Vacatures timmerman Noord-Holland | Haldu Groep

Vacatures timmerman Noord-Holland

Voor een ruim overzicht van vacatures voor timmerman in Noord-Holland zit je goed bij Haldu Groep. Wij zoeken continue vakmensen die direct wil werken voor de beste opdrachtgevers in de bouw. Namens A-merk bedrijven zoekt Haldu Groep mensen voor specifiek werk. Ben jij een timmerman en wil jij graag ongeveer 40 uur per week aan de slag als timmerman in Noord-Holland? Bekijk dan direct alle relevante vacatures voor timmerman in Noord-Holland van Haldu Groep. Snel werk vinden in de bouw lukt je het slimst met de vacatures van Haldu Groep.

Voordelen van werken als timmerman voor Haldu Groep

Werken voor Haldu Groep brengt verschillende voordelen met zich mee. Wanneer we jou aannemen betekent dit dat wij jou als een echte vakman zien. Wij hebben er dan vertrouwen in dat we jou kunnen inzetten als timmerman voor projecten van grote bedrijven. Wat jij eraan overhoud als je voor ons komt werken? Je krijgt uiteraard goed betaald en je krijgt wekelijks loon op een vast moment. Wij zullen je persoonlijk begeleiden in je werk en je goed voorbereiden door je op te leiden tot erkend vakman, indien je dit niet al bent, en niks staat jou nog in de weg om namens Haldu Groep te werken voor de beste opdrachtgevers. Je hoort het goed, je gaat werken voor A-merk bedrijven via Haldu Groep en dat staat natuurlijk goed op je cv.

Door jou van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project te begeleiden, zorgen we er samen voor dat jij het beste uit jezelf haalt en in elk project stopt. Werken voor Haldu Groep is interessant, leerzaam en prettig. Wij zijn er voor personeel!

Hoe kan ik solliciteren?

Je kunt solliciteren door contact met ons op te nemen of door op een specifieke vacature voor timmerman te reageren. Bekijk daarvoor al onze vacatures voor timmerman in Noord-Holland en pak je kans.

ERA Contour

“Dankzij de professionele aanpak van Haldu Groep worden wij echt ontzorgd, ook als het gaat om de terbeschikkingstelling van arbeidskrachten in het kader van social return.”

ERA Contour, Arno Versteeg

Ufkes Apeldoorn

“Als ik het vergelijk met de rest, toont Haldu Groep een grote mate van betrokkenheid. Zij weten wat ze naar de bouw sturen en wat onze werkzaamheden zijn. Ook het personeel van Haldu Groep dat op onze werken loopt, ...

Ufkes Apeldoorn, Sjoerd Bremer

Dura Vermeer

“Haldu Groep, een betrouwbare partner voor de inzet van flexibele arbeid die meedenkt in ons totale arbeidsproces.”

Dura Vermeer, Philip Dam

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven