Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Haldu Groep investeert in internationale partnerships

By 19/12/2022juli 24th, 2023No Comments
Home Haldu Groep investeert in internationale partnerships

Haldu Groep investeert in internationale partnerships

19/12/2022 | Leestijd: 3 minuten

Onlangs heeft onze recruitment afdeling onder leiding van Recruitment Manager Claudia van Bergen, een bezoek gebracht aan de partner agencies in Polen en Roemenië. En ook in het nieuwe jaar staan er meerdere internationale trips gepland.

Focuslanden Polen en Roemenië

Zoals we in eerdere blogs aangaven richt Haldu Groep zich op nieuwe Europese markten en dat heeft ook dit jaar weer voor veel nieuwe vaklieden gezorgd. Vooral de focuslanden Polen en Roemenië doen het enorm goed legt Claudia uit: “Het blijkt toch wel dat als je de in-house native speakers, recruiters en zeker ook job coaches in dienst hebt en in combinatie met goede websites met bijbehorende campagnes je een heel eind komt. En dan heb je ook nog eens de aanvoer van onze internationale partners die wekelijks met geschikte kandidaten komen. Nou, dan snap je natuurlijk wel dat we deze gouden formule op meerdere landen willen gaan toepassen”, aldus Claudia.

Samenwerking optimaliseren met agencies

“Om een betere band met de agencies te creëren is het belangrijk dat je niet alleen achter je bureau in Nederland blijft zitten, maar dat je ook daadwerkelijk je gezicht laat zien. Interesse tonen in de mensen die je normaal gesproken alleen aan de lijn hebt. Nou ik kan je zeggen, de partijen vinden het geweldig dat je het vliegtuig pakt en de moeite neemt om op bezoek te komen met een recruiter die ook nog eens de moedertaal spreekt. Dat maakt het allemaal een stuk makkelijker. Maar voor ons is het ook een grote kans om onze benefits toe te lichten, want Haldu Groep is zoveel meer dan een uitzendbureau”, legt Claudia enthousiast uit.

Meerdere internationale trips

Na Krakau en Wroclaw in Polen en Cluj, Oradea en Timișoara in Roemenië bezocht te hebben, staan er nog meer trips op de planning. “We gaan sowieso nog naar Boekarest en Brasov in Roemenië, Sofia en Varna in Bulgarije en Chişinǎu in Moldavië toe. We lijken wel wereldreizigers! Maar zonder gein, het is zo belangrijk dat we blijven investeren in onze partnerships. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen”, aldus Claudia.

Uitnodiging naar Nederland

Vanzelfsprekend is het ook de bedoeling dat de agencies naar Nederland toekomen om te kijken hoe het bij Haldu Groep op kantoor is en hoe het er in de bouw aan toegaat. “Deze uitnodiging staat zeker en ze zijn ook heel erg benieuwd naar onze kantoorhonden Hugo en Duca, dat vonden ze wel zo geweldig dat wij die honden op de teampagina hebben staan en bij onze interne vacatures betrekken”, lacht Claudia.

Het nieuwe jaar

“Ook in 2023 gaan we nog meer aanwezig zijn in de Europese markt en zullen we ook nog andere EU partners fysiek bezoeken in combinatie met video-calls. Daar gaan we dan ook 100% de vruchten van plukken want wij blijven door ontwikkelen, er is geen tijd om stil te zitten want wij voelen ons internationaal sterker dan ooit”, sluit Claudia af.

Enthousiast geworden om voor Haldu Groep aan de slag te gaan? Neem dan een kijkje op ons vacatureoverzicht.