Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

De Bewust Veilig Dag van Haldu Groep

By 30/03/2022juli 24th, 2023No Comments
Home De Bewust Veilig Dag van Haldu Groep

De Bewust Veilig Dag van Haldu Groep

30/03/2022 | Leestijd: 2 minuten

Het is 30 maart. En dit betekent dat onze dag in het teken staat van de ‘Bewust Veilig Dag’. Ook al gaat er geen dag voorbij dat wij niet bezig zijn met de veiligheid van onze medewerkers; vandaag staan wij er nog eens extra bij stil.

En dit doen wij niet alleen, maar samen met honderd andere bedrijven in de bouw, techniek en infra. Veilig én gezond werken staan centraal. En ieder bedrijf geeft hier een eigen invulling aan. Wij als Haldu Groep blijven niet achter én doen dan ook enthousiast mee.

Zo dragen al onze Haldu-medewerkers vandaag tijdens de Bewust Veilig Dag een oranje shirt met de tekst ‘ik werk VEILIG of ik werk niet’. Ook wordt er vandaag extra aandacht besteed aan de Safe Start: Ons eigen veiligheidsprogramma die wij gebruiken om het personeel nóg bewuster te maken over veilig werken op de bouwplaats. Benieuwd naar de geactualiseerde Safe Start? Klik hier.

En dat is niet alles! Want om de kennis van onze medewerkers uit te breiden, hebben wij dé Bewust Veilig-krant 2022 én een educatieve veiligheidsquiz verspreid. Onze veiligheidskennis krijgt dus een flinke boost vandaag.

Met onze eigen Veiligheidskundige Tom van Alfen in ‘huis’ houden wij alle ontwikkelingen op het gebied van veiligheid goed in de gaten. Maar niet alleen de ontwikkelingen ook de huidige stand van zaken heeft onze Tom goed in het vizier. Zo bereiken wij een steeds hoger veiligheidsstandaard binnen Haldu Groep. Natuurlijk is dit goed nieuws! Want dit resulteert automatisch ook in minder ongevallen. Benieuwd naar hoe Tom te werk gaat als Veiligheidskundige binnen Haldu Groep? Lees het hier.

Al met al hebben wij nu al een zeer succesvolle Bewust Veilig Dag én de dag is nog geen eens afgelopen!