Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Haldu Groep nieuwe kamersponsor van Ronald McDonald Huis Nijmegen

By 14/05/2021juli 24th, 2023No Comments
Home Haldu Groep nieuwe kamersponsor van Ronald McDonald Huis Nijmegen

Haldu Groep nieuwe kamersponsor van Ronald McDonald Huis Nijmegen

14/05/2021 | Leestijd: 2 minuten

Het Ronald McDonald Huis in Nijmegen is een mooi initiatief waar wij als Haldu Groep graag ons steentje aan bijdragen. Sinds 1 mei zijn we dan ook kamersponsor voor 3 jaar geworden! Onze CEO Danny van Hal vertelt waarom Haldu Groep voor het Ronald McDonald Huis Nijmegen heeft gekozen.

Structureel binden aan Ronald McDonald Huis Nijmegen

“Ik vind het een geweldige organisatie en draag ze al jaren een warm hart toe. Dit gevoel is flink versterkt sinds ik zelf vader ben van 2 kleintjes. Naast de jaarlijkse giften op hun mooie benefietdagen, is het nu tijd om ons structureel aan hen te binden. Op deze manier kunnen wij jaarlijks een steentje bij dragen aan deze fantastische stichting. Iedereen wil toch bij hun kinderen zijn en al helemaal als ze dat het hardste nodig hebben!”

Kinderen en ouders dicht bij elkaar

Het Ronald McDonald Kinderfonds brengt al 35 jaar ouders en hun zieke kinderen dicht bij elkaar. Dit doen zij door huizen te plaatsen dichtbij het ziekenhuis, zoals bijvoorbeeld het Ronald McDonald Huis in Nijmegen. Hier kunnen ouders, broertjes en zusjes overnachten op loopafstand van het Amalia kinderziekenhuis.

Ook bijdragen?

Wil je ook een steentje bijdragen aan het Ronald McDonald Huis Nijmegen? Klik dan hier.