Vacatures timmerman Overijssel| Haldu

Vacatures timmerman Overijssel

Wil je ook rechtstreeks toegang tot veel vacatures timmerman in Overijssel? Meld je dan nu aan bij Haldu. Wij zijn hét uitzendbureau voor bouw, techniek en automotive. Werken bij ons betekent werken bij een professionele en ambitieuze organisatie. Binnen Haldu is volop ruimte voor jouw talent en ervaring. Onze eersteklas werkgevers hebben vrijwel altijd werk voor je. Zoek je dus nog een baan als timmerman en ben je woonachtig in Overijssel? Bekijk onze vacatures dan direct online en vind de baan die bij je past!

Waarom werken als timmerman voor Haldu?

Je profiteert van jarenlange kennis, ervaring en zekerheid indien je aan de slag gaat voor Haldu. Je ontvangt in ruil voor het inzetten van je talent een persoonlijke werkcoach vanuit onze organisatie. Deze begeleiding begint vanaf de sollicitatie tot aan de start van je nieuwe job en ver daarna. Haldu leidt je graag op tot erkend vakman. Daarnaast werk je ook nog eens voor A-merk bedrijven en je ontvangt elke week je salaris netjes op tijd. Deze ervaring staat goed op je cv en jij hoeft je niet meer druk te maken over het vinden van een geschikte baan. Wij zijn er voor ons personeel, altijd.

Onze ambitie

Wij ontwikkelen niet alleen graag jouw ambitie, maar ook die van onszelf. Ons doel is om de aankomende jaren verder uit te groeien tot een toonaangevende, landelijk opererende speler in de markt voor bouw, techniek en automotive professionals. Heb je tussen onze vacatures timmerman Overijssel een leuke functie gezien die je op het lijf geschreven is? Reageer direct. Heb je een vraag over een vacature of onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op.

Klok Groep

“Korte lijntjes. Mijn contactpersoon neemt de werkzaamheden goed met mij door zodat Haldu Groep weet wat er moet gebeuren en wie ze hiervoor in kunnen plannen. Geven ook aan als er niemand beschikbaar is. Uiteraard hebben er ook weleens ...

Klok Groep, Roy Ariëns

Koopmans

“Snel en doelmatig.”

Koopmans, Erik Elzink

Trebbe

“Haldu Groep probeert altijd de juiste mensen op de juiste plek te krijgen.”

Trebbe, G. Huizing

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven