Vacatures dakdekker Noord-Brabant | Haldu Groep

Vacatures dakdekker Noord-Brabant

Bij Haldu Groep ben je aan het juiste adres voor vacatures voor dakdekker in Noord-Brabant. Als detacheerder zijn wij continu voor A-merk bedrijven op zoek naar echt vaktalent in de bouw, afbouw, techniek en automotive industrie. Ben jij een echte vakman of –vrouw met passie voor je vak en wil jij laten zien dat jij je 40 uur per week kunt inzetten voor onze opdrachtgevers? Reageer dan op één van de vacatures voor dakdekker in Noord-Brabant. Haldu Groep zal je begeleiden gedurende je hele werkproces bij onze opdrachtgevers. Jij krijgt je persoonlijke werkcoach die je zal helpen met alles wat je nodig hebt om goed je werkzaamheden uit te kunnen voeren. Interesse? Solliciteer direct! Wij maken graag kennis met jou.

Over Haldu Groep

Haldu Groep selecteert de beste vakmensen voor bedrijven. We zoeken naar de beste ‘match’ tussen werknemer en werkgever en zorgen dat jij in je nieuwe baan als dakdekker goed tot je recht komt. Werken voor Haldu betekent namelijk dat er naar je geluisterd wordt. Heb jij eigen ideeën over hoe we dingen op de werkvloer beter kunnen aanpakken? Wij luisteren graag naar je en doen altijd iets met je verbeterpunten. Haldu Groep heeft de ambitie de komende jaren nog verder uit te groeien tot een toonaangevende, landelijk opererende speler in de markt voor bouw-, technische en automotive professionals.

Waar mag je op rekenen?

Allereerst krijg je natuurlijk salaris van ons. Je ontvangt je loon altijd wekelijks en stipt op tijd. Daarnaast leidt Haldu je op tot erkend vakman. Die opleiding krijg je van ons, omdat wij onze opdrachtgevers altijd de beste mensen willen bieden. Onze opdrachtgevers zijn namelijk de beste in hun branche en daar mag jij voor gaan werken namens Haldu. Goed voor op je cv! Tot slot bieden we jou persoonlijke begeleiding, wat betekent dat we je helpen vanaf de eerste kennismaking tot aan je eerste werkdag en eindevaluatie op het project. Haldu is er voor personeel, dus ook voor jou. Reageer direct op één van de vacatures dakdekker in Noord-Brabant.

ERA Contour

“Dankzij de professionele aanpak van Haldu Groep worden wij echt ontzorgd, ook als het gaat om de terbeschikkingstelling van arbeidskrachten in het kader van social return.”

ERA Contour, Arno Versteeg

Kropman Installatietechniek

“Tot op heden bleek het voor ons lastig om goed invulling te geven aan de SROI eis in diverse projecten. In het project ‘Theater en Wereld van Ontmoeting’ in Emmen zijn we met Haldu Groep in zee gegaan om ...

Kropman Installatietechniek, Barbara Patotzka

Koopmans

“Snel en doelmatig.”

Koopmans, Erik Elzink

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.