Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Even voorstellen: Collega Erika Egelie

By 21/01/2022juli 24th, 2023No Comments
Home Even voorstellen: Collega Erika Egelie

Even voorstellen: Collega Erika Egelie

21/01/2022 | Leestijd: 2 minuten

Jobcoach Erika draait alweer een tijdje mee binnen Haldu Groep. Recent vierde ze haar 4-jarig werkjubileum. In deze vier jaar heeft ze zichzelf flink ontwikkeld. En hier gaat ze ook nog even mee door, want naast haar werk als jobcoach is ze een dag in de week te vinden in de schoolbanken.

Van alle markten thuis

In haar vrije tijd is onze Erika het liefst creatief in de weer; complexe tools voor het bewerken van afbeeldingen en video’s heeft ze zichzelf dan ook snel eigen gemaakt. Hier wilde ze iets mee én Haldu Groep sprong hier meteen op in! Zo geschiedde, want Erika is alweer een half jaar druk aan het studeren aan de opleiding HBO Communication and Multimedia Design. Naast haar werk als jobcoach is ze dus een dag in de week aan het studeren én ook nog eens een dag actief op de marketingafdeling. Hier leert ze veel over het marketingvak. Ideaal voor haar, want deze kennis is een welkome aanvulling op haar studie! Theorie zet ze zo direct om in praktijk. Kortom heeft Erika een divers takenpakket. Deze variatie vindt ze dan ook het leukste aan haar werk.

Van receptioniste tot marketing

“In mijn werk als jobcoach sta ik voor de medewerkers klaar bij elk voorkomend probleem op werkgebied” vertelt Erika. “Ook beantwoord ik vragen over het loon, contracten én wanneer zij naar een nieuw project gaan, regel ik dat voor ze”. Leuk om te weten is dat Erika in eerste instantie als receptioniste bij ons binnenkwam. Haar ambities reikte verder “Jobcoach was daarom een logische volgende stap voor mij” legt Erika uit.

Collega’s voelen als vrienden

Niet alleen de afwisseling in haar werk, maar ook de sfeer op de werkvloer bij Haldu Groep vindt ze erg prettig. “Er is hier altijd tijd voor een lolletje. Het voelt soms meer als vrienden dan als collega’s” vertelt Erika enthousiast. Iedereen respecteert elkaar binnen Haldu Groep; het is dan ook niet voor niets dat wij zo’n hechte club zijn.

De toekomst

Over de vraag wat haar toekomstplannen zijn, hoeft ze niet lang na te denken “Natuurlijk mijn opleiding afronden. Deze duurt nu nog 3,5 jaar. En gaande weg steeds meer kunnen betekenen binnen het marketingteam”. Een erg ambitieus type dus die Erika! Wij wensen jou veel succes met het vervolg van jouw opleiding. Houd je ons af en toe even op de hoogte hoe het gaat?