Vacatures bouw Noord-Holland| Haldu Groep

Vacatures bouw Noord-Holland

Voor vacatures in de bouw in Noord-Holland ben je bij Haldu Groep aan het juiste adres. Op onze website vind je een ruim aanbod vacatures in deze branche, maar ook voor de techniek en automotive. Dit is ons specialisme. We hebben dan ook veel contact met onze opdrachtgevers van A-merk bedrijven. Het gaat om vacature voor projecten bij diverse ondernemingen. Onze werkgevers zijn continu op zoek naar ware vakspecialisten als jij. Wat wij doen is het koppelen van vakmensen aan vakbedrijven. Zo zijn alle partijen tevreden en dat werkt het prettigst!

Hoe gaan wij te werk?

Bij ons is solliciteren niet moeilijk. Je kijkt of er een geschikte functie voor je tussen staat waar je je kennis en kunde kan laten zien en je vult vervolgens je gegevens in. Voor deze sector leggen wij de focus voornamelijk op functies als:

  • Metselaar
  • Timmerman
  • Stelleur
  • Daktimmerman
  • Gevelmonteur
  • Bouwplaats medewerker
  • Opperman

Zodra je je hebt aangemeld nemen wij contact met je op. Zien we jou als beste kandidaat voor een functie dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek.

Profiteer van onze voordelen

Werken voor Haldu betekent dat je profiteert van vele voordelen. We regelen alles graag voor je zodat je goed van start kunt gaan bij je nieuwe baan. Dit doen we door middel van persoonlijke begeleiding te bieden en je te ondersteunen. Contact verloopt via je eigen werkcoach. Hier kun je tevens terecht met vragen. Verder leiden we je op tot erkend vakman en betalen we je iedere week stipt op tijd uit. Klikt goed toch? Bekijk hier als onze vacatures in de bouw in Noord-Holland!

Trebbe

“Een groep mensen waarmee ik goed kan overleggen en waarmee een klik is. Een goed georganiseerd bedrijf, hoewel wij ook aan elkaar moeten wennen, maar waarmee wij een goed proefproject hebben gedraaid. Met de raamovereenkomst zien wij de toekomst ...

Trebbe, Christian Schuurman

Volker Wessels

“Ik denk meteen aan personeel, timmerlieden. De samenwerking verloopt mooi. Korte lijnen zijn ook erg belangrijk, één contactpersoon en alles wordt direct geregeld.”

Volker Wessels, Henk ter Denge

BAM Groep

“Samenwerken met een enthousiaste directie die dit over weet te brengen op haar medewerkers. Men staat open voor vernieuwing en is bereid om nieuwe wegen in te slaan uitgaande van kwaliteit waarbij de mens altijd voorop staat.”

BAM Groep, Wim de Kruijff

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.