Vacatures bouw Noord-Holland| Haldu Groep

Vacatures bouw Noord-Holland

Voor vacatures in de bouw in Noord-Holland ben je bij Haldu Groep aan het juiste adres. Op onze website vind je een ruim aanbod vacatures in deze branche, maar ook voor de techniek en automotive. Dit is ons specialisme. We hebben dan ook veel contact met onze opdrachtgevers van A-merk bedrijven. Het gaat om vacature voor projecten bij diverse ondernemingen. Onze werkgevers zijn continu op zoek naar ware vakspecialisten als jij. Wat wij doen is het koppelen van vakmensen aan vakbedrijven. Zo zijn alle partijen tevreden en dat werkt het prettigst!

Hoe gaan wij te werk?

Bij ons is solliciteren niet moeilijk. Je kijkt of er een geschikte functie voor je tussen staat waar je je kennis en kunde kan laten zien en je vult vervolgens je gegevens in. Voor deze sector leggen wij de focus voornamelijk op functies als:

  • Metselaar
  • Timmerman
  • Stelleur
  • Daktimmerman
  • Gevelmonteur
  • Bouwplaats medewerker
  • Opperman

Zodra je je hebt aangemeld nemen wij contact met je op. Zien we jou als beste kandidaat voor een functie dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek.

Profiteer van onze voordelen

Werken voor Haldu betekent dat je profiteert van vele voordelen. We regelen alles graag voor je zodat je goed van start kunt gaan bij je nieuwe baan. Dit doen we door middel van persoonlijke begeleiding te bieden en je te ondersteunen. Contact verloopt via je eigen werkcoach. Hier kun je tevens terecht met vragen. Verder leiden we je op tot erkend vakman en betalen we je iedere week stipt op tijd uit. Klikt goed toch? Bekijk hier als onze vacatures in de bouw in Noord-Holland!

Vastbouw Oost

“Een professionele flexibele meedenkende groep met keurig nette vakmensen. Waar kwaliteit en prestatie op een ontspannen manier naar boven komt.”

Vastbouw Oost, Alfons Legtenberg

Aan de Stegge Twello

“De mannen die bij ons werkzaam zijn, zetten zich goed in, weten wat er van ze verwacht wordt en zijn tevens bereid om, indien nodig, over te werken. Kortom, het is een prima samenwerking!”

Aan de Stegge Twello, Johan Schoppert

Dura Vermeer

“Haldu Groep, een betrouwbare partner voor de inzet van flexibele arbeid die meedenkt in ons totale arbeidsproces.”

Dura Vermeer, Philip Dam

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.