Vacatures utiliteitsbouw Zuid-Holland | Haldu Groep

Vacatures utiliteitsbouw Zuid-Holland

Haldu: hét uitzendbureau voor de bouw, techniek en automotive. Bij ons draait het om het vinden, binden en verbinden van vraag en aanbod. Onze missie is een brug te slaan tussen werknemers en werkgevers Woon je in Zuid-Holland en zoek je een baan in de utiliteitsbouw? Bij Haldu bent je aan het juiste adres. Speciaal voor jou hebben een al onze vacatures in deze branche netjes voor je gesorteerd. Op deze manier kun je makkelijk zoeken naar een functies waar jij je kennis en kunde in kwijt kan. Haldu is er voor personeel 100% gecertificeerd, 100% begeleiding en 100% professioneel en persoonlijk. Neem snel een kijkje tussen onze vacatures utiliteitsbouw in Noord-Holland.

Meer over Haldu

Wat wij precies doen? Ervaring koppelen aan jeugdig enthousiasme én de gezonde ambitie om te winnen, hiermee wordt het fundament gelegd voor een duurzame samenwerking met alle betrokkenen. Vanuit onze kant ontvang je persoonlijke begeleiding, dit begint bij het solliciteren en loopt nog ver daarna door. We leiden je graag op tot erkend vakman en elke week ontvang je precies op tijd je salaris. Namens Haldu ga je aan de slag voor de beste A-merk bedrijven. Dit staatt goed op je cv en geeft jou wat rust. Voor ons werken betekent dat je profiteert van jarenlange vakkennis, een open cultuur en zekerheid.

Vind jouw baan

Haldu zorgt in alle gevallen altijd voor de beste match tussen werkgever en werknemer, zodat je helemaal tot je recht komt. Staat er iets tussen wat aansluit op jouw ervaring? Wacht niet en solliciteer direct. Vul je gegevens in en upload je cv. Heb je een vraag over een vacatures of wil je meer weten over onze werkwijze? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.

Strukton Worksphere

“Haldu|DeGraaf, voorheen DeGraaf, is al jarenlang een betrouwbare partner van Strukton voor inzet van tijdelijke technische vaklieden.”

Strukton Worksphere, Rik Verhoef

BAM

“Uiterst tevreden over de samenwerking en bereikbaarheid. Ze zorgen ervoor dat de juiste man op de juiste werk komt te staan.”

BAM, Hans Janssen

BAM Groep

“Samenwerken met een enthousiaste directie die dit over weet te brengen op haar medewerkers. Men staat open voor vernieuwing en is bereid om nieuwe wegen in te slaan uitgaande van kwaliteit waarbij de mens altijd voorop staat.”

BAM Groep, Wim de Kruijff

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven