Werken in de bouw | Haldu Groep

Werken in de bouw

Ben jij die handige man of vrouw waar we naar op zoek zijn en lijkt werken in de bouw jou helemaal het einde? Neem dan eens een kijkje tussen onze vacatures in de bouw en afbouw. Haldu Groep heeft contact met eersteklas opdrachtgevers in de bouw en heeft daardoor rechtstreeks toegang tot heel veel bouw- en afbouwvacatures. Het grote voordeel is dat de bouwsector blijft groeien en we veel functies voor je hebben waar je uit kunt kiezen. Wil je graag je bijdrage leveren aan het afronden van grote bouwprojecten in Nederland? Sla dan nu je slag en solliciteer op één van onze vacatures.

Functies in de bouw

Voor de bouw geldt dat wij ons voornamelijk richten op functies zoals betontimmerman, ruwbouw timmerman, stelleur, opperman, metselaar, gevelmonteur, daktimmerman, bouwplaatsopruimer en afbouw timmerman. Haldu Groep is een detacheringsbureau die vakmensen en de beste opdrachtgevers graag samenbrengt. Werken voor ons brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Geld: Elke week krijg je een stipte betaling.
  • Opleiding tot vakman: Haldu leidt je op tot erkend vakman en gunt je de kans jezelf te ontwikkelen. Dit is goed voor jou en voor onze opdrachtgevers.
  • Persoonlijke begeleiding: Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project, wij bieden jou de beste ondersteuning.
  • De beste opdrachtgevers: Namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven. Dit staat goed op je cv!

We verwelkomen je graag bij Haldu Groep

Wil je ook werken in de bouw en aan de slag voor Haldu? We heten je graag welkom! Wat je daarvoor moet doen? Reageer op één van de vacatures en wie weet mogen we je binnenkort verwelkomen.

Aan de Stegge Twello

“De mannen die bij ons werkzaam zijn, zetten zich goed in, weten wat er van ze verwacht wordt en zijn tevens bereid om, indien nodig, over te werken. Kortom, het is een prima samenwerking!”

Aan de Stegge Twello, Johan Schoppert

Strukton Worksphere

“Haldu|DeGraaf, voorheen DeGraaf, is al jarenlang een betrouwbare partner van Strukton voor inzet van tijdelijke technische vaklieden.”

Strukton Worksphere, Rik Verhoef

Hegeman Aannemingsmaatschappij

“Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Haldu Groep die de zaken netjes voor elkaar heeft met mensen op mijn werk die een goede persoonlijke begeleiding krijgen en uitgerust worden met goed gereedschap.”

Hegeman Aannemingsmaatschappij, Reinold Jansen

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven