Vacatures timmerman Noord-Holland | Haldu Groep

Vacatures timmerman Noord-Holland

Voor een ruim overzicht van vacatures voor timmerman in Noord-Holland zit je goed bij Haldu Groep. Wij zoeken continue vakmensen die direct wil werken voor de beste opdrachtgevers in de bouw. Namens A-merk bedrijven zoekt Haldu Groep mensen voor specifiek werk. Ben jij een timmerman en wil jij graag ongeveer 40 uur per week aan de slag als timmerman in Noord-Holland? Bekijk dan direct alle relevante vacatures voor timmerman in Noord-Holland van Haldu Groep. Snel werk vinden in de bouw lukt je het slimst met de vacatures van Haldu Groep.

Voordelen van werken als timmerman voor Haldu Groep

Werken voor Haldu Groep brengt verschillende voordelen met zich mee. Wanneer we jou aannemen betekent dit dat wij jou als een echte vakman zien. Wij hebben er dan vertrouwen in dat we jou kunnen inzetten als timmerman voor projecten van grote bedrijven. Wat jij eraan overhoud als je voor ons komt werken? Je krijgt uiteraard goed betaald en je krijgt wekelijks loon op een vast moment. Wij zullen je persoonlijk begeleiden in je werk en je goed voorbereiden door je op te leiden tot erkend vakman, indien je dit niet al bent, en niks staat jou nog in de weg om namens Haldu Groep te werken voor de beste opdrachtgevers. Je hoort het goed, je gaat werken voor A-merk bedrijven via Haldu Groep en dat staat natuurlijk goed op je cv.

Door jou van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project te begeleiden, zorgen we er samen voor dat jij het beste uit jezelf haalt en in elk project stopt. Werken voor Haldu Groep is interessant, leerzaam en prettig. Wij zijn er voor personeel!

Hoe kan ik solliciteren?

Je kunt solliciteren door contact met ons op te nemen of door op een specifieke vacature voor timmerman te reageren. Bekijk daarvoor al onze vacatures voor timmerman in Noord-Holland en pak je kans.

Vastbouw Oost

“Een professionele flexibele meedenkende groep met keurig nette vakmensen. Waar kwaliteit en prestatie op een ontspannen manier naar boven komt.”

Vastbouw Oost, Alfons Legtenberg

BAM Groep

“Samenwerken met een enthousiaste directie die dit over weet te brengen op haar medewerkers. Men staat open voor vernieuwing en is bereid om nieuwe wegen in te slaan uitgaande van kwaliteit waarbij de mens altijd voorop staat.”

BAM Groep, Wim de Kruijff

Volker Wessels

“Ik denk meteen aan personeel, timmerlieden. De samenwerking verloopt mooi. Korte lijnen zijn ook erg belangrijk, één contactpersoon en alles wordt direct geregeld.”

Volker Wessels, Henk ter Denge

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven