Werk automotive| Haldu

Werk automotive

De beste vacatures in automotive vind je bij Haldu. Wij hebben contact met eersteklas opdrachtgevers en beschikken daardoor over veel werk in automotive. Wil je zo vlug mogelijk aan het werk in deze branche? Regel het snel en slim via Haldu. Zo krijg je rechtstreeks toegang tot vele vacatures in automotive, techniek en bouw!

Voordelen werken in de automotive voor Haldu

Wij koppelen vakmensen aan de beste opdrachtgevers. En het beste nieuws? Ze hebben vrijwel altijd werk voor je. Je ontvangt vanuit Haldu persoonlijke begeleiding van je eigen werkcoach in ruil voor jouw talent, inzet en vakmanschap. Van je sollicitatie tot aan het starten van je nieuwe baan en ver daarna. Daarnaast ontvang je ook nog eens elke week stipt op tijd je salaris. We leiden je op tot erkend vakman en namens ons werk je voor A-merk bedrijven. Dit is ook weer goed voor je cv! Wij zijn er voor ons personeel!

Veel automotive vacatures

Voor werk in automotive legt Haldu de focus op functies als automonteur, bandenmonteur, serviceadviseur, schadeherstelmonteur, diagnosetechnici, plaatwerker en spuiter. Heb je een functie gezien die op je lijf geschreven is? Solliciteer dan direct. Dit doe je door je gegevens in te vullen, en je cv te uploaden. Er wordt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen. Wil je meer weten over ons of over één van onze vacatures? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Elmar Services

“Haldu Groep is flexibel, transparant en meedenkend. Daarnaast bieden zij brede inzetbaarheid in verschillende sectoren.”

Elmar Services, Soufian Massaoudi

Strukton Worksphere

“Haldu|DeGraaf, voorheen DeGraaf, is al jarenlang een betrouwbare partner van Strukton voor inzet van tijdelijke technische vaklieden.”

Strukton Worksphere, Rik Verhoef

Trebbe

“Haldu Groep probeert altijd onze vraag in te vullen en waar te maken. Ook belangrijk: ze geven altijd op tijd aan als het niet lukt.”

Trebbe, Martijn van Beek

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven