Word jij onze nieuwe jobcoach? - Haldu Groep

Word jij onze nieuwe jobcoach?

Leestijd: 2 minuten

Onze jobcoaches zoeken een nieuwe collega! Maar wat houdt het werk als jobcoach in? En waarom zou je nou eigenlijk bij Haldu Groep moeten werken? Onze collega’s Donna en Beata vertellen het.

Bekijk hier de vacature en solliciteer direct.

Donna werkt al bijna 13 jaar bij Haldu Groep en is een instituut op zich. Er is eigenlijk weinig wat Donna niet weet en voor bijna alles heeft ze een oplossing. Beata werkt sinds 2019 bij Haldu Groep. Zij is begonnen als jobcoach met de focus op onze Poolse vakmannen, maar heeft in de loop van de tijd haar takenpakket steeds meer uitgebreid.

Wat doet een jobcoach bij Haldu Groep?

“Wij begeleiden vakmannen in de breedste zin van het woord en regelen de meeste dingen voor hen. Van het maken van de uitzending en het regelen van het papierwerk tot vrije dagen en vakanties. Wij zijn betrokken bij de leuke dingen, maar ook de minder leuke dingen. Ook na werktijd zijn wij altijd beschikbaar voor noodsituaties. Onze jongens zijn dus nooit alleen.”

Wat maakt jouw dag zo leuk?

“Het klinkt als een cliché, maar een dag bij Haldu Groep is zo ontzettend leuk omdat het hier nooit saai is. Elke dag is anders en elke dag staan we met ons team weer voor nieuwe uitdagingen. Om met z’n allen die uitdagingen aan te gaan én op de lossen, maakt dit werk zo leuk!”

Waarom moet iemand bij Haldu Groep komen werken?

“Als je op zoek bent naar een fijne, collegiale omgeving met mogelijkheden om door te groeien, dan is Haldu Groep de perfecte plek voor jou. Wij werken in een leuk team; er is naast hard werken ook altijd voor een dolletje. Ons kantoor, een voormalige autoshowroom, is ruim en mooi gelegen in het rustige Groesbeek. Wij hebben ook een lieve viervoeter genaamd Hugo op kantoor, dus dat maakt deze baan nog leuker!”

Wil jij net als Donna en Beata ook bij Haldu Groep werken? Bekijk hier de vacature en solliciteer direct.

Ontvang gratis nieuws en informatie

Vul het formulier in en je ontvangt gratis nieuws en informatie in je mailbox.

Contactgegevens

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie