Werk automotive| Haldu

Werk automotive

De beste vacatures in automotive vind je bij Haldu. Wij hebben contact met eersteklas opdrachtgevers en beschikken daardoor over veel werk in automotive. Wil je zo vlug mogelijk aan het werk in deze branche? Regel het snel en slim via Haldu. Zo krijg je rechtstreeks toegang tot vele vacatures in automotive, techniek en bouw!

Voordelen werken in de automotive voor Haldu

Wij koppelen vakmensen aan de beste opdrachtgevers. En het beste nieuws? Ze hebben vrijwel altijd werk voor je. Je ontvangt vanuit Haldu persoonlijke begeleiding van je eigen werkcoach in ruil voor jouw talent, inzet en vakmanschap. Van je sollicitatie tot aan het starten van je nieuwe baan en ver daarna. Daarnaast ontvang je ook nog eens elke week stipt op tijd je salaris. We leiden je op tot erkend vakman en namens ons werk je voor A-merk bedrijven. Dit is ook weer goed voor je cv! Wij zijn er voor ons personeel!

Veel automotive vacatures

Voor werk in automotive legt Haldu de focus op functies als automonteur, bandenmonteur, serviceadviseur, schadeherstelmonteur, diagnosetechnici, plaatwerker en spuiter. Heb je een functie gezien die op je lijf geschreven is? Solliciteer dan direct. Dit doe je door je gegevens in te vullen, en je cv te uploaden. Er wordt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen. Wil je meer weten over ons of over één van onze vacatures? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

PON

“Met enig regelmaat huren wij uitzendkrachten in. Haldu Groep is voor ons altijd heel flexibel en regelt hun dienstverlening richting ons Technical Service Center heel goed.”

PON, Paul Ruitenberg

Binx Smartility

“Haldu Groep is een professionele organisatie. Ze blinken uit met goed personeel en snelle oplossingen. Haldu’s motto: u vraagt en Haldu draait.”

Binx Smartility, Marc Corbeek

Nijhuis Bouw

“Ik vind het sterk dat jullie medewerkers zo lang op onze werken staan. Ook op onze projecten in het oosten. Dat maak ik niet vaak mee met uitleners.”

Nijhuis Bouw, Derk ter Harmsel

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven