Ons team

Ons team

Het Haldu team staat klaar

Bij werving en selectie van vakmensen voor de bouw, techniek en automotive draait alles om een persoonlijk en professioneel contact met het team van Haldu Groep. Dit Haldu team bestaat uit een grote verscheidenheid aan specialisten. Hier presenteren wij ons in vogelvlucht. Klik op de contactpersoon van jouw voorkeur en je ziet direct de rechtstreekse contactgegevens.

 

Jouw eigen werkcoach

Persoonlijk contact op de bouwplaats maar ook individueel contact met een eigen werkcoach waardoor de communicatie duidelijk en via korte lijnen verloopt. Dit bevordert jouw medewerkertevredenheid….ervaar het zelf bij Haldu Groep!

 

Meer weten?

 

STEL JE VRAAG CONTACT

Altijd goed geregeld

 • Persoonlijke begeleiding

  Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.

 • Persoonlijke begeleiding

  Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.

 • Persoonlijke begeleiding

  Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.

 • Persoonlijke begeleiding

  Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.

Haldu Team

Werving & Selectie

Donna Kaal

Donna werkt sinds 2008 voor de Haldu Groep, waardoor ze de langstwerkende intercedent binnen de organisatie is. Donna timmert al 9 jaar met ons aan de weg, waardoor ze precies weet hoe het reilt en zeilt binnen Haldu Groep. Met haar jarenlange ervaring, kennis en Haldu-Hart, weet ze precies hoe moet ze werven en selecteren, oftewel vinden, binden en verbinden van onze medewerkers. Daarnaast zet ze haar kennis en ervaring perfect in om nieuwe collega’s aan te sturen, waardoor we tot de dag van vandaag een goed, hardwerkend team werving en selectie hebben. Haar werk is haar passie en dat hoor en zie je in alles terug.

Carmen Thijssen

Niet lullen maar poetsen, dat is hoe Carmen in het leven staat. Als er iemand is die weet wat meters maken is, dan is dat Carmen wel. We zijn dan ook trots dat Carmen deel uitmaakt van ons werving en selectieteam. Door haar eigenzinnige wijze weet zij telkens weer nieuwe kandidaten te overtuigen om bij ons te komen werken. Als zij eenmaal de pijlen op je heeft gericht zal ze je niet meer met rust laten, want Carmen neemt geen genoegen met “Nee”.

Demi Nillessen

Onze Demi is klein van stuk maar groots in haar daden. Door haar gedrevenheid en jarenlange ervaring als intercedente, weet ze precies hoe ze haar collega’s de weg moet wijzen op de afdeling werving en selectie. Vol enthousiasme en motivatie stuurt ze sinds enkele weken, samen met Donna, haar collega’s aan, zodat de afdeling ten alle tijden perfect staat. Dagelijks zorgt ze ervoor dat de binnengekomen cv’s behandeld worden, waardoor de afdeling elke sollicitant netjes op belt. Er wordt aandacht besteed aan de ervaringen en wensen van de sollicitant met betrekking tot werk. Hierdoor kan er een perfecte match gemaakt worden tussen de kandidaat en de opdrachtgever.

Britt van Doorn

Britt is een echte doorzetter en laat zich door niets of niemand uit het veld slaan. Deze instelling én haar leergierige houding, maken haar tot een onmisbare intercedente op de afdeling. Ze staat altijd voor haar werknemers op en gaat geen probleem uit de weg. Haar oplossingsgerichte instelling, maakt haar tot een echte aanpakker. Met haar jarenlange horeca ervaring weet zij dan ook precies wat aanpakken is en zet ze deze kracht perfect in als intercedent. Britt kan zich goed verplaatsen in de vakkrachten, waardoor ze precies weet hoe ze er voor haar personeel moet zijn.

Sjaron Jenneskens

Door haar achtergrond als pedagogisch wetenschapper, weet zij zich volledig in te leven in de kandidaat. Het sociale aspect met de mens is ook hetgeen wat haar ambieert en daarom past zij perfect binnen de afdeling werving en selectie. Ze bouwt graag een band met haar vakmannen op en middels haar inlevingsvermogen en luisterend oor probeert ze nieuwe kandidaten te voorzien van de perfecte baan. Met haar leergierige houding deinst ze nergens voor terug en heeft ze in een vrij korte tijd de SEU opleiding gehaald, waardoor ze de kandidaten nog beter te woord kan staan.

Patrycja Ziolkowska

Duidelijkheid en helderheid scheppen bij onze Poolse werknemers, dat is wat Patrycja belangrijk vindt aan haar werk. Omdat Patrycja zelf afkomstig is uit Polen, weet zij hoe lastig de communicatie en juiste verwoording af en toe kan zijn. Haar doel is om werknemers op de juiste manier te instrueren, zodat misverstanden voorkomen kunnen worden en werknemers precies weten wat er van hen verwacht wordt. Hierdoor laat Patrycja niet alleen een goede eerste indruk van Haldu Groep achter, maar omdat er ook in de Poolse taal gecommuniceerd kan worden, voelen zij zich vertrouwd en kunnen ze altijd met vragen bij ons terecht.

Verkoop en Ondersteuning

Ewout Visser

Elk verkoopprobleem is voor hem een uitdaging want deze Haldu man pur sang streeft elke dag weer naar de optimale tevredenheid van onze klant. Zowel bij nieuwe als bij bestaande opdrachtgevers, in alle lagen van een organisatie, legt hij zijn oor te luister om de eisen en wensen om te zetten in een succesvolle plaatsing. Elke dag weer van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat is hij op pad richting de opdrachtgever, altijd vol motivatie en enthousiasme.

Robbert Muller

Robbert is iemand die geen uitdaging uit de weg gaat. Als het moet, steekt hij al zijn energie en tijd in zijn werk om de beste resultaten te behalen. Hij is binnen mum van tijd veranderd van functie en behoort nu tot een van onze accountmanagers. De begonnen buitendienstmedewerker stapt, indien nodig, in de bus om de bouw op te starten en onze vakmannen daarin te begeleiden. Geen taak is hem te veel en hij benut graag alle kansen. Zijn sterke motivatie en wil om te leren uit zich door binnenkort te beginnen aan de opleiding sales en accountmanagement. Middels deze opleiding hoopt hij zich nog beter te ontwikkelen als accountmanager om uiteindelijk de beste te worden.

Konrad Maciorowski

Sinds maart 2017 is Konrad werkzaam voor de Haldu Groep. Hij neemt enkele jaren aan werkervaring met zich mee en is een ware versterking voor het enthousiaste Haldu team. Konrad richt zich als accountmanager dagelijks op het bereiken van twee doelen: een passende plaatsing en een prettige samenwerking. Konrad is resultaatgericht en speelt daarmee in op de marktveranderingen en wensen van de klant. Hij is een echte netwerker en schroomt niet om zijn netwerk te voorzien van informatie, steun en medewerking. Door deze werkwijze krijgt Konrad ook veel waardering terug van klanten.

Robin van Gemert

Door zijn daadkrachtige en oplossingsgerichte houding past Robin perfect binnen het verkoopteam. Hij streeft erna om zo snel mogelijk te handelen, zodat hij de klant tijdig in kan lichten over de stand van zaken. Dag in dag uit investeert hij zoveel mogelijk tijd aan zijn klanten, om zo de beste relaties met hen op te bouwen.  Zo wilt Robin bestaande relaties nog beter aan de organisatie binden en nieuwe relatie binnenhalen om vervolgens te zorgen dat Haldu Groep nummer 1 wordt voor de opdrachtgever. Een doel dat Robin perfect kan realiseren en waardoor hij een toegevoegde waarde is voor de organisatie!

 

Willeke Koldewijn

De altijd goedgehumeurde Willeke staat haar vrouwtje wel tussen de mannen van de afdeling verkoop. Als ondersteunende factor op deze afdeling, zorgt zij ervoor dat alle administratieve handelingen juist en tijdig doorgevoerd worden bij de klant. Haar kracht? De combinatie tussen humor en duidelijkheid. Dagelijks, tussen de werkzaamheden door, komen de leukste grappen voorbij waardoor er een gezellige sfeer hangt, maar als het om werk gaat, is ze bloedserieus. Alle werkzaamheden moeten namelijk kloppen en perfect op orde zijn. Spreekwoordelijk gezegd is Willeke voor de afdeling verkoop de rots in de branding. Als zij iets niet weten of op orde hebben, hebben ze altijd onze Willeke nog!

 

Administratie

Laura Rutten

Bij een accurate en oplossingsgerichte financial controller, hoort een assistente van dezelfde statuur die wij hebben gevonden in de persoon van Laura Rutten. Laura is door haar secure en loyale karakter een welkome versterking voor de afdeling en draagt er mede toe bij dat de directie tijdig van de correcte management informatie wordt voorzien. Ook maakt zij tijd voor liquiditeit door onze opdrachtgevers tijdig aan de financiële verplichtingen te herinneren. Met recht een kloppend hart van de onderneming. Haar vrolijkheid en opgeruimde karakter dragen daar zeker toe bij.

Lisa Klarenbeek

Net als vele andere collega’s binnen de organisatie, is Lisa na haar stage officieel bij Haldu Groep in dienst getreden. Na 5 maanden stage te hebben gelopen op de afdeling administratie, wist ze het zeker: ze wilde hier blijven werken. Dit was een ware win-win situatie,want zij wilde graag in dienst treden en wij konden haar kwaliteiten erg goed gebruiken. Lisa houdt zich, net als tijdens haar stage, druk bezig met het verwerken en tijdig betalen van inkoopfacturen. Daarnaast controleert en accordeert ze de facturen van de huisvestingen en biedt ze ondersteuning waar nodig.

Steffie Janshen

De afdeling administratie kent drie assistent salarisadministrateurs waarvan Steffie er één is. Samen met Audrey en Renate is ze verantwoordelijk voor de wekelijkse verwerking, controle, en betaling van de salarissen van onze uitzendmedewerkers. De kracht van Steffie kenmerkt zich door haar nuchterheid en stressbestendige houding, waardoor ze altijd rust op de afdeling weet te creëren, ook op dagen dat de werkdruk hoger ligt. Steffie is een topsporter in hart en nieren. Als professioneel volleybalster heeft ze een ware winnaarsmentaliteit en komt opgeven niet in haar vocabulaire voor. Ook deze persoonlijke eigenschappen zijn terug te zien in haar werk. Alle 400 man worden stipt elke week verloond, waarbij niemand vergeten wordt.

Audrey van Gellecum

Secuur, accuraat en leergierig zijn de woorden die Audrey omschrijven.

Eelco Derksen

Interne organisatie

Angelique van Hal

De regelnicht van onze organisatie in de meest positieve zin van het woord. Zowel privé als zakelijk is zij de steun en toeverlaat van onze directeur eigenaar Hans van Hal. Daar waar anderen gaan nadenken over een mogelijk probleem heeft zij de oplossing al voor handen. De interne organisatie is bij haar in goede en betrouwbare handen. Tevens neemt zij wekelijks deel aan ons management team overleg.

Sharon Kesseler

Op Sharon kunt u altijd rekenen. Binnen onze organisatie regelt zij alles wat met berekeningen te maken heeft. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan ziekmeldingen en het bijbehorende ziekengeld, vragen over pensioen en cao-inhoudelijke vragen. Tevens zet zij de puntje op de “i” in de correspondentie met onze uitzendkrachten en de officiële instanties. Sharon heeft ook nog contact met de controle instanties, die controleren of alles volgens de juiste regels verloopt. In combinatie met Angelique is zij een pijler binnen de interne organisatie en zorgen zij dagelijks voor een gestroomlijnde samenwerking.

Chantal Hermkens

Chantal is in februari toegetreden tot het Haldu Team en zij is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie. Tot haar werkzaamheden behoren onder andere de nieuwe website, vacatureteksten, online werving, social media kanalen, folders, maar ook interne communicatie zoals een handboek. Om haar kennis te verbreden start ze binnenkort met de cursus Grafische Vormgeving, waar ze alles leert over Photoshop, Indesign en Illustrator. Middels deze programma’s kan Chantal straks professionele communicatie-uitingen maken, die jullie straks vast en zeker voorbij zien komen!

Asia Miekus

Asia is binnen de Haldu Groep verantwoordelijk voor alles wat met de huisvesting te maken heeft. Zij draagt zorg voor het onderkomen van onze buitenlandse medewerkers. Wij vinden het erg belangrijk dat onze buitenlandse werknemers zicht thuis voelen in Nederland. Daarnaast is het belangrijk dat ze goed uit kunnen rusten, zodat ze weer fit aan het werk kunnen. Asia zorgt er dan ook voor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Hierdoor hoeven de medewerkers zich geen zorgen te maken over hun huisvesting en tevens voelen ze zich hier een beetje thuis, ondanks dat ze ver van huis en familie zijn. Asia is van oorsprong afkomstig uit Polen en wordt daarom regelmatig ingezet voor schriftelijke en mondelinge vertalingen.

Inge de Schouwer

Van receptioniste naar planner huisvesting. Binnen Haldu Groep is alles mogelijk en dus ook voor Inge. Haar ambitie en kwaliteiten liggen meer bij het organiseren en boeken van accommodaties en daarom zit ze nu écht op haar plek binnen de organisatie. Samen met Asia is ze verantwoordelijk voor het onderkomen van onze buitenlandse werknemers en zorgen zij er samen voor dat de werknemers zich in Nederland thuis voelen.

Erika Egelie

Erika heeft de plaats van Inge ingenomen en dat maakt haar onze nieuwe receptioniste. Erika is geen onbekende, want in 2014 heeft zij als stagiaire bij ons meegelopen op de afdeling inkoop. Met haar diploma directiesecretaresse op zak en haar vrolijke en enthousiaste uitstraling, is zij de perfecte receptioniste en  zijn wij blij dat Erika weer terug is. Jullie gaan Erika vaak horen en zien, want haar werkzaamheden bestaan uit het beantwoorden van de telefoon, het verwelkomen van onze gasten, het regelen van bedrijfskleding, zorgdragen voor de dagelijkse planning en het inplannen van VCA-examens voor onze werknemers.

 

Ankie Nillesen

Dankzij Ankie zitten wij dagelijks in een schitterend bedrijfspand, zij draagt wekelijks zorg voor ons interieur, zodat wij elke dag weer vanuit deze mooie plek voor u aan de slag kunnen.

Buitendienst

Tom van Alfen

Naast de reguliere zaken als begeleiden en ondersteunen op de diverse projecten door heel Nederland is Tom een afgestudeerd Veiligheidskundige. Met de komst van Tom kunnen wij onze organisatie naar een hoger niveau brengen, zodat onze opdrachtgevers en werknemers nog veiliger en beter hun werk kunnen doen. Tom is net als zijn beide collega’s door dagelijkse projectbezoeken de schakel tussen de diverse werkplekken en kantoor, daarbij is hij de man die voorkomende problemen en onduidelijkheden constateert voordat ze problemen veroorzaken, waardoor ter plaatste direct met opdrachtgevers en werknemers geschakeld kan worden. Dankzij deze werkwijze wordt er goed samengewerkt en worden problemen ten alle tijden snel opgelost.

Xander Verhoeven

Deze vrolijke, vroege vogel laat elke ochtend zijn gezicht bij verschillende projecten zien. Zo start hij nieuwe werknemers op, levert hij gereedschap of kleding af én speekt hij met zowel uitvoerders als werknemers over de voortgang. Xander is als laatste toegetreden tot de buitendienst, maar kennis over de bouwbranche had hij genoeg. Voorheen heeft hij steigers opgezet en afgebroken, waardoor de bouw hem niet onbekend is. Daarnaast heeft hij 3 jaar bij Weeze airport gewerkt, waardoor Duits zijn tweede taal is. Hierdoor weet hij altijd precies wat onze buitenlandse werknemers bedoelen, waarop hij vol enthousiasme kan inspelen.

William Westdorp

In de afgelopen 6 jaar was William als allround timmerman ons visitekaartje bij een groot aantal van onze opdrachtgevers. Vanaf oktober 2016 is William ons interne team komen versterken en is hij als buitendienst medewerker dagelijks onderweg om onze vakkrachten op te starten en van gereedschappen te voorzien. Door zijn jaren lange ervaring als timmerman, is William de perfecte gesprekspartner van uitvoerders, die hij naast onze vakkrachten elke dag met raad en daad bijstaat. Daarnaast is William niet te beroerd om indien nodig zijn spijkerschort aan te trekken en onze werknemers en opdrachtgevers op gang te helpen.

Nick Hendriks

Nick is jongste én laatste aanwinst op de afdeling buitendienst. Net als Xander, William en Tom staat hij elke ochtend met een goed humeur op de bouwplaatsen om vakmannen op te starten of om ze te voorzien van gereedschap en/of kleding. Ervaring in de bouwbranche had hij niet, maar door zijn leergierige houding én interesse voor de bouwbranche heeft hij zichzelf die kennis al snel aangeleerd. Naast de bouwbranche, kan hij ook de automotive tak perfect bedienen. Nick heeft namelijk gestudeerd aan de IVA, waar hij alle kennis uit de automotive branche opgedaan heeft en de mentaliteit van de vakkrachten heeft leren kennen.

Recruitment

Melvin Seevinck

Als recruiter heeft Melvin één doel voor ogen: een win-win situatie creëren. Deze situatie bestaat uit de tevredenheid van de werknemers en het binnenhalen van de juiste vakman voor Haldu Groep. Hoe hij zorgt voor deze situatie? Door goed te luisteren en in te spelen op de wensen en behoeften van deze vakkrachten. De sterke punten en het onderscheidend vermogen van Haldu Groep weet hij op de juiste manier over te brengen, zodat deze sterktes samenvallen met de wensen en behoeften van de vakmannen. Hierdoor weet hij de vakman te overtuigen om bij ons te komen werken.

Natalia Liszka

Samen met Nik en Melvin maakt Natalia onderdeel uit van het recruitment team. Met haar positieve houding en inlevingsvermogen is zij een echte aanwinst voor ons recruitment team. Vanwege haar Poolse achtergrond kan zij onze Poolse werknemers perfect te woord staan en hen het thuisgevoel te geven dat ze verdienen wanneer ze bij Haldu Groep komen werken. Daarnaast weet zij precies hoe én waar zij Poolse werknemers kan werven. Door haar enthousiasme houding en opgewekte stem weet zij menig werknemers aan ons te binden waar we uiteraard erg blij mee zijn!

 

Nik Sanders

Enthousiasme en overtuigingskracht zijn de woorden die passen bij Nik. Nik werkt als intercedent voor de Haldu Groep en hij kan door zijn enthousiaste en optimistische houding een hoop vakkrachten overtuigen om voor ons te komen werken. Niet alleen brengt hij zijn enthousiasme over op de werknemers, ook zijn vrouwelijke collega’s op de afdeling werving en selectie zijn hiervan gecharmeerd, waardoor het een heus feestje is om met Nik te mogen werken. Voor deze functie moet je daarnaast rust kunnen bewaren wanneer het hectisch is en dat is dan ook precies zijn 2e kracht. Op drukke momenten kan hij de rust terugbrengen, waardoor hij altijd op een correcte en zorgvuldige manier dingen afhandelt.

Veronika Ormos

In februari hebben we een echte talenexpert in huis gehaald. Veronika spreekt maar liefst 5 talen: Hongaars, Oekraïens, Russisch, Pools en Duits. Daarnaast volgt ze nog een cursus Nederlands, zodat ze ook nog onze Nederlandse werknemers te woord kan staan. Mede dankzij haar talenknobbel is zij op verschillende plekken binnen de organisatie inzetbaar. Zo gaat ze niet alleen Hongaarse, Duitse en Poolse werknemers recruiten, maar ook is zij perfect inzetbaar als ondersteuning aan de werkcoaches.

Directie

Danny van Hal

Danny heeft medio 2013 de aandelen van zijn vader, Hans van Hal overgenomen en is nu samen met de mede aandeelhouder, Caspar Jansen verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen binnen Haldu Groep. Samen met het volledige team van Haldu wil hij een betrouwbare partner in personeelsdienstverlening zijn om zodoende de organisatie naar grotere hoogten te tillen en een vooraanstaande positie innemen in de sectoren bouw, techniek en automotive. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn in zijn ogen daarbij belangrijk pijlers

Caspar Jansen

De beste leverancier zijn van personeelsdiensten en contacten onderhouden met bestaande relaties en nieuwe relaties aanboren, dat zijn de zakelijke uitdagingen van Caspar. Elke dag zoeken naar mogelijkheden om effectieve en efficiënter samen te werken waardoor de opdrachtgever maximaal kan worden ontzorgd is zijn strategische focus waarmee de basis wordt gelegd voor een solide fundament onder Haldu Groep. Dit uiteraard in samenwerking met zijn nieuwe compagnon en het voltallige team van Haldu Groep.

Hans van Hal

Hans heeft medio 2013 afstand gedaan van zijn aandelen wat niet wil zeggen dat hij afscheid heeft genomen van Haldu Groep. Als adviseur op de achtergrond heeft hij nog steeds elke dag contact met de organisatie, de externe medewerkers en zijn relaties. En natuurlijk staat hij de directie en het management team met raad en daad bij op zijn eigen, bezielende en karakteristieke wijze waarvan de organisatie nog jaren hoopt te profiteren.

Niet gevonden wat je zocht?

Maak een JobAlert aan en ontvang de nieuwste vacatures!

Schrijf je in