Werken in de automotive? | Haldu Groep

Werken in de automotive?

De automotive industrie is alleen in Nederland al een redelijk grote en brede sector. Daarom zijn grote bedrijven continu op zoek naar nieuwe mensen. Heb jij ervaring in het ontwerp, de ontwikkeling, productie, marketing of verkoop van auto’s en andere motorvoertuigen? Dan zou jij bij Haldu Groep aan het werk kunnen. Als je graag wilt werken in de automotive, dan kun je de vacatures hieronder bekijken en bij interesse solliciteren. Haldu Groep is een detacheerder voor automotive, bouw- en techniekfuncties. Wij selecteren het hele jaar door de beste vakmensen voor openstaande functies in de automotive. Dit doen wij namens de beste opdrachtgevers in de branche en bij hen kun jij dus aan het werk gaan. Werken in de automotive regel je het snelst en het slimst met de automotive vacatures van Haldu Groep.

Wat je kunt verwachten

Bij Haldu werken betekent ruimte voor ambities en je eigen inbreng. Via jouw persoonlijke werkcoach kun je alles makkelijk bespreken en de communicatie verloopt via korte lijnen. Dit bevordert de medewerkerstevredenheid, jouw tevredenheid dus. Tevens ben je er bij ons van verzekerd dat je je loon elke week stipt op tijd ontvangt. Wij leiden je op tot erkend vakman en namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven. Goed voor op je cv en unieke werkervaring!

Meer weten?

Voor meer informatie over werken in de automotive en werken bij Haldu Groep ben je altijd vrij om contact met ons op te nemen. Wij helpen jou graag aan werk, want wij zijn er voor personeel.

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven