Vacatures bouw Noord-Brabant | Haldu Groep

Vacatures bouw Noord-Brabant

Op zoek naar vacatures in de bouw in Noord-Brabant? Bij Haldu Groep zit je goed. Je vindt op onze website een ruim aanbod vacatures in deze branche, maar ook voor de techniek en automotive. Dit is ons vakgebied. os netwerk bestaat uit opdrachtgevers van A-merk bedrijven. Wij bieden vacature voor projecten bij verschillende ondernemingen. Onze partners zijn continu op zoek naar echte vakspecialisten zoals jij. Haldu koppelt vakmensen aan vakbedrijven. Op deze manier zijn alle partijen tevreden en dat werkt prettig.

Waarom voor Haldu in de bouw werken?

Indien je besluit voor met Haldu aan de slag te gaan dan werk je voor een professionele en ambitieuze organisatie. Het uiterst gedreven management heeft een duidelijke visie op uitzenden in de bouw, techniek en automotive. We bieden binnen deze visie volop ruimte voor jouw ervaring en inbreng. Voor vacatures in de bouw richten we ons voornamelijk op functies als betontimmerman, ruwbouw timmerman, stelleur, opperman, metselaar, gevelmonteur, daktimmerman, bouwplaatsopruimer en afbouw timmerman. Een ruim aanbod dus, zodat je altijd wel een functie vindt die je aanspreekt.

Geniet van onze voordelen

Werken voor Haldu brengt veel voordeel met zich mee. We regelen alles graag voor je zodat je goed van start kunt gaan bij je nieuwe werkgever. Dit doen we door middel van persoonlijke begeleiding vanuit je eigen werkcoach. Alle communicatie verloopt via je coach. Hier kun je tevens terecht met vragen. daarnaast leiden we je op tot erkend vakman en zorgen we ervoor dat je iedere week stipt op tijd je salaris ontvangt. Klikt goed toch? Bekijk hier al onze vacatures in de bouw in Noord-Brabant!

BAM Groep

“Samenwerken met een enthousiaste directie die dit over weet te brengen op haar medewerkers. Men staat open voor vernieuwing en is bereid om nieuwe wegen in te slaan uitgaande van kwaliteit waarbij de mens altijd voorop staat.”

BAM Groep, Wim de Kruijff

Aan de Stegge Twello

“De mannen die bij ons werkzaam zijn, zetten zich goed in, weten wat er van ze verwacht wordt en zijn tevens bereid om, indien nodig, over te werken. Kortom, het is een prima samenwerking!”

Aan de Stegge Twello, Johan Schoppert

Van den Udenhout

“Flexibel en goed georganiseerd, want er zijn nooit problemen met uren. En heel persoonlijk, wat voor mij erg belangrijk is.”

Van den Udenhout, Berrie van Boxmeer

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven