Word jij onze nieuwe recruiter? - Haldu Groep

Word jij onze nieuwe recruiter?

Leestijd: 2 minuten

Onze recruiters zoeken een nieuwe collega! Iedereen weet wel ongeveer wat een recruiter doet, maar wat houdt het werk bij Haldu Groep nu in? En waarom moet je nou juist bij ons komen werken? Onze collega’s Nick en Claudia vertellen het.

Bekijk hier de vacatures en solliciteer direct.

Nick werkt nu 2,5 jaar bij Haldu Groep. Hij heeft een achtergrond als vrachtwagenchauffeur en planner en door zijn sociale en communicatie vaardigheden, is Nick inmiddels een gewaardeerd lid van het Recruitment-team. Claudia werkt sinds september 2020 bij als Recruitment Manager Haldu Groep en heeft bij binnenkomst een container aan ervaring meegenomen. Die ervaring heeft zij opgedaan in verschillende branches en sectoren en van die kennis profiteren wij nu!

Wat doet een recruiter bij Haldu Groep?

“Kort gezegd zijn wij verantwoordelijk voor het binnen halen van vakmannen voor de bouw en techniek. Deze zoeken we zowel in Nederland als het buitenland. Vooral Polen en Roemenië zijn interessante landen voor ons. Onze opdrachtgevers werken uiteenlopend in zowel de bouw als de techniek: van grote (inter)nationale bedrijven tot onderaannemers voor kleine renovatieklusjes. Daar zoeken wij de juist de vakmannen bij.”

Wat maakt jouw dag zo leuk?

“Elke dag word je als recruiter uitgedaagd om jezelf verder te ontwikkelen. De afwisseling is groot en zorgt altijd voor nieuwe uitdagingen. Als recruiters zijn wij verantwoordelijk voor de eerste contacten met nieuwe vakmannen. Zoals gezegd is de afwisseling groot. Het ene moment zijn keihard aan het bellen om voldoende timmermannen te vinden en het andere moment zetten we onze social media kanalen in.”

Waarom moet iemand bij Haldu Groep komen werken?

“Omdat wij een jong en dynamisch team hebben waar je elke dag met veel plezier je energie kwijt kunt. Als er problemen zijn, worden deze ook direct opgelost omdat iedereen voor je klaar staat. Haldu Groep is als een warm bad: hier heerst de gemoedelijkheid van een familiebedrijf en de werkethos van een multinational. Een enthousiaste groep mensen is dag in dag uit als team bezig om de juiste vakmensen te koppelen aan de juiste projecten en vice versa.”

Wil jij net als Nick en Claudia ook bij Haldu Groep werken? Bekijk hier de vacatures en solliciteer direct.

Ontvang gratis nieuws en informatie

Vul het formulier in en je ontvangt gratis nieuws en informatie in je mailbox.

Contactgegevens

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.