Vacatures schilder Gelderland | Haldu Groep

Vacatures schilder Gelderland

Wil jij (weer) aan de slag als schilder in Gelderland? Haldu Groep helpt jou graag aan passend werk. Op onze website kun je diverse vacatures voor schilder in Gelderland vinden, allemaal bij elkaar zodat jij makkelijk een vacature vindt die bij je past. Wij geven om persoonlijke aandacht en bieden onze werknemers dat graag. Wanneer je voor Haldu Groep komt werken, mag je rekenen op goede zorg.

Wat biedt Haldu Groep jou?

Wanneer je ervoor kiest om voor Haldu Groep aan het werk te gaan, dan geniet je van een aantal voordelen van ons als werkgever. Voor alle vacatures voor schilder in Gelderland en onze andere vacatures geldt dat je mag rekenen op het volgende:

  • De beste opdrachtgevers: Namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven. Goed voor je cv!
  • Persoonlijke begeleiding: Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.
  • Stipte betaling: Elke week precies op tijd je geld.
  • Opleiding tot vakman: Haldu leidt je op tot erkend vakman.

Over Haldu Groep

Haldu Groep is een gespecialiseerd detacheerder in de bouw-, afbouw-, techniek- en automotive branche. Wij zijn vrijwel altijd op zoek naar jong en enthousiast talent en echte vakmensen die staan te popelen om aan de slag te gaan. Haldu Groep heeft veel contact met grote opdrachtgevers waardoor we rechtstreeks toegang hebben tot vele vacatures waaronder vacatures voor schilders in Gelderland. Pak je kans en kijk of er iets voor jou tussen zit op het moment!

Hebben we je interesse gewekt om voor ons te komen werken? Bekijk dan direct ons ruime aanbod van vacatures en laat je inspireren door de vele mogelijke banen in de branches waarvoor wij detacheren. Wie weet zien we jou binnenkort voor een kennismakingsgesprek!

Aan de Stegge Twello

“De mannen die bij ons werkzaam zijn, zetten zich goed in, weten wat er van ze verwacht wordt en zijn tevens bereid om, indien nodig, over te werken. Kortom, het is een prima samenwerking!”

Aan de Stegge Twello, Johan Schoppert

Boskalis

“Ik heb met Haldu Groep louter positieve ervaringen. En daar ben ik heel erg blij mee.”

Boskalis, Joost van Oostende

Nijhuis Bouw

“Ik vind het sterk dat jullie medewerkers zo lang op onze werken staan. Ook op onze projecten in het oosten. Dat maak ik niet vaak mee met uitleners.”

Nijhuis Bouw, Derk ter Harmsel

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven