Haldu groep voor werknemers | Haldu Groep uitzendbureau

Werknemers

Haldu Groep voor werknemers

Bekijk onze 93 vacatures in de bouw, techniek en automotive.
Solliciteer direct op je favoriete vacature en ga aan de slag voor de mooiste opdrachtgevers!

Vind snel vacatures in je vakgebied

Jij bent op zoek naar werk in de bouw, techniek of automotive? Zoek niet verder, want wij hebben dé baan voor jou! Topwerkgevers in de bouw, zoals BAM, Dura Vermeer, Boskalis of Van Wijnen, maar ook werkgevers in de techniek als Kropman Installatietechniek, Huisman Etech Experts en Megens Installatietechniek, en automotive als PON, Porsche Nederland of Van den Udenhout, staan te springen om jouw kennis en ervaring.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Bij goed functioneren kans maakt op een vast contract;
 • De juiste inlenersbeloning volgens de cao krijgt uitbetaald;
 • Direct aan de slag kunt in jouw vakgebied;
 • Gaat werken bij de beste werkgevers uit jouw branche;
 • Een goed salaris krijgt, dat wekelijks stipt op tijd wordt uitbetaald;
 • Professioneel draadloos gereedschap van Hilti in bruikleen krijgt;
 • Goede werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen krijgt;
 • Een persoonlijke werkcoach krijgt, die altijd voor jou klaarstaat;
 • Altijd kunt rekenen op hulp of ondersteuning van onze buitendienst;
 • Altijd veilig aan het werk gaat door onze Safe Start methode.

Wat heb je nodig?

 • Een geldig VCA-basis en GPI certificaat.
 • Een goede beheersing van een internationale taal.
 • Een geldig rijbewijs B.
 • Je hebt voldoende ervaring om voor onze opdrachtgevers te starten.

Werken bij de grootste opdrachtgevers

Persoonlijke begeleiding

Wil jij graag werken voor een bedrijf dat persoonlijke begeleiding en collegialiteit hoog in het vaandel heeft staan? In ruil voor jouw talent, inzet en vakmanschap geeft jouw persoonlijke werkcoach bij Haldu Groep je alle aandacht en begeleiding. Van je sollicitatie tot aan de start van het werk op het project van de opdrachtgever en vér daarna. Want wij zijn er voor personeel. Altijd. Dus ook voor jou!

Ruimte voor jouw ambities

Heb je ambities en zoek je een bedrijf die jou helpt om deze ambities waar te maken? Solliciteer dan nu meteen bij Haldu Groep. Wij helpen jou aan een baan bij onze opdrachtgevers in de bouw, techniek en automotive. Zo kun jij met Haldu Groep jouw ambities waar maken. We luisteren naar je, evalueren de samenwerking en pakken jouw verbeterpunten altijd op. Tevredenheid in alle opzichten! Want dat is waar de Haldu Helden met passie en energie voor werken. En daar mag je ons op afrekenen.

Kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid van Haldu Groep

Haldu Groep is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU). De NBBU is de brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt en behartigt de belangen van ruim 1.000 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt.

Door de strenge certificering weet je zeker dat jouw salaris op tijd wordt betaald en dat je krijgt waar je recht op hebt. Naast een NBBU-certificering, beschikken wij ook over zowel het SNA-keurmerk als het SNF-keurmerk.

Middels het SNA-keurmerk waarborgt Haldu Groep dat wij voldoen aan de wet- en regelgeving omtrent het ter beschikking stellen van flexkrachten. Het SNF-keurmerk geeft aan dat wij de huisvesting voor onze buitenlandse Haldu Helden goed op orde hebben.

Haldu Groep is ook VCU-gecertificeerd, een blijk van onze betrouwbaarheid en het bewijs dat veilig en gezond werken bij Haldu Groep hoog in het vaandel staan.

Vastbouw Oost

“Een professionele flexibele meedenkende groep met keurig nette vakmensen. Waar kwaliteit en prestatie op een ontspannen manier naar boven komt.”

Vastbouw Oost, Alfons Legtenberg

Hegeman Aannemingsmaatschappij

“Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Haldu Groep die de zaken netjes voor elkaar heeft met mensen op mijn werk die een goede persoonlijke begeleiding krijgen en uitgerust worden met goed gereedschap.”

Hegeman Aannemingsmaatschappij, Reinold Jansen

Nijhuis Bouw

“De samenwerking met Haldu ervaar ik als prettig, ik heb prima gemotiveerde en vakkundige vaklieden via jullie aan het werk. Prima basis om samen de toekomst mee in te gaan!”

Nijhuis Bouw, William Milillo

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie