Word jij onze nieuwe collega op de afdeling Huisvesting? - Haldu Groep

Word jij onze nieuwe collega op de afdeling Huisvesting?

Leestijd: 2 minuten

Onze collega’s van de afdeling Huisvesting zoeken een nieuwe collega om hun team te versterken. Zoek jij een parttime (20-32 uur) baan die je goed kunt combineren met jouw gezinsleven? Vind jij het leuk om veel contact te onderhouden met vakantie- en bungalowparken, bed & breakfast-locaties én onze buitenlandse medewerkers? Ben jij een regelneef en zit organiseren jou in het bloed? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe aanwinst.

Wat houdt het werk in?

Het is jouw voornaamste taak om je bezig te houden met het zoeken en boeken van nieuwe huisvesting voor onze buitenlandse werknemers. Dat is een flinke klus, vanwege de schaarste op de huidige markt. Uiteraard hoort het ook bij jouw werk om alles omtrent de woningen te regelen. Zo heb je regelmatig contact met de verhuurder, regel je de schoonmaak en los je eventuele problemen op. Je hebt ook regelmatig contact met de werknemers over zaken omtrent nieuwe huisvestingsadressen. Tot slot ben je een van de eerste aanspreekpunten van Haldu Groep als de telefoon gaat.

Wat maakt jouw dag zo leuk?

Het is een parttime (20-32 uur) functie waardoor je nog genoeg tijd overhoudt voor jouw gezin of studie. Daarnaast leren wij jou het vak op de werkvloer. Je vindt het niet erg om veel te bellen en op internet te zitten om voor ons de beste huisvestingsdeals te vinden. Je hebt ook veel contact met onze vakmannen over zaken omtrent nieuwe huisvestingsadressen.

Waarom moet je bij Haldu Groep komen werken?

Omdat wij een jong en dynamisch team hebben waar je elke dag met veel plezier je energie kwijt kunt. Als er problemen zijn, worden deze ook direct opgelost omdat iedereen voor je klaar staat. Haldu Groep is als een warm bad: hier heerst de gemoedelijkheid van een familiebedrijf en de werkethos van een multinational. Een enthousiaste groep mensen is dag in dag uit als team bezig om de juiste vakmensen te koppelen aan de juiste projecten en vice versa.

Bekijk de vacature hier en solliciteer direct!

Ontvang gratis nieuws en informatie

Vul het formulier in en je ontvangt gratis nieuws en informatie in je mailbox.

Contactgegevens

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie