Vacatures timmerman Noord-Brabant| Haldu Groep

Vacatures timmerman Noord-Brabant

Vinden, binden en verbinden van vraag en aanbod, dat is precies wat we bij Haldu Groep doen. Wij slaan een brug tussen werkgevers en vakmensen in de bouw, techniek en automotive. Woon je in Noord-Brabant en wil je aan de slag als timmerman? Neem een kijkje bij onze categorie vacatures timmerman in Noord-Brabant. Je vindt hier uitdagende banen bij diverse topbedrijven. Haldu is er voor personeel. 100% gecertificeerd, 100% begeleiding en 100% professioneel en persoonlijk. De beste omschrijving is dan ook: ontzorgend, eerlijk, betrouwbaar en vooroplopend met de laatste ontwikkelingen.

Arbeidsbemiddeling timmerman

Haldu Groep is jouw professionele en betrouwbare partner als het aankomt op arbeidsbemiddeling. Dagelijks brengen wij profielen van werkzoekende in kaart om deze te koppelen aan de best mogelijke werkgever. Dit doen wij op een alerte, praktische en persoonlijke manier. Recruitment is een belangrijk aspect van onze bezigheden. Het verwijst naar het aantrekken, selecteren en aanstellen van kandidaten voor een tijdelijke of vaste functie. Hierbij richten we ons niet alleen op de Nederlandse markt, maar ook op de Europese markt. We zien namelijk dat de beschikbaarheid van Nederlandse vakmensen opdroogt.

Vind direct jouw baan als timmerman

Haldu geeft je een professioneel platform om je talent en ambitie te ontwikkelen. Wil je reageren op één van onze vacatures als timmerman in Noord-Holland? Vul je gegevens in en upload je cv. Wij koppelen altijd de beste vakmensen aan de beste opdrachtgevers. Wil je meer weten over ons of over één van onze vacatures? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis

“De communicatie met Haldu Groep was voldoende gecoördineerd zodat een goede samenwerking vlot verliep. Al met al tevreden over Haldu Groep.”

Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis, Alex Blekkenhorst

Trebbe

“Een groep mensen waarmee ik goed kan overleggen en waarmee een klik is. Een goed georganiseerd bedrijf, hoewel wij ook aan elkaar moeten wennen, maar waarmee wij een goed proefproject hebben gedraaid. Met de raamovereenkomst zien wij de toekomst ...

Trebbe, Christian Schuurman

Hegeman Aannemingsmaatschappij

“Het snuffelen aan elkaar wordt nu omgezet in een raamovereenkomst en dus continuïteit in de samenwerking.”

Aannemingsmaatschappij Hegeman, Leo Koopman

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven