Vacatures metselaar Zuid-Holland| Haldu Groep

Vacatures metselaar Zuid-Holland

Oog voor detail, handig en praktisch ingesteld? Bekijk dan onze vacatures metselaar Zuid-Holland eens. Hier vind je vacatures bij topbedrijven, daar hebben we namelijk nauw contact mee. Werk je voor Haldu dan profiteer je van jarenlange vakkennis, een open cultuur en vooral zekerheid. De nieuwste vacatures vind je altijd op onze website. Kijk snel of er iets voor je tussen zit waar jij je passie in kwijt kunt.

Wat zijn je werkzaamheden als metselaar?

Je houdt je als metselaar bezig met het bouwen van muren, funderingen of soms zelfs bruggen. Ook beton leggen kan tot de werkzaamheden behoren. Elk bouwwerk heeft een eigen aanpak. Dit vereist een goede techniek. We zetten daarom graag ware vakspecialisten in om te werken voor toporganisaties. In ruil voor het inzetten van je talent ontvang je vanuit Haldu persoonlijke begeleiding van je eigen werkcoach. Snel aan de slag als metselaar? Regel het bij Haldu Groep, hét detacheringsbureau voor de bouw, techniek en automotive.

Profiteer nu van onze voordelen

Haldu zorgt graag goed voor haar personeel. We leiden je op tot erkend vakman zodat je aan de slag kunt bij A-merk bedrijven. Dit is goed voor je werkervaring en staat goed op je cv. Daarnaast zorgen we ervoor dat je elke week stipt op tijd je geld ontvangt en luisteren we naar wat je te zeggen hebt. Zijn er punten waar we volgens jou verbetering in aan kunnen brengen? Vertel het ons en we pakken het meteen op. Overtuigd geraakt? Wacht niet langer en solliciteer direct!

Dura Vermeer

“Haldu Groep, een betrouwbare partner voor de inzet van flexibele arbeid die meedenkt in ons totale arbeidsproces.”

Dura Vermeer, Philip Dam

Ufkes Apeldoorn

“Als ik het vergelijk met de rest, toont Haldu Groep een grote mate van betrokkenheid. Zij weten wat ze naar de bouw sturen en wat onze werkzaamheden zijn. Ook het personeel van Haldu Groep dat op onze werken loopt, ...

Ufkes Apeldoorn, Sjoerd Bremer

Aan de Stegge Twello

“De mannen die bij ons werkzaam zijn, zetten zich goed in, weten wat er van ze verwacht wordt en zijn tevens bereid om, indien nodig, over te werken. Kortom, het is een prima samenwerking!”

Aan de Stegge Twello, Johan Schoppert

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven