Vacatures utiliteitsbouw Zuid-Holland | Haldu Groep

Vacatures utiliteitsbouw Zuid-Holland

Haldu: hét uitzendbureau voor de bouw, techniek en automotive. Bij ons draait het om het vinden, binden en verbinden van vraag en aanbod. Onze missie is een brug te slaan tussen werknemers en werkgevers Woon je in Zuid-Holland en zoek je een baan in de utiliteitsbouw? Bij Haldu bent je aan het juiste adres. Speciaal voor jou hebben een al onze vacatures in deze branche netjes voor je gesorteerd. Op deze manier kun je makkelijk zoeken naar een functies waar jij je kennis en kunde in kwijt kan. Haldu is er voor personeel 100% gecertificeerd, 100% begeleiding en 100% professioneel en persoonlijk. Neem snel een kijkje tussen onze vacatures utiliteitsbouw in Noord-Holland.

Meer over Haldu

Wat wij precies doen? Ervaring koppelen aan jeugdig enthousiasme én de gezonde ambitie om te winnen, hiermee wordt het fundament gelegd voor een duurzame samenwerking met alle betrokkenen. Vanuit onze kant ontvang je persoonlijke begeleiding, dit begint bij het solliciteren en loopt nog ver daarna door. We leiden je graag op tot erkend vakman en elke week ontvang je precies op tijd je salaris. Namens Haldu ga je aan de slag voor de beste A-merk bedrijven. Dit staatt goed op je cv en geeft jou wat rust. Voor ons werken betekent dat je profiteert van jarenlange vakkennis, een open cultuur en zekerheid.

Vind jouw baan

Haldu zorgt in alle gevallen altijd voor de beste match tussen werkgever en werknemer, zodat je helemaal tot je recht komt. Staat er iets tussen wat aansluit op jouw ervaring? Wacht niet en solliciteer direct. Vul je gegevens in en upload je cv. Heb je een vraag over een vacatures of wil je meer weten over onze werkwijze? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.

Aan de Stegge Twello

“De mannen die bij ons werkzaam zijn, zetten zich goed in, weten wat er van ze verwacht wordt en zijn tevens bereid om, indien nodig, over te werken. Kortom, het is een prima samenwerking!”

Aan de Stegge Twello, Johan Schoppert

Autobedrijf Thoonen

“Wij werken sinds februari 2014 met Haldu Groep en zijn zeer tevreden over deze samenwerking. De communicatie is helder en direct. Regelmatig contact middels persoonlijk bezoek en/of telefoon. De Duitse monteur die sindsdien in onze werkplaats werkt heeft een ...

Autobedrijf Thoonen, Jurgen van Son

Koopmans

“Snel en doelmatig.”

Koopmans, Erik Elzink

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven