Welkom bij Haldu Groep! - Haldu Groep

Welkom bij Haldu Groep!

De snelste weg naar een vaste baan in de bouw is werken via Haldu Groep

Leuk dat wij jouw aandacht hebben getrokken via de reclamemast langs de snelweg.

Ben jij een vakman en op zoek naar vast werk in de bouw? Vind jij persoonlijke begeleiding, gekeurd elektrisch gereedschap en elke week je geld op de bank belangrijk? Zoek jij naar een baan die bij jou past in alle opzichten? Dan staat ons Haldu team voor je klaar.

Schrijf je nu in en wij bellen jou binnen 24 uur terug om jouw een vaste baan met uitstekende voorwaarden aan te bieden.

Haldu Groep. Wij zijn er voor personeel en dus voor JOU.

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Nijhuis Bouw

“Ik vind het sterk dat jullie medewerkers zo lang op onze werken staan. Ook op onze projecten in het oosten. Dat maak ik niet vaak mee met uitleners.”

Nijhuis Bouw, Derk ter Harmsel

BAM Groep

“Samenwerken met een enthousiaste directie die dit over weet te brengen op haar medewerkers. Men staat open voor vernieuwing en is bereid om nieuwe wegen in te slaan uitgaande van kwaliteit waarbij de mens altijd voorop staat.”

BAM Groep, Wim de Kruijff

Autobedrijf Thoonen

“Wij werken sinds februari 2014 met Haldu Groep en zijn zeer tevreden over deze samenwerking. De communicatie is helder en direct. Regelmatig contact middels persoonlijk bezoek en/of telefoon. De Duitse monteur die sindsdien in onze werkplaats werkt heeft een ...

Autobedrijf Thoonen, Jurgen van Son

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven