Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Even voorstellen: collega Boris Nowacki

By 14/07/2022juli 24th, 2023No Comments
Home Even voorstellen: collega Boris Nowacki

Even voorstellen: collega Boris Nowacki

14/07/2022 | Leestijd: 4 minuten

“Wat Haldu Groep een prettige werkgever maakt? De variatie in mijn werk”, antwoordt Boris Nowacki. Hij is alweer meer dan vijf jaar in dienst als bouwplaatsmedewerker bij Haldu Groep. En het mooie aan Boris vinden wij toch wel dat hij elke dag weer vol enthousiasme op de bouwplaats staat. “Of het nu grote of kleine projecten zijn; ik heb Haldu Groep al op veel uiteenlopende bouwplaatsen mogen vertegenwoordigen. Mijn voorkeur? Die gaat uit naar de grotere bouwprojecten. Omdat ik op de grotere projecten keer op keer weer bijleer!”. Zo zie je maar.. werken bij Haldu Groep betekent een veelzijdige baan waar je nooit uitgeleerd raakt!

Zijn hart verloren

“Wat voor een klus het ook is, ik pak ‘m met beide handen aan. Want door de kennis die ik tijdens mijn opleiding heb opgedaan, weet ik de ins- and outs van elke bouwfase”, vertelt Boris enthousiast. Maar toch zijn er veel verschillen met de Poolse en Nederlandse bouwwerkzaamheden. Onze Boris heeft zijn roots namelijk in Polen liggen én hier heeft hij dan ook zijn eerste werkervaring in de bouw opgedaan. Hij wist het zeker: de bouw daar ligt zijn hart. En hierover gesproken.. zijn hart heeft hij ook een klein beetje verloren aan ons mooie Nederland. “Goede communicatie op de bouw. Mensen zijn vrolijk én altijd in voor een grapje. Er heerst hier gewoon een hele fijne relaxte sfeer!”. Je kunt je voorstellen dat wij blij zijn met zo’n enthousiasteling als Boris!

Samen leiden we het project

“De vriendelijke atmosfeer op de bouw maakt het toegankelijk om naar iedereen toe te stappen. Goede communicatie dus, waardoor we gezamenlijk de risico’s én het werk op de bouwplaats kunnen bepalen. Zo komen we snel tot een planning voor de werkzaamheden”, legt Boris uit. “Omdat we dit gezamenlijk doen, is er ook geen leidinggevende nodig die steeds zegt: doe dit, doe dat! We are the manager of our own small projects”.

Haldu Helps

Als een van onze medewerkers naar kantoor belt, is er helaas vaak een probleem. Onze internationale HR Advisors staan dan voor het bouwpersoneel klaar! “Als ik een probleem heb, dan word ik altijd vriendelijk te woord gestaan. Vaak stellen ze mij eerst even gerust”, zegt Boris lacherig.

Haldu Groep helpt bij onwerkbare situaties. En precies zo’n situatie heeft Boris meegemaakt. “Een onbeschoft persoon domineerde heel de bouwplaats met zijn brutale opmerkingen. Niet alleen naar mij, maar naar heel het team. Elke dag waren er conflicten én de werksfeer werd er door beïnvloed. Op gegeven moment was de situatie niet meer houdbaar.. toen heb ik het kantoor gebeld”, vertelt Boris. Natuurlijk hebben wij hem eerst gerustgesteld én besloten -nadat we een goede inschatting en afweging hadden gemaakt- om de betreffende meneer te ontslaan. Tja, als een persoon dag in dag uit voor problemen zorgt én de werksituatie voor onze trouwe vakspecialisten belemmert, dan is Haldu Groep genadeloos!

“Dit maakte de drempel lager om met een volgend probleem naar kantoor te bellen”, vervolgde Boris. Zo hebben wij Boris een keer een auto uitgeleend, omdat zijn huidige auto problemen had. “Na twee dagen in deze auto gereden te hebben, stond ik de volgende ochtend met open mond te kijken toen deze plots verdwenen was. Gejat! In Amsterdam. Heb ik weer.. Na aangifte te hebben gedaan bij de politie, heb ik Haldu Groep gebeld. Gelukkig waren zij vanaf moment één meelevend. Ze hebben mij nooit het gevoel gegeven dat het mijn eigen schuld was”.

Nummer één recruiter: Boris

En dat Boris tevreden is merken wij niet alleen aan zijn enthousiaste werkhouding, maar ook aan de hoeveelheid vakspecialisten die hij enthousiast maakt om voor Haldu Groep te komen werken. “Omdat Haldu Groep zo goed voor mij is, ben ik dit natuurlijk ook voor Haldu Groep! Ik hoop dat iedereen zo’n leuke baan vindt als ik. Waar de communicatie goed is, het salaris op tijd betaald wordt én waar voorzien wordt in huisvesting, auto, gereedschap en werkkleding. Ik krijg zelf kippenvel als ik hier over praat! Zo diep zit Haldu Groep bij mij”.

De toekomst

De rode draad in Boris zijn leven blijft toch wel: bouwen. Want onze bouwplaatsmedewerker heeft een stuk land in Polen gekocht met het plan om daar een huis op te gaan bouwen. Een goede investering! Want na het bouwen, zet hij het huis te koop. En is het huis verkocht? Dan begint hij weer met een nieuw project. Erg ambitieus Boris!

Leuk weetje: Boris surft in zijn vrije tijd in Scheveningen. Als de golven hoog zijn, gaat hij erop uit! En dit is in de winter. Koud, maar dat belemmert Boris niet om op zijn surfplank te stappen.

Ben jij na het lezen van dit artikel enthousiast geworden over werken in de bouw voor Haldu Groep? Neem dan een kijkje in ons vacatureoverzicht.