Ons team

Ons team

Het Haldu team staat klaar

Bij werving en selectie van vakmensen voor de bouw, automotive en techniek draait alles om een persoonlijk en professioneel contact met het team van Haldu Groep. Ons team bestaat uit een grote verscheidenheid aan specialisten. Hier presenteren wij ons in vogelvlucht. Klik op de contactpersoon van jouw voorkeur en je ziet direct de rechtstreekse contactgegevens.

Jouw eigen werkcoach

Persoonlijk contact op de bouwplaats maar ook individueel contact met een eigen werkcoach waardoor de communicatie duidelijk en via korte lijnen verloopt. Dit bevordert jouw medewerkerstevredenheid…. ervaar het zelf bij Haldu Groep!

Meer weten?

STEL JE VRAAG 

Altijd goed geregeld

 • Persoonlijke begeleiding

  Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.

 • Persoonlijke begeleiding

  Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.

 • Persoonlijke begeleiding

  Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.

 • Persoonlijke begeleiding

  Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.

Haldu Team

Werving & Selectie

Donna Kaal

Donna werkt sinds 2008 voor de Haldu Groep, waardoor ze de langstwerkende werkcoach binnen de organisatie is. Donna timmert al 10 jaar met ons aan de weg, waardoor ze precies weet hoe het reilt en zeilt binnen Haldu Groep. Met haar jarenlange ervaring, kennis én Haldu-Hart, weet ze precies hoe moet ze werven en selecteren, oftewel het vinden, binden en verbinden van onze medewerkers. Daarnaast zet ze haar kennis en ervaring perfect in om nieuwe collega’s aan te sturen, waardoor we tot de dag van vandaag een goed, hardwerkend team werving en selectie hebben. Haar werk is haar passie en dat hoor en zie je in alles terug.

Britt van Doorn

Britt is een echte doorzetter en laat zich door niets of niemand uit het veld slaan. Deze instelling én haar leergierige houding, maken haar tot een onmisbare werkcoach op de afdeling. Ze staat altijd klaar voor haar werknemers en gaat geen probleem uit de weg. Haar oplossingsgerichte instelling, maakt haar tot een echte aanpakker. Door haar jarenlange horeca-ervaring weet zij precies wat aanpakken is en zet ze deze kracht perfect in als werkcoach. Britt kan zich goed verplaatsen in de vakkrachten, waardoor ze precies weet hoe ze er voor haar personeel moet zijn.

Sjaron Jenneskens

Door haar achtergrond als pedagogisch wetenschapper, weet Sjaron zich volledig in te leven in de werknemers in spe. Het sociale aspect van de mens is ook wat haar ambieert en daarom past zij perfect binnen het team van werkcoaches. Ze bouwt graag een band op met haar vakmannen en door haar inlevingsvermogen en luisterend oor probeert ze nieuwe kandidaten te voorzien van de perfecte baan. Met haar leergierige houding deinst ze nergens voor terug en heeft Sjaron in een vrij korte tijd de SEU-opleiding gehaald, waardoor ze de kandidaten nog beter te woord kan staan.

victoria hagiu
Victoria Hagiu

Victoria is de nieuwste toevoeging aan het team van Haldu Groep. Ze komt oorspronkelijk uit Roemenië en zal als werkcoach vooral contact hebben met onze Roemeense vakmannen. Ondanks dat Vicky, zoals we haar al snel gedoopt hebben, nog niet zo lang bij Haldu Groep werkt, vindt ze de afwisseling in haar werk nu al te gek. Voor Vicky is het op dit moment de grootste uitdaging om een steun en toeverlaat te zijn voor haar vakmannen. Daarnaast is geen uitdaging haar te gek en gaat ze altijd voor het hoogst haalbare. Vicky heeft de opleiding tot civiel ingenieur afgerond op zowel bachelor als masterniveau.

Erika Egelie

Van receptioniste naar werkcoach. Het kan snel gaan bij Haldu Groep. Erika heeft de plaats van Carmen ingenomen bij de werkcoaches. Erika is geen onbekende, want in 2014 heeft zij als stagiaire bij ons meegelopen op de afdeling inkoop. De meeste werknemers kennen haar al van haar werk als receptioniste. Nu staat Erika klaar voor al onze medewerkers.

Laura Schmitz
Laura Schmitz

De van oorsprong Duitse Laura is na haar studie psychologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen blijven hangen. Ze werkt sinds eind 2018 als werkcoach voor Haldu Groep. Op dit moment ondersteunt en begeleidt Laura onze Duitse medewerkers. Een taak die haar goed afgaat, gezien haar achtergrond als arbeidspsycholoog.
Wist je dat Laura in de winter graag een naar IJsland wil om het noorderlicht te zien?

Verkoop en Ondersteuning

Ewout Visser

Elk verkoopprobleem is voor Ewout een uitdaging, want deze Haldu-man pur sang streeft elke dag weer naar de optimale tevredenheid van onze klanten. Zowel bij nieuwe als bestaande opdrachtgevers, in alle lagen van een organisatie, legt hij zijn oor te luister om de eisen en wensen om te zetten in een succesvolle plaatsing. Elke dag weer, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, is Ewout op pad richting de opdrachtgever, altijd vol motivatie en enthousiasme.

Robbert Muller

Robbert is iemand die geen uitdaging uit de weg gaat. Als het moet, steekt hij al zijn tijd en energie in zijn werk om de beste resultaten te behalen. Hij is snel veranderd van functie en is nu al geruime tijd een van onze accountmanagers. Robbert is begonnen als buitendienstmedewerker en stapt, indien nodig, in de bus om de bouw op te starten en onze vakmannen daarin te begeleiden. Geen taak is hem teveel en hij benut graag alle kansen.

Konrad Maciorowski

Sinds maart 2017 is Konrad werkzaam voor de Haldu Groep. Hij neemt enkele jaren aan werkervaring met zich mee en is een ware versterking voor het enthousiaste Haldu team. Konrad richt zich als accountmanager dagelijks op het bereiken van twee doelen: een passende plaatsing en een prettige samenwerking. Konrad is resultaatgericht en speelt daarmee in op de marktveranderingen en wensen van de klant. Hij is een echte netwerker en schroomt niet om zijn netwerk te voorzien van informatie, steun en medewerking. Door deze werkwijze krijgt Konrad ook veel waardering terug van klanten.

Robin van Gemert

Door zijn daadkrachtige en oplossingsgerichte houding past Robin perfect binnen het verkoopteam. Hij streeft ernaar om zo snel mogelijk te handelen, zodat hij de klant tijdig in kan lichten over de stand van zaken. Dag in dag uit investeert hij zoveel mogelijk tijd aan zijn klanten, om zo de beste relaties met hen op te bouwen. Zo wilt hij bestaande relaties nog beter aan de organisatie binden en nieuwe relaties binnenhalen om vervolgens te zorgen dat Haldu Groep nummer 1 wordt voor die opdrachtgever. Een doel dat Robin perfect kan realiseren en waardoor hij een toegevoegde waarde is voor de organisatie.

 

Willeke Koldewijn

De altijd goedgehumeurde Willeke staat haar vrouwtje wel tussen de mannen van de afdeling verkoop. Als ondersteunende factor op deze afdeling, zorgt zij ervoor dat alle administratieve handelingen juist en tijdig doorgevoerd worden bij de klant. Haar kracht? De combinatie tussen humor en duidelijkheid. Dagelijks, tussen de werkzaamheden door, komen de leukste grappen voorbij waardoor er een gezellige sfeer hangt, maar als het om werk gaat, is ze bloedserieus. Alle werkzaamheden moeten namelijk kloppen en perfect op orde zijn. Spreekwoordelijk gezegd is ze voor de afdeling verkoop de rots in de branding. Als zij iets niet weten of op orde hebben, hebben ze altijd onze Willeke nog!

 

Administratie

Eelco Derksen
Eelco Derksen

Eelco is na een afwezigheid van twee jaar terug op het Haldu-nest. Met de ervaring die hij in de tussentijd heeft opgedaan, zorgt hij ervoor dat de afdeling administratie grote stappen gaat zetten, zoals op het gebied van digitalisering. Hij is als leidinggevende van deze afdeling niet alleen verantwoordelijk voor de interne financiën, maar ook voor de juiste en tijdige betaling van alle vakkrachten die Haldu Groep in Nederland heeft rondlopen. Een belangrijke taak voor het team, omdat Haldu Groep hierin een naam heeft hoog te houden. In het weekend blaast Eelco stoom af als trainer van niet alleen het team van voetbalteam van zijn dochter, maar ook van zijn zoon. In de spaarzame vrije tijd die Eelco dan nog over heeft, gaat hij er graag op uit op zijn mountainbike.

Marleen Bergervoet

Bij een accurate en oplossingsgerichte financieel controller, hoort een assistente van dezelfde statuur. Die wij hebben gevonden in Marleen Bergervoet! Zij is door haar secure en loyale karakter een welkome versterking voor de afdeling en draagt er mede toe bij dat de directie tijdig van de juiste informatie wordt voorzien. Marleen heeft in het verleden al eerder als assistent van onze controller Eelco gewerkt, wat de samenwerking alleen maar beter maakt. Ook maakt Marleen tijd voor liquiditeit door onze opdrachtgevers tijdig aan de financiële verplichtingen te herinneren.

Demi Nillessen

Elke financiële controller heeft soms hulp nodig om op tijd bij alles te zijn. Een goede assistent is dan zijn, of in dit geval, haar gewicht in goud waard. Dankzij de nauwkeurigheid en stiptheid van het werk is Demi een persoon waarop wij, en u dus ook, altijd kunt rekenen. Door haar precisie en loyale houding is ze onvervangbaar en onmisbaar op de administratie.

tilly ariëns
Tilly Ariëns

Tilly is de nieuwste aanwinst op de afdeling Administratie. Als salarisadministrateur is Tilly verantwoordelijk voor de complete urenverwerking. Ook draagt ze zorg voor de verloning aan al onze medewerkers én regelt ze de facturatie aan de opdrachtgevers. Daarnaast wordt Tilly projectleider van een nieuw te implementeren softwarepakket, waardoor het invoeren van de urenbriefjes nog makkelijker zou moeten gaan. Tilly hoopt dat ze de komende tijd alle werkzaamheden op de afdeling Administratie zo efficiënt mogelijk kan inrichten en daardoor een positieve bijdrage kan leveren aan Haldu Groep. Wist je trouwens dat Tilly in haar vrije tijd bugel speelt bij Fanfare Wilhelmina in Nederasselt?

Steffie Janshen

De afdeling administratie kent twee assistent salarisadministrateurs waarvan Steffie er één is. Samen met Renate is ze verantwoordelijk voor de wekelijkse verwerking, controle, en betaling van de salarissen van onze uitzendmedewerkers. Haar kracht kenmerkt zich door haar nuchterheid en stressbestendige houding, waardoor ze altijd rust op de afdeling weet te creëren, ook op dagen dat de werkdruk hoger ligt. Steffie is een topsporter in hart en nieren. Als professioneel volleybalster heeft ze een ware winnaarsmentaliteit en komt opgeven niet in haar vocabulaire voor. Ook deze persoonlijke eigenschappen zijn terug te zien in haar werk. Alle 400 man worden stipt elke week verloond, waarbij niemand vergeten wordt.

renate
Renate Snellink

Wat is een salarisadministrateur zonder haar assistenten? Renate is, net als Steffie, een van de assistenten van Tilly en zij zorgt mede voor de controle op en verwerking van salarismutaties, de facturatie richting onze opdrachtgevers en de tijdige en correcte betaling van de salarissen van al onze medewerkers. Op de vraag wat haar werk zo leuk maakt, is Renate duidelijk. De sfeer op de afdeling is erg goed, ondanks de soms hoge werkdruk. Ook vindt ze de afwisseling in het werk leuk, geen dag is hetzelfde. Renate is een echte Francofiel, daarnaast vindt ze het heerlijk om lekker te koken.

Interne organisatie

Angelique van Hal

De regelnicht van onze organisatie in de meest positieve zin van het woord. Zowel privé als zakelijk is zij de steun en toeverlaat van oud-aandeelhouder Hans van Hal. Daar waar anderen gaan nadenken over een mogelijk probleem, heeft zij de oplossing al voor handen. De interne organisatie is bij haar in goede en betrouwbare handen. Tevens neemt zij wekelijks deel aan ons management team overleg.

sharon
Sharon Wijnhoven – Kesseler

Op Sharon kunt u altijd rekenen. Binnen onze organisatie regelt zij alles wat met berekeningen te maken heeft. Hierbij kan je denken aan ziekmeldingen en het bijbehorende ziekengeld, vragen over pensioen en cao-inhoudelijke vragen. Tevens zet zij de puntje op de “i” in de correspondentie met onze uitzendkrachten en de officiële instanties. Sharon heeft ook nog contact met de controle-instanties, die nagaan of alles volgens de juiste regels verloopt. Samen met Angelique is zij een belangrijke pijler binnen de interne organisatie en zorgen zij dagelijks voor een gestroomlijnde samenwerking.

lars
Lars van Bergen

Lars is verantwoordelijk voor alles wat binnen Haldu Groep met marketing en communicatie te maken heeft. Naast de vacatureteksten, de website en de diverse social media kanalen waarop wij actief zijn, gaat Lars er alles aan doen om Haldu Groep nóg beter in de markt te zetten. Zowel voor opdrachtgevers als werknemers. Want, wij zijn er immers voor personeel. Lars is sociaal en heeft goede en eerlijke communicatie hoog in het vaandel staan. Fun fact: Lars speelt gitaar in een metalband.

Inge de Schouwer

Van receptioniste naar planner huisvesting. Binnen Haldu Groep is alles mogelijk en dus ook voor Inge. Haar ambitie en kwaliteiten liggen meer bij het organiseren en boeken van accommodaties en daarom zit ze nu écht op haar plek binnen de organisatie. Samen met Imke is Inge verantwoordelijk voor het onderkomen van onze buitenlandse werknemers en zorgen zij er samen voor dat de werknemers zich in Nederland thuis voelen.

imke
Imke Hoefakker

Imke en Inge zijn elke dag in de weer om huisvesting te zoeken voor onze buitenlandse werknemers. Het leukste in het werk van Imke is de uitdaging om elke week iedere medewerker naar tevredenheid onderdak te verschaffen. En dan het liefste nog in de buurt van zijn werk in verband met de te rijden kilometers. De uiteindelijke climax ligt op vrijdagmiddag rond 16.30 uur. Als dan alles rond is, gaat Imke met een topgevoel naar huis. Leuk weetje: Imke is nooit te bereiken tijdens de Toppers. Dan verdient deze topper het om zelf even los te gaan!

Carmen Thijssen

Niet lullen maar poetsen, dat is hoe Carmen in het leven staat. En als er iemand is die weet wat meters maken is, dan is zij dat wel. We zijn dan ook trots dat Carmen deel uitmaakt van ons team. Tot voor kort wist ze door haar eigenzinnige werkwijze nieuwe kandidaten te overtuigen om voor ons te komen werken. Sinds kort heeft Carmen de overstap gemaakt naar de afdeling Huisvesting. Daar gaat haar ervaring en kennis van de medewerkers goed van pas komen!

Ankie Nillesen

Dankzij Ankie zitten wij dagelijks opgeruimd in ons schitterende bedrijfspand. Zij draagt wekelijks zorg voor ons interieur, zodat wij elke dag weer vanuit deze mooie plek voor u aan de slag kunnen.

Buitendienst

Tom van Alfen

Naast de reguliere zaken, zoals het begeleiden en ondersteunen op diverse projecten door heel Nederland, is Tom een afgestudeerd Veiligheidskundige. Met zijn komst kunnen wij onze organisatie naar een hoger niveau brengen, zodat onze opdrachtgevers en werknemers nóg veiliger en beter hun werk kunnen doen. Tom is net als zijn collega’s Xander, William en Nick door dagelijkse projectbezoeken de schakel tussen de diverse werkplekken en kantoor. Daarnaast is hij de man die problemen en onduidelijkheden constateert voordat ze daadwerkelijk problemen worden, waardoor er ter plaatste direct met opdrachtgevers en werknemers geschakeld kan worden.

Xander Verhoeven

Deze vrolijke, vroege vogel laat elke ochtend zijn gezicht bij verschillende projecten zien. Zo start hij nieuwe werknemers op, levert hij gereedschap of kleding af én spreekt hij met zowel uitvoerders als werknemers over de voortgang. Xander is als laatste toegetreden tot de buitendienst, maar kennis over de bouwbranche heeft hij genoeg. Voorheen heeft hij in de steigerbouw gewerkt, waardoor de bouw hem niet onbekend is. Daarnaast heeft hij 3 jaar bij Weeze Airport gewerkt, waardoor Duits zijn tweede taal is. Hierdoor weet hij altijd precies wat onze buitenlandse werknemers bedoelen, zodat hij daar vol enthousiasme op kan inspelen.

William Westdorp

In de jaren was William als allround timmerman ons visitekaartje bij een groot aantal van onze opdrachtgevers. Sinds oktober 2016 is William ons interne team komen versterken en is hij als medewerker buitendienst dagelijks onderweg om onze vakkrachten op te starten en van gereedschappen te voorzien. Door zijn jaren lange ervaring als timmerman, is William de perfecte gesprekspartner van uitvoerders, die hij naast onze vakkrachten elke dag met raad en daad bijstaat. Daarnaast is William niet te beroerd om, indien nodig, zijn spijkerschort aan te trekken en onze werknemers op gang te helpen.

Nick Hendriks

Nick is jongste én laatste aanwinst op de afdeling buitendienst. Net als Xander, William en Tom staat hij elke ochtend met een goed humeur op de bouwplaatsen om vakmannen op te starten of om ze te voorzien van gereedschap en/of kleding. Ervaring in de bouwbranche had hij niet, maar door zijn leergierige houding én interesse in de bouwbranche heeft hij zichzelf die kennis al snel aangeleerd. Naast de bouwbranche, kan hij ook de automotive tak perfect bedienen. Nick heeft namelijk gestudeerd aan de IVA, waar hij alle kennis uit de automotive branche opgedaan heeft en de mentaliteit van de vakkrachten heeft leren kennen.

Recruitment

Natalia Haldu Groep
Natalia Liszka

Samen met Nik en Veronika maakt Natalia onderdeel uit van het recruitment team. Met haar positieve houding en inlevingsvermogen is zij een echte aanwinst voor ons. Vanwege haar Poolse achtergrond kan Natalia onze Poolse werknemers perfect te woord staan en hen het thuisgevoel te geven dat ze verdienen wanneer ze bij Haldu Groep komen werken. Daarnaast weet Natalia precies hoe én waar zij Poolse werknemers kan werven. Door haar enthousiasme houding en opgewekte stem weet zij menig werknemers aan ons te binden, waar we uiteraard erg blij mee zijn!

 

Nik Sanders

Enthousiasme en overtuigingskracht zijn de woorden die passen bij Nik. Hij werkt als recruiter voor de Haldu Groep en hij kan door zijn enthousiaste en optimistische houding een hoop vakkrachten overtuigen om voor ons te komen werken. Niet alleen brengt hij zijn enthousiasme over op de werknemers, ook zijn vrouwelijke collega’s op de afdeling recruitment zijn hiervan gecharmeerd, waardoor het een heus feestje is om met Nik te mogen werken. Voor deze functie moet je daarnaast rust kunnen bewaren wanneer het hectisch is en dat is dan ook precies zijn kracht. Op drukke momenten kan hij de rust terugbrengen, waardoor hij altijd op een correcte en zorgvuldige manier dingen afhandelt.

Veronika Ormos

In februari 2018 hebben we met Veronika een echte talenexpert in huis gehaald. Veronika spreekt maar liefst 5 talen: Hongaars, Oekraïens, Russisch, Pools en Duits. Daarnaast volgt ze nog een cursus Nederlands, zodat ze ook nog onze Nederlandse werknemers te woord kan staan. Mede dankzij haar talenknobbel is Veronika op verschillende plekken binnen de organisatie inzetbaar. Zo gaat ze niet alleen Hongaarse, Duitse en Poolse werknemers recruiten, maar is zij ook perfect inzetbaar als ondersteuning aan de werkcoaches.

Nick de Graaf
Nick de Graaf

Sinds februari 2019 heeft Nick de gelederen van Team Recruitment versterkt. Ondanks dat hij de opleiding Transport & Logistiek heeft gevolgd, zit het recruiten hem in het bloed. De ene na de andere werkzoekende krijgt Nick enthousiast aan de telefoon en hij weet alle twijfels eenvoudig weg te nemen. Samen met Nik bedient hij alle Nederlandse vakmannen die namens Haldu Groep aan het werk willen.
Nick is fan van PEC Zwolle, maar dat nemen we hem niet kwalijk.

Directie

Danny Haldu Groep
Danny van Hal

Danny heeft medio 2013 de aandelen van zijn vader, Hans van Hal, overgenomen en is nu samen met medeaandeelhouder Caspar Jansen verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen binnen Haldu Groep. Samen met het volledige team van Haldu wil Danny een betrouwbare partner in personeelsdienstverlening zijn om op die manier de organisatie naar grotere hoogten te tillen en een vooraanstaande positie innemen in de sectoren bouw, automotive en techniek. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn daarbij in zijn ogen belangrijk pijlers.

caspar jansen avg
Caspar Jansen

De beste leverancier zijn van personeelsdiensten, contacten onderhouden met bestaande relaties en nieuwe relaties aanboren, dat zijn de zakelijke uitdagingen van Caspar. Elke dag zoeken naar mogelijkheden om effectief en efficiënter samen te werken waardoor de opdrachtgever maximaal kan worden ontzorgd, is zijn strategische focus waarmee de basis wordt gelegd voor een solide fundament onder Haldu Groep. Dit uiteraard in samenwerking met zijn compagnon Danny en het voltallige team van Haldu Groep.

Hans van Hal

Hans heeft medio 2013 afstand gedaan van zijn aandelen, wat natuurlijk niet wil zeggen dat hij afscheid heeft genomen van Haldu Groep. Als adviseur heeft hij op de achtergrond nog steeds elke dag contact met de organisatie, de externe medewerkers en zijn relaties. En natuurlijk staat hij de directie en het managementteam met raad en daad bij op zijn eigen, bezielende en karakteristieke wijze waarvan de organisatie nog jaren hoopt te profiteren.

Niet gevonden wat je zocht?

Maak een JobAlert aan en ontvang de nieuwste vacatures!

Schrijf je in