Vacatures timmerman Overijssel| Haldu

Vacatures timmerman Overijssel

Wil je ook rechtstreeks toegang tot veel vacatures timmerman in Overijssel? Meld je dan nu aan bij Haldu. Wij zijn hét uitzendbureau voor bouw, techniek en automotive. Werken bij ons betekent werken bij een professionele en ambitieuze organisatie. Binnen Haldu is volop ruimte voor jouw talent en ervaring. Onze eersteklas werkgevers hebben vrijwel altijd werk voor je. Zoek je dus nog een baan als timmerman en ben je woonachtig in Overijssel? Bekijk onze vacatures dan direct online en vind de baan die bij je past!

Waarom werken als timmerman voor Haldu?

Je profiteert van jarenlange kennis, ervaring en zekerheid indien je aan de slag gaat voor Haldu. Je ontvangt in ruil voor het inzetten van je talent een persoonlijke werkcoach vanuit onze organisatie. Deze begeleiding begint vanaf de sollicitatie tot aan de start van je nieuwe job en ver daarna. Haldu leidt je graag op tot erkend vakman. Daarnaast werk je ook nog eens voor A-merk bedrijven en je ontvangt elke week je salaris netjes op tijd. Deze ervaring staat goed op je cv en jij hoeft je niet meer druk te maken over het vinden van een geschikte baan. Wij zijn er voor ons personeel, altijd.

Onze ambitie

Wij ontwikkelen niet alleen graag jouw ambitie, maar ook die van onszelf. Ons doel is om de aankomende jaren verder uit te groeien tot een toonaangevende, landelijk opererende speler in de markt voor bouw, techniek en automotive professionals. Heb je tussen onze vacatures timmerman Overijssel een leuke functie gezien die je op het lijf geschreven is? Reageer direct. Heb je een vraag over een vacature of onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op.

BAM

“Uiterst tevreden over de samenwerking en bereikbaarheid. Ze zorgen ervoor dat de juiste man op de juiste werk komt te staan.”

BAM, Hans Janssen

PON

“Met enig regelmaat huren wij uitzendkrachten in. Haldu Groep is voor ons altijd heel flexibel en regelt hun dienstverlening richting ons Technical Service Center heel goed.”

PON, Paul Ruitenberg

Elmar Services

“Haldu Groep is flexibel, transparant en meedenkend. Daarnaast bieden zij brede inzetbaarheid in verschillende sectoren.”

Elmar Services, Soufian Massaoudi

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.