eigen LinkedIn-pagina

En om deze promotie te vieren hebben onze Junior Happiness Developer en Senior Stress Manager hun eigen LinkedIn pagina gekregen. Benieuwd naar deze LinkedIn-pagina’s? Klik hier om Hugo zijn LinkedIn-pagina te bekijken en hier voor Duca’s LinkedIn-pagina.