Werving en selectie bouw| Haldu Groep

Werving en selectie bouw

Werving en selectie in de bouw houdt bij Haldu Groep in dat we de beste vakmensen in deze branche aantrekken, selecteren en aanstellen voor een (vaste) baan of tijdelijk werk. Heb je ervaring in deze sector en wil je snel aan het werk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We beschikken namelijk over een ruim aanbod vacatures in de bouw. Neem snel een kijkje en vind de functie die bij jou past.

Soorten vacatures in de bouw

Wanneer je je aanmeldt bij Haldu heb je rechtstreeks toegang tot vele vacatures in de bouw. Haldu werk nauw samen met eersteklas opdrachtgevers. Binnen deze branche leggen we de focus vooral op de volgende functies:

  • Betontimmerman
  • Ruwbouw timmerman
  • Stelleur
  • Opperman
  • Metselaar
  • Gevelmonteur
  • Daktimmerman
  • Bouwplaatopruimer
  • Afbouw timmerman

Besluit je je talent voor ons in te zetten dan ontvang je persoonlijke begeleiding van je eigen werkcoach bij Haldu Groep. Hulp bij je sollicitatie nodig? Geen probleem, we helpen je hierbij, tijdens de start van je nieuwe baan en nog ver daarna. Ook zorgen we ervoor dat je iedere week netjes op tijd je loon ontvangt. We leiden je op tot erkend vakman zodat je aan de slag kunt gaan voor A-merk bedrijven. Dit is goed voor je cv en geeft je wat zekerheid en dus rust.

Vind jouw baan

Naast werving en selectie in de bouw, richten wij ons ook op vacatures in de techniek en automotive. Werken bij Haldu Groep betekent werken bij een professionele en ambitieuze organisatie. Het management is zeer gedreven en heeft een duidelijke visie. Natuurlijk is er genoeg ruimte voor jouw inbreng en ervaring. Wij zijn altijd op zoek naar vakspecialisten die met plezier aan de slag willen gaan in de bouw. Bekijk hieronder alle vacatures in de bouw.

Trebbe

“Een groep mensen waarmee ik goed kan overleggen en waarmee een klik is. Een goed georganiseerd bedrijf, hoewel wij ook aan elkaar moeten wennen, maar waarmee wij een goed proefproject hebben gedraaid. Met de raamovereenkomst zien wij de toekomst ...

Trebbe, Christian Schuurman

Aan de Stegge Twello

“De mannen die bij ons werkzaam zijn, zetten zich goed in, weten wat er van ze verwacht wordt en zijn tevens bereid om, indien nodig, over te werken. Kortom, het is een prima samenwerking!”

Aan de Stegge Twello, Johan Schoppert

Ufkes Apeldoorn

“Als ik het vergelijk met de rest, toont Haldu Groep een grote mate van betrokkenheid. Zij weten wat ze naar de bouw sturen en wat onze werkzaamheden zijn. Ook het personeel van Haldu Groep dat op onze werken loopt, ...

Ufkes Apeldoorn, Sjoerd Bremer

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven
× Stuur ons een appje