Vacatures allround timmerman | Haldu Groep

Vacatures allround timmerman

Bekijk alle timmerman vacatures

Ben jij op zoek naar vacatures voor allround timmerman? Je bent bij Haldu Groep aan het juiste adres! Wij detacheren de beste mensen voor werk bij grote, succesvolle bouwbedrijven. Namens A-merk bedrijven zoekt Haldu Groep naar nieuw, jong talent met een gezonde dosis ambitie. Wil jij graag zo snel mogelijk aan het werk? Twijfel dan niet langer en solliciteer op één van de vele vacatures die we online hebben staan. Iedereen die enthousiast is, een goede werkersmentaliteit heeft en in een zekere mate timmervakmanschap beheerst, kan solliciteren op onze vacatures voor allround timmerman.

Waarom voor Haldu Groep werken als timmerman?

Als jij als allround timmerman aan de slag wilt bij diverse projecten, dan kunnen wij jou wellicht helpen. Bij Haldu werken betekent namelijk dat je namens ons aan het werk gaat bij grote bouwprojecten. Je zult dus telkens aan verschillende projecten werken, maar je hebt wel altijd zekerheid, omdat we jou een werkweek van 40 uur aanbieden. Wij zorgen dat je 40 uur per week aan het werk bent voor opdrachtgevers. Daarnaast zorgen we dat je goed op weg geholpen wordt en dat je tijdens je gehele loopbaan bij ons persoonlijke begeleiding krijgt. Iedereen die bij Haldu komt werken, krijgt een persoonlijke werkcoach toegewezen. Deze werkcoach helpt je van begin tot eind, van sollicitatie tot afronding van het project.

Met je werkcoach kun je ook jouw ambities bespreken. Wij stimuleren graag dat jij ambities hebt. Wij geven jou een professioneel platform bij onze opdrachtgevers in de bouw, techniek en automotive zodat jij deze ambities waar kan maken. We luisteren naar je, evalueren de samenwerking en pakken jouw verbeterpunten altijd op.

De goede zorg van Haldu Groep

Voor Haldu werken betekent profiteren van het volgende:

  • Een opleiding tot vakman: Haldu Groep leidt je op tot erkend vakman.
  • Persoonlijke begeleiding: van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.
  • De beste opdrachtgevers: namens ons werk je voor A-merk bedrijven. Goed voor je cv!
  • Stipte betaling: elke week precies op tijd je geld.

Bekijk hier al onze vacatures

BAM Groep

“Samenwerken met een enthousiaste directie die dit over weet te brengen op haar medewerkers. Men staat open voor vernieuwing en is bereid om nieuwe wegen in te slaan uitgaande van kwaliteit waarbij de mens altijd voorop staat.”

BAM Groep, Wim de Kruijff

Dura Vermeer

“Haldu Groep, een betrouwbare partner voor de inzet van flexibele arbeid die meedenkt in ons totale arbeidsproces.”

Dura Vermeer, Philip Dam

Hegeman Aannemingsmaatschappij

“Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Haldu Groep die de zaken netjes voor elkaar heeft met mensen op mijn werk die een goede persoonlijke begeleiding krijgen en uitgerust worden met goed gereedschap.”

Hegeman Aannemingsmaatschappij, Reinold Jansen

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven