Zij gingen je al voor

Zij gingen je al voor

Onze medewerkers werken al jaren bij Haldu Groep. En dat is niet geheel zonder reden. Vraag gerust naar hun ervaringen.

Raymond van Gijzen Timmerman

“Haldu Groep is een leuke en gezellig organisatie om voor te werken. Ik werk met fijne collega’s bij altijd leuke en mooi werken. Ook uitbetalingen zijn altijd stipt op tijd. Donderdagmiddag heb ik mijn geld van de week daarvoor binnen. Beter kan dus niet. Ook als ik vragen heb over wat voor zaken ook, ik bel en het wordt altijd meteen opgepakt en opgelost. Ik werk er nu 5 jaar en ik zou niet anders meer willen. Kortom, een fijn bedrijf met hele leuke collega’s en mensen die op kantoor zitten. Het kan eigenlijk niet beter.”

Hans Streefland Timmerman

“Haldu Groep is een no-nonsens uitzendbureau. De afspraken zijn duidelijk, de betalingen altijd op tijd, ze werken met korte lijnen en ze houden zo veel mogelijk rekening met de persoonlijke voorkeuren voor de werknemers qua werk. We hebben één aanspreekpunt voor alle zaken. Als ik vragen heb, kan ik hier altijd terecht en dit voorkomt veel verwarring. Ik werk hier nu al meerdere jaren en ik heb weinig reden tot klagen.”

Aad van Bakel Timmerman

“Bij deze is onze ervaring met jullie uitzendbureau zeer positief, altijd eenzelfde aanspreekpunt, altijd de mogelijkheid tot communiceren. Betaling perfect in orde en persoonlijke betrokkenheid, dit vinden wij nog wel een van de waardevolste punten bij jullie. Dus al met al zeer content met jullie.”

Michel Meijer Allround timmerman

“Ik ben allround timmerman en ik werk nu al ruim 5 jaar via Haldu Groep. Het positieve van Haldu Groep is dat ze het hele jaar door werk voor me hebben. Kortom: ik word altijd doorgeplaatst en zit dus nooit thuis. Daarnaast zijn de betalingen altijd op tijd.”

Co Kwint Timmerman

“Sinds 2014 werk ik voor de Haldu Groep en ik doe dat met veel plezier. Ze zorgen dat ik constant aan het werk blijf, waardoor ik verzekerd ben van werk. Gelukkig voldoet het werk ook aan mijn wensen. Voor al mijn vragen krijg ik altijd goede respons. Al met al een zeer prettig bedrijf om voor te werken.”

Mike Robles Timmerman

“Mijn ervaring met de Haldu Groep is heel positief. Ze komen altijd hun afspraken na en als er wat is, nemen ze de tijd om naar me te luisteren. Ze zijn altijd vriendelijk en loon is op tijd (als je het ook op tijd in dient). Je krijgt bij de Haldu Groep het gevoel dat je erbij hoort en niet een nummertje bent.”

“Keep up the good work “

Willem van der Molen Metselaar

” Haldu Groep bevalt mij prima! Service naar personeel is goed. Ik ontvang elke week keurig mijn loon én ik krijg altijd de juiste gereedschappen. Tot slot: alles is goed geregeld, een bedrijf waar je op kan bouwen. “

Patrick van Gijzen Timmerman

“Prima, zeer tevreden, mijn centen zijn er netjes elke week en als ik met probleempjes bel dan wordt het direct opgelost. Ik blijf voor Haldu Groep werken!”

Rini Brok Schilder

“Haldu Groep van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe website. Hopelijk is ie net zo goed als jullie bedrijf waar ik al 2 jaar met plezier voor werk. Altijd leuke, vriendelijke meiden op kantoor. Ook ontvang ik mijn loon altijd netjes op tijd. Ik hoop nog lang met jullie te kunnen samen werken.”

Douwe van der Bij Metselaar

“Een goed georganiseerde groep mensen die met raad en daad voor hun werknemers klaar staan en ze een kans geeft om te groeien in de werkzaamheden die ze uitvoeren. Chapeau!!”

Tamara van den Bosch Cateringmedewerker en keetjuffrouw

“Super aardige medewerkers bij Haldu Groep! Salaris is altijd netjes op tijd. Als er wat is, wat dan ook, dan wordt het zo snel mogelijk opgelost. Je krijgt dan altijd netjes een terugkoppeling!”

Ben van der Velden Timmerman

“Ik ben pas twee maanden in dienst bij Haldu Groep dus ik weet nog niet echt hoe het bedrijf in elkaar steekt. Mijn eerste indruk is dat jullie de boel goed op de rit hebben zitten. De administratie is altijd in orde. Het loon wordt correct betaald. Aan de telefoon word ik ook altijd netjes te woord gestaan Ik zou zeggen: ga zo door!”

Jeroen de Gelder Timmerman

“Een betrouwbare werkgever die korte en duidelijke contacten verzorgt. Daarnaast hebben ze werk voor langere tijd of komen ze tot andere oplossingen, zodat de werknemer vrijwel altijd aan het werk kan blijven. Loon is altijd op tijd!”

Silvio Jellen Timmerman

“Die Haldu Gruppe, mein erster Gedanke nach einem Jahr? Ein zuverlässiger Arbeitgeber der auch für persönliche Belange Verständnis zeigt!!! Habe mit der Haldu einen Arbeitgeber gefunden auf den ich mich verlassen kann!!”

Zakelijk advies nodig?

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden