Weg met het startpakket en kies je eigen werkkleding - Haldu Groep

Weg met het startpakket en kies je eigen werkkleding

Leestijd: 2 minuten

Afgelopen week heeft Chantal een bezoek gebracht aan verschillende projecten om nader in contact te komen met werknemers. Tijdens deze gespreken werd gesproken over de tevredenheid van medewerkers. Zowel sterke als verbeterpunten kwamen aan het licht. Een veelvoorkomend advies was de aanpassing van het systeem voor bedrijfskleding. Wij zouden Haldu Groep niet zijn als we hier niet direct mee aan de slag zouden gaan!

Waarom ruilen we het startpakket in? Uit de verschillende gesprekken is gebleken dat werknemers liever zélf kiezen wat ze nodig hebben. Zo heeft de een geen trui nodig en werkt de ander liever in een regenjas. Vanaf 1 juli mag iedereen zélf zijn werkkleding uitzoeken!

Systeem werkkleding vanaf 1 juli 2016!

Als je minimaal 2 weken fulltime voor Haldu Groep hebt gewerkt, krijg je 1800 punten. Deze punten staan gelijk aan € 180. Dit bedrag wordt kwijtgescholden op het moment dat je 26 weken fulltime voor Haldu Groep gewerkt hebt. Elk jaar heb je recht op 1800 nieuwe punten. Heb je punten over van het jaar ervoor? Dan worden die gewoon meegenomen in het nieuwe jaar.

Binnen 4 weken je werkkleding

Wij streven ernaar om jou binnen 4 weken, nadat je je de bestelling aan ons doorgegeven hebt, te voorzien van werkkleding. Natuurlijk zijn we ook afhankelijk van de derde partij, maar we doen er alles aan om tijdig te leveren. Ontvang je de kleding later, dan krijg je van ons een tegoedbon naar keuze t.w.v. € 25. Mocht dit het geval zijn, dan moet je zélf contact opnemen met Haldu Groep.

Nog niks besteld?

Ben je al meer dan twee weken in dienst en heb je nog helemaal geen bedrijfskleding ontvangen? Neem dan even contact met ons op, zodat we een passende oplossing vinden en je zo snel mogelijk in onze kleding kunnen hijsen.

Meer werkkleding nodig?

Mocht u extra bedrijfskleding willen bestellen, dan kunt dit ook doen tegen betaling. In dit geval zijn wij bereid een deel te sponsoren en kunnen wij 20% korting aanbieden op alle producten.

Benieuwd naar het aanbod?

Klik hier voor een lijst met alles wat we nu aanbieden. Op deze lijst worden tevens het aantal punten en de waarde van de kleding vermeld. Onder Halkers kan het document, uitgifte bedrijfsmiddelen, worden gedownload. Draag je graag een kledingstuk dat er niet tussen staat? Bel dan naar kantoor en wellicht valt er iets te regelen.

Let op: Heb je korter dan 26 weken voor Haldu Groep gewerkt, dan wordt de bedrijfskleding naar rato verrekend!

Voor verdere vragen en/of opmerkingen kun je ons bereiken op 024-397 75 36, maar nog beter kun je mailen naar: info@haldugroep.nl.

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie