Ons team

Ons team

Het Haldu team staat klaar

Bij werving en selectie van vakmensen voor de bouw, techniek en automotive draait alles om een persoonlijk en professioneel contact met het team van Haldu Groep. Dit Haldu team bestaat uit een grote verscheidenheid aan specialisten. Hier presenteren wij ons in vogelvlucht. Klik op de contactpersoon van jouw voorkeur en je ziet direct de rechtstreekse contactgegevens.

 

Jouw eigen werkcoach

Persoonlijk contact op de bouwplaats maar ook individueel contact met een eigen werkcoach waardoor de communicatie duidelijk en via korte lijnen verloopt. Dit bevordert jouw medewerkertevredenheid….ervaar het zelf bij Haldu Groep!

 

Meer weten?

 

STEL JE VRAAG CONTACT

Altijd goed geregeld

 • Persoonlijke begeleiding

  Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.

 • Persoonlijke begeleiding

  Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.

 • Persoonlijke begeleiding

  Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.

 • Persoonlijke begeleiding

  Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.

Haldu Team

Werving & Selectie

Donna Kaal

Donna werkt sinds 2008 voor de Haldu Groep, waardoor ze de langstwerkende intercedent binnen de organisatie is. Donna timmert al 9 jaar met ons aan de weg, waardoor ze precies weet hoe het reilt en zeilt binnen Haldu Groep. Met haar jarenlange ervaring, kennis en Haldu-Hart, weet ze precies hoe moet ze werven en selecteren, oftewel het vinden, binden en verbinden van onze medewerkers. Daarnaast zet ze haar kennis en ervaring perfect in om nieuwe collega’s aan te sturen, waardoor we tot de dag van vandaag een goed, hardwerkend team werving en selectie hebben. Haar werk is haar passie en dat hoor en zie je in alles terug.

Carmen Thijssen

Niet lullen maar poetsen, dat is hoe Carmen in het leven staat. En als er iemand is die weet wat meters maken is, dan is zij dat wel. We zijn dan ook trots dat Carmen deel uitmaakt van ons werving en selectieteam. Door haar eigenzinnige wijze weet zij telkens weer nieuwe kandidaten te overtuigen om bij ons te komen werken. Als zij eenmaal de pijlen op je heeft gericht, zal ze je niet meer met rust laten. Carmen neemt namelijk geen genoegen met “nee”.

Demi Nillessen

Onze Demi is klein van stuk maar groots in haar daden. Door haar gedrevenheid en jarenlange ervaring als intercedente, weet ze precies hoe ze haar collega’s de weg moet wijzen op de afdeling werving en selectie. Vol enthousiasme en motivatie stuurt ze, samen met Donna, haar collega’s aan, zodat de afdeling ten alle tijden perfect staat. Dagelijks zorgt Demi ervoor dat de binnengekomen cv’s behandeld worden, waardoor de afdeling elke sollicitant netjes op belt. Er wordt aandacht besteed aan de ervaringen en wensen van de sollicitant met betrekking tot werk. Hierdoor kan er een perfecte match gemaakt worden tussen de kandidaat en de opdrachtgever.

Britt van Doorn

Britt is een echte doorzetter en laat zich door niets of niemand uit het veld slaan. Deze instelling én haar leergierige houding, maken haar tot een onmisbare intercedente op de afdeling. Ze staat altijd klaar voor haar werknemers en gaat geen probleem uit de weg. Haar oplossingsgerichte instelling, maakt haar tot een echte aanpakker. Door haar jarenlange horeca ervaring weet zij precies wat aanpakken is en zet ze deze kracht perfect in als intercedent. Britt kan zich goed verplaatsen in de vakkrachten, waardoor ze precies weet hoe ze er voor haar personeel moet zijn.

Sjaron Jenneskens

Door haar achtergrond als pedagogisch wetenschapper, weet Sjaron zich volledig in te leven in de werknemers kandidaten in spe. Het sociale aspect met de mens is ook wat haar ambieert en daarom past zij perfect binnen de afdeling werving en selectie. Ze bouwt graag een band op met haar vakmannen en door haar inlevingsvermogen en luisterend oor probeert ze nieuwe kandidaten te voorzien van de perfecte baan. Met haar leergierige houding deinst ze nergens voor terug en heeft Sjaron in een vrij korte tijd de SEU-opleiding gehaald, waardoor ze de kandidaten nog beter te woord kan staan.

Patrycja Haldu Groep
Patrycja Ziolkowska

Duidelijkheid en helderheid scheppen bij onze Poolse werknemers, dat is wat Patrycja belangrijk vindt aan haar werk. Omdat ze zelf afkomstig is uit Polen, weet ze hoe lastig de communicatie en juiste verwoording af en toe kan zijn. Haar doel is om werknemers op de juiste manier te instrueren, zodat misverstanden voorkomen kunnen worden en werknemers precies weten wat er van hen verwacht wordt. Hierdoor laat Patrycja niet alleen een goede eerste indruk van Haldu Groep achter, maar omdat er ook in de Poolse taal gecommuniceerd kan worden, voelen zij zich vertrouwd en kunnen ze altijd met vragen bij ons terecht.

victoria hagiu
Victoria Hagiu

Victoria is de nieuwste toevoeging aan het team van Haldu Groep. Ze komt oorspronkelijk uit Roemenië en zal als jobcoach vooral contact hebben met onze Roemeense vakmannen. Ondanks dat Vicky, zoals we haar al snel gedoopt hebben, nog niet zo lang bij Haldu Groep werkt, vindt ze de afwisseling in haar werk nu al te gek. Voor Vicky is het op dit moment de grootste uitdaging om een steun en toeverlaat te zijn voor haar vakmannen. Daarnaast is geen uitdaging haar te gek en gaat ze altijd voor het hoogst haalbare. Vicky heeft de opleiding tot civiel ingenieur afgerond op zowel bachelor als masterniveau.

Verkoop en Ondersteuning

Ewout Visser

Elk verkoopprobleem is voor Ewout een uitdaging, want deze Haldu-man pur sang streeft elke dag weer naar de optimale tevredenheid van onze klanten. Zowel bij nieuwe als bestaande opdrachtgevers, in alle lagen van een organisatie, legt hij zijn oor te luister om de eisen en wensen om te zetten in een succesvolle plaatsing. Elke dag weer, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, is Ewout op pad richting de opdrachtgever, altijd vol motivatie en enthousiasme.

Robbert Muller

Robbert is iemand die geen uitdaging uit de weg gaat. Als het moet, steekt hij al zijn tijd en energie in zijn werk om de beste resultaten te behalen. Hij is binnen mum van tijd veranderd van functie en is nu een van onze accountmanagers. Robbert is begonnen als buitendienstmedewerker en stapt, indien nodig, in de bus om de bouw op te starten en onze vakmannen daarin te begeleiden. Geen taak is hem teveel en hij benut graag alle kansen. Zijn sterke motivatie en wil om te leren uit zich door binnenkort te beginnen aan de opleiding sales en accountmanagement. Middels deze opleiding hoopt hij zich nog beter te ontwikkelen en uiteindelijk de beste te worden.

Konrad Maciorowski

Sinds maart 2017 is Konrad werkzaam voor de Haldu Groep. Hij neemt enkele jaren aan werkervaring met zich mee en is een ware versterking voor het enthousiaste Haldu team. Konrad richt zich als accountmanager dagelijks op het bereiken van twee doelen: een passende plaatsing en een prettige samenwerking. Konrad is resultaatgericht en speelt daarmee in op de marktveranderingen en wensen van de klant. Hij is een echte netwerker en schroomt niet om zijn netwerk te voorzien van informatie, steun en medewerking. Door deze werkwijze krijgt Konrad ook veel waardering terug van klanten.

Robin van Gemert

Door zijn daadkrachtige en oplossingsgerichte houding past Robin perfect binnen het verkoopteam. Hij streeft erna om zo snel mogelijk te handelen, zodat hij de klant tijdig in kan lichten over de stand van zaken. Dag in dag uit investeert hij zoveel mogelijk tijd aan zijn klanten, om zo de beste relaties met hen op te bouwen.  Zo wilt hij bestaande relaties nog beter aan de organisatie binden en nieuwe relatie binnenhalen om vervolgens te zorgen dat Haldu Groep nummer 1 wordt voor de opdrachtgever. Een doel dat Robin perfect kan realiseren en waardoor hij een toegevoegde waarde is voor de organisatie.

 

Willeke Koldewijn

De altijd goedgehumeurde Willeke staat haar vrouwtje wel tussen de mannen van de afdeling verkoop. Als ondersteunende factor op deze afdeling, zorgt zij ervoor dat alle administratieve handelingen juist en tijdig doorgevoerd worden bij de klant. Haar kracht? De combinatie tussen humor en duidelijkheid. Dagelijks, tussen de werkzaamheden door, komen de leukste grappen voorbij waardoor er een gezellige sfeer hangt, maar als het om werk gaat, is ze bloedserieus. Alle werkzaamheden moeten namelijk kloppen en perfect op orde zijn. Spreekwoordelijk gezegd is ze voor de afdeling verkoop de rots in de branding. Als zij iets niet weten of op orde hebben, hebben ze altijd onze Willeke nog!

 

Administratie

Eelco Derksen
Eelco Derksen

Eelco is na een afwezigheid van twee jaar terug op het Haldu-nest. Met de ervaring die hij in de tussentijd heeft opgedaan, zorgt hij ervoor dat de afdeling administratie grote stappen gaat zetten, zoals op het gebied van digitalisering. Hij is als leidinggevende van deze afdeling niet alleen verantwoordelijk voor de interne financiën, maar ook voor de juiste en tijdige betaling van alle vakkrachten die Haldu Groep in Nederland heeft rondlopen. Een belangrijke taak voor het team, omdat Haldu Groep hierin een naam heeft hoog te houden. In het weekend blaast Eelco stoom af als trainer van niet alleen het team van voetbalteam van zijn dochter, maar ook van zijn zoon. In de spaarzame vrije tijd die Eelco dan nog over heeft, gaat hij er graag op uit op zijn mountainbike.

tilly ariëns
Tilly Ariëns

Tilly is de nieuwste aanwinst op de afdeling Administratie. Als salarisadministrateur is Tilly verantwoordelijk voor de complete urenverwerking. Ook draagt ze zorg voor de verloning aan al onze medewerkers én regelt ze de facturatie aan de opdrachtgevers. Daarnaast wordt Tilly projectleider van een nieuw te implementeren softwarepakket, waardoor het invoeren van de urenbriefjes nog makkelijker zou moeten gaan. Tilly hoopt dat ze de komende tijd alle werkzaamheden op de afdeling Administratie zo efficiënt mogelijk kan inrichten en daardoor een positieve bijdrage kan leveren aan Haldu Groep. Wist je trouwens dat Tilly in haar vrije tijd bugel speelt bij Fanfare Wilhelmina in Nederasselt?

Steffie Janshen

De afdeling administratie kent drie assistent salarisadministrateurs waarvan Steffie er één is. Samen met Audrey en Renate is ze verantwoordelijk voor de wekelijkse verwerking, controle, en betaling van de salarissen van onze uitzendmedewerkers. Haar kracht kenmerkt zich door haar nuchterheid en stressbestendige houding, waardoor ze altijd rust op de afdeling weet te creëren, ook op dagen dat de werkdruk hoger ligt. Steffie is een topsporter in hart en nieren. Als professioneel volleybalster heeft ze een ware winnaarsmentaliteit en komt opgeven niet in haar vocabulaire voor. Ook deze persoonlijke eigenschappen zijn terug te zien in haar werk. Alle 400 man worden stipt elke week verloond, waarbij niemand vergeten wordt.

Audrey van Gellecum

Secuur, accuraat en leergierig zijn de woorden die Audrey omschrijven.

renate
Renate Snellink

Wat is een salarisadministrateur zonder haar assistenten? Renate is een van de assistenten van Tilly en zij zorgt mede voor de controle op en verwerking van salarismutaties, de facturatie richting onze opdrachtgevers en de tijdige en correcte betaling van de salarissen van al onze medewerkers. Op de vraag wat haar werk zo leuk maakt, is Renate duidelijk. De sfeer op de afdeling is erg goed, ondanks de soms hoge werkdruk. Ook vindt ze de afwisseling in het werk leuk, geen dag is hetzelfde. Renate is een echte Francofiel, daarnaast vindt ze het heerlijk om lekker te koken.

Interne organisatie

Angelique van Hal

De regelnicht van onze organisatie in de meest positieve zin van het woord. Zowel privé als zakelijk is zij de steun en toeverlaat van oud-aandeelhouder Hans van Hal. Daar waar anderen gaan nadenken over een mogelijk probleem, heeft zij de oplossing al voor handen. De interne organisatie is bij haar in goede en betrouwbare handen. Tevens neemt zij wekelijks deel aan ons management team overleg.

sharon
Sharon Wijnhoven – Kesseler

Op Sharon kunt u altijd rekenen. Binnen onze organisatie regelt zij alles wat met berekeningen te maken heeft. Hierbij kan je denken aan ziekmeldingen en het bijbehorende ziekengeld, vragen over pensioen en cao-inhoudelijke vragen. Tevens zet zij de puntje op de “i” in de correspondentie met onze uitzendkrachten en de officiële instanties. Sharon heeft ook nog contact met de controle-instanties, die controleren of alles volgens de juiste regels verloopt. Samen met Angelique is zij een belangrijke pijler binnen de interne organisatie en zorgen zij dagelijks voor een gestroomlijnde samenwerking.

lars
Lars van Bergen

Lars is verantwoordelijk voor alles wat binnen Haldu Groep met marketing en communicatie te maken heeft. Naast de vacatureteksten, de website en de diverse social media kanalen waarop wij actief zijn, gaat Lars er alles aan doen om Haldu Groep nóg beter in de markt te zetten. Zowel voor opdrachtgevers als werknemers. Want, wij zijn er immers voor personeel. Lars is sociaal en heeft goede en eerlijke communicatie hoog in het vaandel staan. Fun fact: Lars speelt gitaar in een metalband.

Inge de Schouwer

Van receptioniste naar planner huisvesting. Binnen Haldu Groep is alles mogelijk en dus ook voor Inge. Haar ambitie en kwaliteiten liggen meer bij het organiseren en boeken van accommodaties en daarom zit ze nu écht op haar plek binnen de organisatie. Samen met Asia is Inge verantwoordelijk voor het onderkomen van onze buitenlandse werknemers en zorgen zij er samen voor dat de werknemers zich in Nederland thuis voelen.

imke
Imke Hoefakker

Imke is de nieuwste aanwinst op de afdeling Huisvesting, dus het is niet zo gek dat het haar belangrijkste taak is om huisvesting te zoeken voor de buitenlandse werknemers. Daarnaast moet er altijd goed en duidelijk gecommuniceerd worden met zowel de buitenlandse werknemers als de mensen van de huisvesting. Het leukste in het werk van Imke is de uitdaging om elke week iedere medewerker naar tevredenheid onderdak te verschaffen. En dan het liefste nog in de buurt van zijn werk in verband met de te rijden kilometers. De uiteindelijke climax ligt op vrijdagmiddag rond 16.30 uur. Als dan alles rond is, gaat Imke met een topgevoel naar huis. Uiteindelijk heeft Imke als doel om samen met haar directe collega’s van de afdeling Huisvesting een perfect draaiend onderdeel te worden én blijven binnen de Haldu Groep.
Leuk weetje: Imke is nooit te bereiken tijdens de Toppers. Dan verdient deze topper het om zelf even los te gaan!

Erika Egelie

Erika heeft de plaats van Inge ingenomen en dat maakt haar onze nieuwe receptioniste. Erika is geen onbekende, want in 2014 heeft zij als stagiaire bij ons meegelopen op de afdeling inkoop. Met haar diploma directiesecretaresse op zak en haar vrolijke en enthousiaste uitstraling, is zij de perfecte receptioniste en zijn wij blij dat Erika weer terug is. Jullie gaan Erika vaak horen en zien, want haar werkzaamheden bestaan uit het beantwoorden van de telefoon, het verwelkomen van onze gasten, het regelen van bedrijfskleding, zorg dragen voor de dagelijkse planning en het inplannen van VCA-examens voor onze werknemers.

 

Ankie Nillesen

Dankzij Ankie zitten wij dagelijks in een schitterend bedrijfspand. Zij draagt wekelijks zorg voor ons interieur, zodat wij elke dag weer vanuit deze mooie plek voor u aan de slag kunnen.

Buitendienst

Tom van Alfen

Naast de reguliere zaken zoals het begeleiden en ondersteunen op diverse projecten door heel Nederland, is Tom een afgestudeerd Veiligheidskundige. Met zijn komst kunnen wij onze organisatie naar een hoger niveau brengen, zodat onze opdrachtgevers en werknemers nóg veiliger en beter hun werk kunnen doen. Tom is net als zijn collega’s Xander, William en Nick door dagelijkse projectbezoeken de schakel tussen de diverse werkplekken en kantoor. Daarnaast is hij de man die problemen en onduidelijkheden constateert voordat ze daadwerkelijk problemen worden, waardoor er ter plaatste direct met opdrachtgevers en werknemers geschakeld kan worden. Dankzij deze werkwijze wordt er goed samengewerkt en worden problemen te allen tijden snel opgelost.

Xander Verhoeven

Deze vrolijke, vroege vogel laat elke ochtend zijn gezicht bij verschillende projecten zien. Zo start hij nieuwe werknemers op, levert hij gereedschap of kleding af én spreekt hij met zowel uitvoerders als werknemers over de voortgang. Xander is als laatste toegetreden tot de buitendienst, maar kennis over de bouwbranche heeft hij genoeg. Voorheen heeft hij steigers opgezet en afgebroken, waardoor de bouw hem niet onbekend is. Daarnaast heeft hij 3 jaar bij Weeze Airport gewerkt, waardoor Duits zijn tweede taal is. Hierdoor weet hij altijd precies wat onze buitenlandse werknemers bedoelen, zodat hij daar vol enthousiasme op kan inspelen.

William Westdorp

In de afgelopen 6 jaar was William als allround timmerman ons visitekaartje bij een groot aantal van onze opdrachtgevers. Vanaf oktober 2016 is William ons interne team komen versterken en is hij als buitendienst medewerker dagelijks onderweg om onze vakkrachten op te starten en van gereedschappen te voorzien. Door zijn jaren lange ervaring als timmerman, is William de perfecte gesprekspartner van uitvoerders, die hij naast onze vakkrachten elke dag met raad en daad bijstaat. Daarnaast is William niet te beroerd om indien nodig zijn spijkerschort aan te trekken en onze werknemers en opdrachtgevers op gang te helpen.

Nick Hendriks

Nick is jongste én laatste aanwinst op de afdeling buitendienst. Net als Xander, William en Tom staat hij elke ochtend met een goed humeur op de bouwplaatsen om vakmannen op te starten of om ze te voorzien van gereedschap en/of kleding. Ervaring in de bouwbranche had hij niet, maar door zijn leergierige houding én interesse in de bouwbranche heeft hij zichzelf die kennis al snel aangeleerd. Naast de bouwbranche, kan hij ook de automotive tak perfect bedienen. Nick heeft namelijk gestudeerd aan de IVA, waar hij alle kennis uit de automotive branche opgedaan heeft en de mentaliteit van de vakkrachten heeft leren kennen.

Recruitment

Natalia Haldu Groep
Natalia Liszka

Samen met Nik, Melvin en Veronika maakt Natalia onderdeel uit van het recruitment team. Met haar positieve houding en inlevingsvermogen is zij een echte aanwinst voor ons recruitment team. Vanwege haar Poolse achtergrond kan Natalia onze Poolse werknemers perfect te woord staan en hen het thuisgevoel te geven dat ze verdienen wanneer ze bij Haldu Groep komen werken. Daarnaast weet Natalia precies hoe én waar zij Poolse werknemers kan werven. Door haar enthousiasme houding en opgewekte stem weet zij menig werknemers aan ons te binden, waar we uiteraard erg blij mee zijn!

 

Nik Sanders

Enthousiasme en overtuigingskracht zijn de woorden die passen bij Nik. Hij werkt als recruiter voor de Haldu Groep en hij kan door zijn enthousiaste en optimistische houding een hoop vakkrachten overtuigen om voor ons te komen werken. Niet alleen brengt hij zijn enthousiasme over op de werknemers, ook zijn vrouwelijke collega’s op de afdeling werving en selectie zijn hiervan gecharmeerd, waardoor het een heus feestje is om met Nik te mogen werken. Voor deze functie moet je daarnaast rust kunnen bewaren wanneer het hectisch is en dat is dan ook precies zijn kracht. Op drukke momenten kan hij de rust terugbrengen, waardoor hij altijd op een correcte en zorgvuldige manier dingen afhandelt.

Veronika Ormos

In februari hebben we met Veronika een echte talenexpert in huis gehaald. Veronika spreekt maar liefst 5 talen: Hongaars, Oekraïens, Russisch, Pools en Duits. Daarnaast volgt ze nog een cursus Nederlands, zodat ze ook nog onze Nederlandse werknemers te woord kan staan. Mede dankzij haar talenknobbel is Veronika op verschillende plekken binnen de organisatie inzetbaar. Zo gaat ze niet alleen Hongaarse, Duitse en Poolse werknemers recruiten, maar is zij ook perfect inzetbaar als ondersteuning aan de werkcoaches.

Directie

Danny Haldu Groep
Danny van Hal

Danny heeft medio 2013 de aandelen van zijn vader, Hans van Hal, overgenomen en is nu samen met medeaandeelhouder Caspar Jansen verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen binnen Haldu Groep. Samen met het volledige team van Haldu wil Danny een betrouwbare partner in personeelsdienstverlening zijn om zodoende de organisatie naar grotere hoogten te tillen en een vooraanstaande positie innemen in de sectoren bouw, techniek en automotive. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn in zijn ogen daarbij belangrijk pijlers

caspar jansen avg
Caspar Jansen

De beste leverancier zijn van personeelsdiensten, contacten onderhouden met bestaande relaties en nieuwe relaties aanboren, dat zijn de zakelijke uitdagingen van Caspar. Elke dag zoeken naar mogelijkheden om effectief en efficiënter samen te werken waardoor de opdrachtgever maximaal kan worden ontzorgd, is zijn strategische focus waarmee de basis wordt gelegd voor een solide fundament onder Haldu Groep. Dit uiteraard in samenwerking met zijn compagnon Danny en het voltallige team van Haldu Groep.

Hans van Hal

Hans heeft medio 2013 afstand gedaan van zijn aandelen wat niet wil zeggen dat hij afscheid heeft genomen van Haldu Groep. Als adviseur op de achtergrond heeft hij nog steeds elke dag contact met de organisatie, de externe medewerkers en zijn relaties. En natuurlijk staat hij de directie en het management team met raad en daad bij op zijn eigen, bezielende en karakteristieke wijze waarvan de organisatie nog jaren hoopt te profiteren.

Niet gevonden wat je zocht?

Maak een JobAlert aan en ontvang de nieuwste vacatures!

Schrijf je in