Werk automotive| Haldu

Werk automotive

De beste vacatures in automotive vind je bij Haldu. Wij hebben contact met eersteklas opdrachtgevers en beschikken daardoor over veel werk in automotive. Wil je zo vlug mogelijk aan het werk in deze branche? Regel het snel en slim via Haldu. Zo krijg je rechtstreeks toegang tot vele vacatures in automotive, techniek en bouw!

Voordelen werken in de automotive voor Haldu

Wij koppelen vakmensen aan de beste opdrachtgevers. En het beste nieuws? Ze hebben vrijwel altijd werk voor je. Je ontvangt vanuit Haldu persoonlijke begeleiding van je eigen werkcoach in ruil voor jouw talent, inzet en vakmanschap. Van je sollicitatie tot aan het starten van je nieuwe baan en ver daarna. Daarnaast ontvang je ook nog eens elke week stipt op tijd je salaris. We leiden je op tot erkend vakman en namens ons werk je voor A-merk bedrijven. Dit is ook weer goed voor je cv! Wij zijn er voor ons personeel!

Veel automotive vacatures

Voor werk in automotive legt Haldu de focus op functies als automonteur, bandenmonteur, serviceadviseur, schadeherstelmonteur, diagnosetechnici, plaatwerker en spuiter. Heb je een functie gezien die op je lijf geschreven is? Solliciteer dan direct. Dit doe je door je gegevens in te vullen, en je cv te uploaden. Er wordt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen. Wil je meer weten over ons of over één van onze vacatures? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Koopmans

“Snel en doelmatig.”

Koopmans, Erik Elzink

Trebbe

“Een groep mensen waarmee ik goed kan overleggen en waarmee een klik is. Een goed georganiseerd bedrijf, hoewel wij ook aan elkaar moeten wennen, maar waarmee wij een goed proefproject hebben gedraaid. Met de raamovereenkomst zien wij de toekomst ...

Trebbe, Christian Schuurman

BAM Groep

“Samenwerken met een enthousiaste directie die dit over weet te brengen op haar medewerkers. Men staat open voor vernieuwing en is bereid om nieuwe wegen in te slaan uitgaande van kwaliteit waarbij de mens altijd voorop staat.”

BAM Groep, Wim de Kruijff

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven
× Stuur ons een appje