Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Even voorstellen: Collega Willeke Koldewijn

By 25/03/2022juli 24th, 2023No Comments
Home Even voorstellen: Collega Willeke Koldewijn

Even voorstellen: Collega Willeke Koldewijn

25/03/2022 | Leestijd: 3 minuten

Onze backofficemedewerker Willeke Koldewijn werkt alweer bijna 5 jaar bij Haldu Groep. En wat hebben we in deze tijd al veel ‘afgelachen’ met onze Willeke. Niet alleen verzet ze dagelijks bergen met werk, maar bovenal is ze een ontzettend gezellige collega. Met haar kleurrijke én open persoonlijkheid in de buurt is het in ieder geval nooit saai.

Geen dag is hetzelfde

“Mijn dag is nooit hetzelfde. Geen standaard rituelen voor mij! De dag loopt gewoon zoals die loopt”, zegt Willeke enthousiast. Wij kunnen een boek schrijven over wat onze Will allemaal doet binnen Haldu Groep, want dit is simpelweg ontzettend veel! Hoofdzakelijk ondersteunt ze onze accountmanagers. “Dit doe ik door bevestigingen te sturen naar onze klanten met informatie over wie van onze vakmannen gaan starten, wat de bijbehorende tarieven zijn of de mannen VCA hebben én nog veel meer”. Maar dat is niet alles! Ook helpt Willeke mee met het maken van de jaar inleenovereenkomsten én checklisten; om ze vervolgens door te sturen naar de klant. Ook zaken zoals parkeerkosten, KVK uittreksels en verklaringen betalingsgedrag komen allemaal voorbij in het lijstje werkzaamheden van Will. Oja én grote kans dat als je naar kantoor belt Willeke de telefoon opneemt. En het allerbelangrijkste: elke dag gaat Willeke weer met plezier naar haar werk.

Een zorgzaam type

Met toeziend oog van Willeke loopt de administratieve afhandeling van allerlei zaken op de afdeling accountmanagement op rolletjes. Onze Will is niet alleen onlosmakelijk verbonden met de accountmanagers, maar ook met onze trouwe viervoeters Hugo én Duca: de kantoorhonden. ’s Ochtends maakt Will altijd even tijd voor een rondje met de hond. Standvastig! Want als ze er zelf niet aan denkt, staat er rond 10.30 uur een kwispelende viervoeter aan haar bureau. En dit geeft wel aan hoe zorgzaam Willeke is. “Mijn collega’s helpen vind ik heel belangrijk. En dat is ook het fijne aan het team; iedereen helpt elkaar!” vertelt Willeke. Ben je klaar? Kan ik je nog helpen? zijn dan ook de standaard vragen die om 17.00 uur het kantoor rond echoën. “Zo help ik de salarisadministratie ook wel eens mee met de facturatie”. Ja ja, Willeke is de beroerdste niet!

Iedereen is gelijk

Een leuk weetje over onze Will: ze komt uit een kermisgezin. Het is dus niet voor niks dat ze zo open en vrij is! Wat ze van haar ouders heeft meegekregen is heel duidelijk “Iedereen is gelijk”. Misschien ligt daar de goede werkmatch met Haldu Groep ook wel, want binnen Haldu Groep is ook iedereen gelijk. Niet voor niets is onze slogan Wij zijn er voor personeel. Want dat zijn wij ook écht! “En dat vind ik ook een heel fijn iets, dat de directie ons ook als gelijken beschouwd. Hogere functies of salarissen maakt geen verschil. Iedereen is gelijk. Dit is terug te zien in de saamhorigheid. Het is leuk hoe mensen met elkaar omgaan binnen ons team”, bevestigt Willeke. “Ook is er altijd wel wat te doen. Dan hebben we weer een uitje. Dan is het Sushidag, staat er in een keer een sushikar achter het pand. Of dan is het Hamburgerdag én staat er in een keer iemand hamburgers te bakken”. Jullie lezen het goed; onze slogan is dus zeker niet gelogen ????

Tot het pensioen ons scheidt

“Mijn toekomstplannen? Sowieso hier blijven werken tot mijn pensioen. Ook ga ik weer een cursus volgen; dit gaat over bedrijfscorrespondentie. En 12 mei ga ik ook nog eens een cursus privacy en wetgeving volgen. Heel belangrijk tegenwoordig”, antwoordt Willeke. “Ook al heb ik hier al erg veel geleerd in de afgelopen 5 jaar, dit wil ik vast blijven houden. Want ik heb hier geleerd dat ik veel meer kan dan ik zelf denk! En aan dit zelfvertrouwen heeft Haldu Groep mij geholpen. Het duwtje in de rug”, sluit Willeke zelfverzekerd af.

Willeke haar motto? Het zal jullie vast niet verbazen, maar: Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Bedankt dat je altijd voor een fijne dynamiek in de groep zorgt Will. Top collega!

Enthousiast geworden over werken bij Haldu Groep? Neem dan eens een kijkje op ons vacatureoverzicht of bezoek onze LinkedIn pagina, want wij zijn altijd op zoek naar net zo’n enthousiasteling als onze collega Willeke!