Werken in de bouw | Haldu Groep

Werken in de bouw

Ben jij die handige man of vrouw waar we naar op zoek zijn en lijkt werken in de bouw jou helemaal het einde? Neem dan eens een kijkje tussen onze vacatures in de bouw en afbouw. Haldu Groep heeft contact met eersteklas opdrachtgevers in de bouw en heeft daardoor rechtstreeks toegang tot heel veel bouw- en afbouwvacatures. Het grote voordeel is dat de bouwsector blijft groeien en we veel functies voor je hebben waar je uit kunt kiezen. Wil je graag je bijdrage leveren aan het afronden van grote bouwprojecten in Nederland? Sla dan nu je slag en solliciteer op één van onze vacatures.

Functies in de bouw

Voor de bouw geldt dat wij ons voornamelijk richten op functies zoals betontimmerman, ruwbouw timmerman, stelleur, opperman, metselaar, gevelmonteur, daktimmerman, bouwplaatsopruimer en afbouw timmerman. Haldu Groep is een detacheringsbureau die vakmensen en de beste opdrachtgevers graag samenbrengt. Werken voor ons brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Geld: Elke week krijg je een stipte betaling.
  • Opleiding tot vakman: Haldu leidt je op tot erkend vakman en gunt je de kans jezelf te ontwikkelen. Dit is goed voor jou en voor onze opdrachtgevers.
  • Persoonlijke begeleiding: Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project, wij bieden jou de beste ondersteuning.
  • De beste opdrachtgevers: Namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven. Dit staat goed op je cv!

We verwelkomen je graag bij Haldu Groep

Wil je ook werken in de bouw en aan de slag voor Haldu? We heten je graag welkom! Wat je daarvoor moet doen? Reageer op één van de vacatures en wie weet mogen we je binnenkort verwelkomen.

Vastbouw Oost

“Een professionele flexibele meedenkende groep met keurig nette vakmensen. Waar kwaliteit en prestatie op een ontspannen manier naar boven komt.”

Vastbouw Oost, Alfons Legtenberg

Volker Wessels

“Ik denk meteen aan personeel, timmerlieden. De samenwerking verloopt mooi. Korte lijnen zijn ook erg belangrijk, één contactpersoon en alles wordt direct geregeld.”

Volker Wessels, Henk ter Denge

Trebbe

“Haldu Groep probeert altijd de juiste mensen op de juiste plek te krijgen.”

Trebbe, G. Huizing

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven