Oog voor detail, handig en praktisch ingesteld? Bekijk dan onze vacatures metselaar Zuid-Holland eens. Hier vind je vacatures bij topbedrijven, daar hebben we namelijk nauw contact mee. Werk je voor Haldu dan profiteer je van jarenlange vakkennis, een open cultuur en vooral zekerheid. De nieuwste vacatures vind je altijd op onze website. Kijk snel of er iets voor je tussen zit waar jij je passie in kwijt kunt.

Wat zijn je werkzaamheden als metselaar?

Je houdt je als metselaar bezig met het bouwen van muren, funderingen of soms zelfs bruggen. Ook beton leggen kan tot de werkzaamheden behoren. Elk bouwwerk heeft een eigen aanpak. Dit vereist een goede techniek. We zetten daarom graag ware vakspecialisten in om te werken voor toporganisaties. In ruil voor het inzetten van je talent ontvang je vanuit Haldu persoonlijke begeleiding van je eigen werkcoach. Snel aan de slag als metselaar? Regel het bij Haldu Groep, hét detacheringsbureau voor de bouw, techniek en automotive.

Profiteer nu van onze voordelen

Haldu zorgt graag goed voor haar personeel. We leiden je op tot erkend vakman zodat je aan de slag kunt bij A-merk bedrijven. Dit is goed voor je werkervaring en staat goed op je cv. Daarnaast zorgen we ervoor dat je elke week stipt op tijd je geld ontvangt en luisteren we naar wat je te zeggen hebt. Zijn er punten waar we volgens jou verbetering in aan kunnen brengen? Vertel het ons en we pakken het meteen op. Overtuigd geraakt? Wacht niet langer en solliciteer direct!