Vacatures dakdekker Flevoland - Haldu Groep

Vacatures dakdekker Flevoland

Ben jij een ervaren dakdekker en woon je in Flevoland? Bekijk dan onze vacatures dakdekker in Flevoland eens. Haldu Groep heeft contacten met de beste organisaties en zorgt ervoor dat jij op de goede plek zit. Waar je bij ons verzekerd van bent? Persoonlijke begeleiding, een topbaan en ook nog eens de beste arbeidsvoorwaarden. Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze vacatures direct online.

Taken dakdekker

Vaak werk je zelfstandig op diverse locaties en soms ga je in teamverband aan de slag. Het leggen van dakpannen, plaatsen van dakkapellen, klaarzetten van materiaal, sloopwerkzaamheden, jij kunt het allemaal en wil je graag 40 uur per week inzetten bij één van onze A-merk opdrachtgevers. In ruil voor je talent en inzet ontvang je persoonlijk begeleiding, wat betekent dat we je helpen vanaf de eerste kennismaking tot aan je eerste werkdag en de eindevaluatie op het project. Je ontvangt salaris die je elke week stipt op tijd krijgt en we leiden je op tot erkend vakman. Deze opleiding krijg je van ons. We zetten namelijk graag de beste vakmensen in bij onze opdrachtgevers.

Over Haldu Groep

Ons gespecialiseerd team is altijd op zoek naar de beste ‘fit’ tussen een werknemer en bedrijf waar jij als dakdekker helemaal tot je recht komt. Haldu is er voor personeel. Dit houdt in dat we naar je luisteren. Heb jij eigen ideeën over hoe we dingen op de werkvloer beter kunnen aanpakken? Vertel het ons en we gaan er mee aan de slag. Reageer vandaag nog op onze vacatures dakdekker in Flevoland en wie weet kun je binnenkort voor ons aan de slag!

Kropman Installatietechniek

“Tot op heden bleek het voor ons lastig om goed invulling te geven aan de SROI eis in diverse projecten. In het project ‘Theater en Wereld van Ontmoeting’ in Emmen zijn we met Haldu Groep in zee gegaan om ...

Kropman Installatietechniek, Barbara Patotzka

Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis

“De communicatie met Haldu Groep was voldoende gecoördineerd zodat een goede samenwerking vlot verliep. Al met al tevreden over Haldu Groep.”

Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis, Alex Blekkenhorst

PON

“Met enig regelmaat huren wij uitzendkrachten in. Haldu Groep is voor ons altijd heel flexibel en regelt hun dienstverlening richting ons Technical Service Center heel goed.”

PON, Paul Ruitenberg

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven