Vacatures bouw Noord-Brabant | Haldu Groep

Vacatures bouw Noord-Brabant

Op zoek naar vacatures in de bouw in Noord-Brabant? Bij Haldu Groep zit je goed. Je vindt op onze website een ruim aanbod vacatures in deze branche, maar ook voor de techniek en automotive. Dit is ons vakgebied. os netwerk bestaat uit opdrachtgevers van A-merk bedrijven. Wij bieden vacature voor projecten bij verschillende ondernemingen. Onze partners zijn continu op zoek naar echte vakspecialisten zoals jij. Haldu koppelt vakmensen aan vakbedrijven. Op deze manier zijn alle partijen tevreden en dat werkt prettig.

Waarom voor Haldu in de bouw werken?

Indien je besluit voor met Haldu aan de slag te gaan dan werk je voor een professionele en ambitieuze organisatie. Het uiterst gedreven management heeft een duidelijke visie op uitzenden in de bouw, techniek en automotive. We bieden binnen deze visie volop ruimte voor jouw ervaring en inbreng. Voor vacatures in de bouw richten we ons voornamelijk op functies als betontimmerman, ruwbouw timmerman, stelleur, opperman, metselaar, gevelmonteur, daktimmerman, bouwplaatsopruimer en afbouw timmerman. Een ruim aanbod dus, zodat je altijd wel een functie vindt die je aanspreekt.

Geniet van onze voordelen

Werken voor Haldu brengt veel voordeel met zich mee. We regelen alles graag voor je zodat je goed van start kunt gaan bij je nieuwe werkgever. Dit doen we door middel van persoonlijke begeleiding vanuit je eigen werkcoach. Alle communicatie verloopt via je coach. Hier kun je tevens terecht met vragen. daarnaast leiden we je op tot erkend vakman en zorgen we ervoor dat je iedere week stipt op tijd je salaris ontvangt. Klikt goed toch? Bekijk hier al onze vacatures in de bouw in Noord-Brabant!

ERA Contour

“Dankzij de professionele aanpak van Haldu Groep worden wij echt ontzorgd, ook als het gaat om de terbeschikkingstelling van arbeidskrachten in het kader van social return.”

ERA Contour, Arno Versteeg

Trebbe

“Haldu Groep probeert altijd onze vraag in te vullen en waar te maken. Ook belangrijk: ze geven altijd op tijd aan als het niet lukt.”

Trebbe, Martijn van Beek

Kropman Installatietechniek

“Tot op heden bleek het voor ons lastig om goed invulling te geven aan de SROI eis in diverse projecten. In het project ‘Theater en Wereld van Ontmoeting’ in Emmen zijn we met Haldu Groep in zee gegaan om ...

Kropman Installatietechniek, Barbara Patotzka

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven