Rechtstreeks toegang tot heel veel vacatures timmerman in Flevoland? Schrijf je dan nu in bij Haldu! Wij zijn hét uitzendbureau voor bouw, techniek en automotive. Voor ons werken betekent dat je werkt voor een professionele en ambitieuze organisatie waar ook veel ruimte is om jouw eigen ambities en ervaring te ontwikkelen. Het beste nieuws? Onze A-merk werkgevers hebben vrijwel altijd een functie voor je! Ben je dus op zoek naar een leuke baan als timmerman en woon je in de provincie Gelderland? Bekijk onze vacatures direct en vind de functie die bij je past.

Waarom voor Haldu werken als timmerman?

Wanneer je voor ons aan de slag gaat, profiteer je van jarenlange kennis, ervaring en vooral zekerheid. Je krijgt ook nog iets terug voor het inzetten van je talent, namelijk je eigen werkcoach. Deze biedt begeleiding van start tot ver daarna. Wij leiden je graag op tot erkend vakman. En dat is nog niet alles. Je werk voor topbedrijven, dit staat goed op je cv, en je ontvangt elke week je salaris stipt op tijd. Kortom, je hoeft je nergens meer druk om te maken, wij regelen het voor je. Wij zeggen niet voor niets: wij zijn er voor ons personeel.

Dromen en ambities

Het ontwikkelen van ambities, dat vinden we belangrijk bij Haldu, zowel die van jou als die van onszelf. Wij bieden jou een professioneel platform waar je jezelf kunt ontwikkelen. Ons eigen doel is om de komende jaren verder uit te groeien als toonaangevende, landelijk opererende speler in de markt voor bouw, techniek en automotive. Heb je tussen onze vacatures timmerman Flevoland een vacature gezien die je aanspreekt? Solliciteer direct en wij nemen contact met je op. Wil je meer weten over onze werkwijze? Bel of mail ons gerust!