Vacatures loodgieter Utrecht - Haldu Groep

Vacatures loodgieter Utrecht

Loodgieters opgelet; Haldu Groep is op zoek naar jou! Wil jij aan de slag voor een A-klasse bedrijf? Dan ben je bij Haldu Groep aan het juiste adres. Haldu Groep is een organisatie voor het werven en selecteren van talentvolle professionals in de bouw, techniek en automotive. Wil jij je ontwikkelen tot erkend vakman? Neem dan eens een kijkje tussen onze vacatures loodgieter in Utrecht. Werken bij Haldu Groep betekent werken bij een professionele en ambitieuze organisatie.

Over Haldu Groep

’Haldu Groep: bruggenbouwer tussen werknemers en werkgevers. Vinden, binden en verbinden van vraag en aanbod.’ Door ervaring te koppelen aan enthousiasme en ambitie wordt het fundament voor een duurzame samenwerking gelegd. Met een duidelijke visie op uitzenden hoopt Haldu Groep de komende jaren te blijven groeien als waardevolle speler in de markt voor het uitzenden van bouw, automotive en techniek professionals. Binnen deze visie is er volop ruimte voor de ambitie van jou als werknemer.

Vacatures loodgieter Utrecht

Je geld wekelijks op tijd ontvangen? Opgeleid worden tot een erkend vakman? Werken voor Haldu Groep brengt een hoop voordelen met zich mee. Solliciteer vandaag nog op één van onze vacatures loodgieter in Utrecht en profiteer van dit voordeel!

Alle voordelen van Haldu Groep op een rijtje

  • Persoonlijke begeleiding: Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.
  • Stipte betaling: Elke week precies op tijd je geld.
  • Opleiding tot vakman: Haldu leidt je op tot erkend vakman
  • De béste opdrachtgevers: Namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven. Goed voor je cv!

Direct online solliciteren op vacatures loodgieter Utrecht

Wil jij aan de slag bij een A-klasse werkgever? Solliciteer dan via Haldu Groep. Bekijk hier ons volledige overzicht vacatures loodgieter in Utrecht. Solliciteren gaat gemakkelijk en snel online!
Bekijk vacatures

Nijhuis Bouw

“Ik vind het sterk dat jullie medewerkers zo lang op onze werken staan. Ook op onze projecten in het oosten. Dat maak ik niet vaak mee met uitleners.”

Nijhuis Bouw, Derk ter Harmsel

Kropman Installatietechniek

“Tot op heden bleek het voor ons lastig om goed invulling te geven aan de SROI eis in diverse projecten. In het project ‘Theater en Wereld van Ontmoeting’ in Emmen zijn we met Haldu Groep in zee gegaan om ...

Kropman Installatietechniek, Barbara Patotzka

Hegeman Aannemingsmaatschappij

“Het snuffelen aan elkaar wordt nu omgezet in een raamovereenkomst en dus continuïteit in de samenwerking.”

Aannemingsmaatschappij Hegeman, Leo Koopman

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven