Vacatures metselaar Overijssel

Waarom werken als metselaar voor Haldu?

Rechtstreeks toegang tot heel veel vacatures metselaar in Overijssel? Haldu is hét uitzendbureau voor de bouw, techniek en automotive. Wij hebben contact met eersteklas opdrachtgevers die vrijwel altijd werk hebben. Ben je dus op zoek naar een baan als metselaar? Bekijk dan snel onze vacatures en vind de perfecte functie die aansluit op jouw wensen.

Waarom werken als metselaar voor Haldu?

Werken met Haldu betekent dat je profiteert van jarenlange vakkennis, een open cultuur en zekerheid. In ruil voor jouw talent, inzet en vakmanschap ontvang je persoonlijke begeleiding van je werkcoach. Dit begint bij de sollicitatie tot de start van je werk en ver daarna. Wij leiden je op tot erkend vakman, je werkt voor A-merk bedrijven én ontvangt elke week precies op tijd je geld. Zo heb jij rust in je hoofd en staat de ervaring weer mooi op je cv. Dit is precies waar Haldu het allemaal voor doet. Wij zijn er voor ons personeel.

Altijd goed geregeld

Heb je ons aanbod vacatures metselaar in Overijssel bekeken en iets gezien wat helemaal bij jou past? Reageer direct. Vul je gegevens in en upload je cv. Wij zorgen ervoor dat je sollicitatie goed terecht komt en zodra we meer weten wordt er contact met je opgenomen. Haldu is een betrouwbare partner voor werknemers die de gemaakte afspraken ook echt nakomt. Wij bieden jou een professioneel platform waar je je ambities waar kunt maken. Meer weten? Neem contact met ons op, wij vertellen je graag meer.

Dit kun je van ons verwachten:

Je sollicitatie is ontvangen

Telefonische screening

Kennismakingsgesprek

Voorstel bespreken

Aan het werk!
  1. Je sollicitatie is ontvangen: Binnen enkele ogenblikken ontvang je per e-mail een bevestiging van je sollicitatie.
  2. Telefonische screening: Onze recruiter beoordeelt jouw sollicitatie en stelt jou een aantal vragen over je werkervaring, vaardigheden en motivatie.
  3. Kennismakingsgesprek: Tijdens het kennismakingsgesprek gaat onze recruiter verder in op jouw werkervaring, vaardigheden, motivatie en ambitie en zal de vacature verder worden toegelicht. Tijdens deze stap zal ook jouw salaris worden besproken.
  4. Voorstel bespreken: Wij hebben alle informatie die we nodig hebben en onze recruiter gaat jou een voorstel doen.
  5. Aan het werk: Je hebt ons voorstel geaccepteerd en je gaat starten, top! Veel succes en werkplezier bij Haldu Groep.

Heb je nog vragen over deze sollicitatie?
Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer +31 (0)24 397 7536. Of stuur een e-mail naar: hello@haldugroep.nl.

Heb je deze leuke pagina’s al bezocht?

  • 13 tips voor een sollicitatiegesprek
  • De wilde avonturen van Sterre Timmermans (Stagiaire bij Haldu Groep)
  • Lees onze laatste nieuws en blog artikelen
  • Wist je dat wij 2 kantoorhonden hebben?