Vacatures dakdekker Flevoland | Haldu Groep

Vacatures dakdekker Flevoland

Ben jij een ervaren dakdekker en woon je in Flevoland? Bekijk dan onze vacatures dakdekker in Flevoland eens. Haldu Groep heeft contacten met de beste organisaties en zorgt ervoor dat jij op de goede plek zit. Waar je bij ons verzekerd van bent? Persoonlijke begeleiding, een topbaan en ook nog eens de beste arbeidsvoorwaarden. Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze vacatures direct online.

Taken dakdekker

Vaak werk je zelfstandig op diverse locaties en soms ga je in teamverband aan de slag. Het leggen van dakpannen, plaatsen van dakkapellen, klaarzetten van materiaal, sloopwerkzaamheden, jij kunt het allemaal en wil je graag 40 uur per week inzetten bij één van onze A-merk opdrachtgevers. In ruil voor je talent en inzet ontvang je persoonlijk begeleiding, wat betekent dat we je helpen vanaf de eerste kennismaking tot aan je eerste werkdag en de eindevaluatie op het project. Je ontvangt salaris die je elke week stipt op tijd krijgt en we leiden je op tot erkend vakman. Deze opleiding krijg je van ons. We zetten namelijk graag de beste vakmensen in bij onze opdrachtgevers.

Over Haldu Groep

Ons gespecialiseerd team is altijd op zoek naar de beste ‘fit’ tussen een werknemer en bedrijf waar jij als dakdekker helemaal tot je recht komt. Haldu is er voor personeel. Dit houdt in dat we naar je luisteren. Heb jij eigen ideeën over hoe we dingen op de werkvloer beter kunnen aanpakken? Vertel het ons en we gaan er mee aan de slag. Reageer vandaag nog op onze vacatures dakdekker in Flevoland en wie weet kun je binnenkort voor ons aan de slag!

Hegeman Aannemingsmaatschappij

“Het snuffelen aan elkaar wordt nu omgezet in een raamovereenkomst en dus continuïteit in de samenwerking.”

Aannemingsmaatschappij Hegeman, Leo Koopman

Aan de Stegge Twello

“De mannen die bij ons werkzaam zijn, zetten zich goed in, weten wat er van ze verwacht wordt en zijn tevens bereid om, indien nodig, over te werken. Kortom, het is een prima samenwerking!”

Aan de Stegge Twello, Johan Schoppert

Volker Wessels

“Ik denk meteen aan personeel, timmerlieden. De samenwerking verloopt mooi. Korte lijnen zijn ook erg belangrijk, één contactpersoon en alles wordt direct geregeld.”

Volker Wessels, Henk ter Denge

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.